Gość: Tyson Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.gprs.plus.pl 25.01.08, 00:23 tez wg mnie nie wszystko sie zgadza, ale praca mrowcza. szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gim. 24 Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 16:31 Jestem uczniem gimnazjum nr.24 i zachecam wszystkich do wybrania tej szkoły. Jest bardzo duzo zalet tej szkoły : - Gimnazjum jest jednym z najnowszych w lublinie ma dopiero 2 lata w zwiazku z czym do szkoly uczeszczaja tylko I i II klasy. - Pełny monitoring -MLODZI i mili nauczyciele -duza hala sportowa (plany budowy basenu) -bardzo dobra lokalizacja (pod sama szkola koncowy 45 , 57 ,28 ,76) -Wszystko nowiutkie - 2 sklepiki xd - jak narazie (nie wiem jak w przyszlosci ) moja najpozniejsza godzina konca lekcji to 14.40 Gimnazjum 24 jest bardzo popularne w lublinie idac tam ok 75% uczniow w klasie bylo z poza rejonu z srednia ok 5.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Gimnazja w Lublinie IP: 212.106.28.* 28.02.08, 07:21 ja chyba ide do biskupiaka xD a co Wy mi radzicie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel321 Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:50 brawo za oba teksty, i ten o liceach i ten o gimnazjach kawal dobrej roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Gimnazja w Lublinie IP: *.telprojekt.pl 03.03.08, 23:22 Ludzie to trzeba zobaczyć i poczuć!!!W zimie to nie da sie wysiedzieć w salach lekcyjnych nie mówiąc o sali gimnastycznej, uczniowie chodzą w rękawiczkach i w szalikach.Nie mówiąc o zewnętrznej elewacji która sie dosłownie sypie widziałam jak jeden "kafelek" odpadł i roztrzaskał sie w drobny mak o podłoże!!dobrze ze nie na głowie jakiegoś dziecka.Ale co tu pisać jak i tak urzędnicy zrobią swoje i wymyślą coś ciekawego żeby tylko nie poprawić wizerunku tej szkoły tylko innej w tym regionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.chello.pl 13.03.08, 19:48 to nie jest dobre rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Gimnazja w Lublinie IP: *.lubzel.com.pl 11.03.08, 11:41 Jak jest w Paderewskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P6 Re: Gimnazja w Lublinie IP: 212.106.19.* 16.03.08, 16:34 Mnie się w Paderewskim podoba. Jestem zadowolona i znam wiele osób, które mogły iść do każdej innej szkoły w Lublinie. Ale wybrały tą, bo jest naprawdę fajnie. To druga szkoła po Biskupiaku w Lublinie. Tam nie idzie ten, kto zapłaci, tylko ten, kto zda egzamin. A ci, co nie mają na tę szkołę pieniędzy będą ją oczerniać. Tak już jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.enif0.zyxel-c-koncert9.lubman.net.pl 25.03.08, 09:58 Moim zdaniem najlepszym gimnazjum w Lublinie jest Biskupiak. Corocznie mają najlepsze wyniki egzaminu gimnazjalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... [...] IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaa Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 13:53 Hej powiedzcie mi czy Gim nr 24 jest fajne? i czy w tym roku będą jakieś dni otwarte? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Gimnazja w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 24.04.08, 17:45 weeeeeeeeeeeeeeee TAM CHODZĄ SAME KUJONY Odpowiedz Link Zgłoś
zesty Re: Gimnazja w Lublinie 24.04.08, 17:54 Gość portalu: magda napisał(a): > weeeeeeeeeeeeeeee TAM CHODZĄ SAME KUJONY Bo to jest ku.rwa czas na nauke, dziecko drogie. Nie na jaranie papieroskow, piwko i jakies macanka w kiblu - ewentualnie niezobowiazujacy sexsik, tylko na NAUKE. Potem chodza takie ciemne masy, wala o swiecie wiedza i zyja jak ameba - narzrec sie popie.dolic, cos wypic, dupcia do muzyki poruszac, etc. Za PRL jedno dobre bylo - szkola i wiedza ktora ci czesto przyslowiowo pala do glowy wbjali. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal gim 15 Gimnazja w Lublinie IP: *.it-net.pl 11.05.08, 14:39 nie polecam 15, bo to syf i malaria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.lublin.mm.pl 20.05.08, 21:30 Jakie są najlepsze gimn. w Lbl? Tylko żeby nie były prywatne, bo na prywatne mnie nie stać. Dobrze, aby był tam wysoki poziom i ciekawe lekcje. :) I żeby była gdzieś na LSM i w okolicach. Co myślicie o 10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.it-net.pl 12.06.08, 11:35 Nie polecam gim.9 z bardzo wielu powodów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.chello.pl 12.06.08, 16:07 10 najlepsza wśród publicznych! Po 3 latach nie będziesz chciała odejść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.it-net.pl 12.06.08, 22:03 Jeśli mówisz serio o gim.10 to przeniosę się z gim.9,bo tu nie szanuje się ucznia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.nplay.net.pl 06.03.09, 17:52 10 jest najlepsza! Zarówno poziomem (wszyscy uczniowie idą do najlepszych liceów, poziom RZECZYWISTEGO nauczania zdecydowanie wyższy niż podstawa programowa, nauczyciele wspaniali - oczywiscie są wyjatki ;]) jak i klimatem - każdy może być tym, kim chce i nie spotka się z falą krytyki! Atmosfera bardzo przyjazna, obcy obcemu przyjacielem! Polecam 10 z całego serca!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:51 Najlepsza jest 16-nastka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wariat Re: Gimnazja w Lublinie - jakie najlepsze IP: *.futuroexito.pl 19.06.14, 10:17 haha 16-stka Odpowiedz Link Zgłoś
iar_sb Gimnazja w Lublinie (w kraju) 14.06.08, 08:50 Na stronach www.iar.pl udostępniono opracowania na temat wyników z egzaminu gimnazjalnego 2008. Wyniki szkół prezentowane sa metodą porównawcza: województwami i powiatami. Zespół IAR Odpowiedz Link Zgłoś
matylda345 Re: Gimnazja w Lublinie 15.06.08, 18:30 Mozna też zerknąć do tegorocznych wyników egzaminów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Gimnazja w Lublinie IP: *.it-net.pl 17.06.08, 19:56 A jak jest w 16 ?? Muszę wybrać między 16 a 5, gdzie lepiej iść ?? Dostałam się tu i tu do klasy z rozszerzonym angielskim c mi radzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m [...] IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.nplay.net.pl 27.06.14, 18:48 tylko nie 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z 9 Gimnazja w Lublinie IP: *.vlan246.dengo.lubman.net.pl 17.10.08, 13:06 Jeżeli chodzi o 9 na Lipowej to właśnie ją skończyłam.W ciągu tych trzech lat myślałam o moim gim zarówno w samych superlatywach jak i obsypując je licznymi przekleństwami.Nauki jest dość dużo, ale można się przyzwyczaić.Można też spotkać fajnych ludzi, ale wiadomo to nie jest regułą.Są tu zarówno świetni, wybitnie dobrze tłumaczący nauczyciele (np.Kunach)jak i tacy, którym nie chce się absolutnie nic(i tu bez przykładów).Faktem jest,że niektórzy nie szanują uczniów, a także to że brak tu dobrych anglistów.Jeżeli ktoś gotowy jest na dużą ilość nauki i początkowy względny rygor(jeżeli chodzi o ubiór, zachowani-etykiet:D) to nie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24 Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 14:21 "Jestem uczniem gimnazjum nr.24 i zachecam wszystkich do wybrania tej szkoły. Jest bardzo duzo zalet tej szkoły : (blablabla)" haha, coś nie chce mi się wierzyć żeby to była opinia jakiegoś ucznia. właśnie kończę tą szkołę i szczerze odradzam. to jedna wielka pokazówka. ze wszystkim robią ci łaskę, bardzo duże wahania pomiędzy systemem oceniana nauczycieli, słaby poziom nauczania języków, 4 lekcje w-f pomimo niesprzyjających warunków, ogólnie bardzo napięta atmosfera, takie trochę "bóg, honor, ojczyzna ponad wszelki indywidualizm", tłok na korytarzach, bo szkoła malutka (14klas i 11 sal lekcyjnych; nie licząc małych salek językowych, w które w tym roku pozamieniali zaplecza tudzież korytarze), mało wycieczek, nauczyciele różni, niektórzy b. mili, pracowici, potrafiący nauczyć (pozdrawiam głównie nauczycieli od polskiego i historii ;]) niektórzy do niczego (przedmiotów ścisłych ucze się sama w domu, dużo znajomych chodzi na korki), ogólnie jeśli macie do wyboru 24 a 9,10 czy 11 to byłabym bardziej przychylna co do 9 10 11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Gimnazja w Lublinie IP: *.eranet.pl 31.12.08, 14:27 MOŻE KTOŚ MI PORADZI GDZIE MAM IŚĆ DO 9 CZY 25, A MOŻE 11.PROSZĘ NAPISZCIE JAK TAM JEST.... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Gimnazja w Lublinie 31.12.08, 14:57 Nic nie poradzisz, skoro jeszcze są gimnazja. Trzeba przez ten zakład społecznej izolacji młodzieży dojrzewającej i emocjonalnie niewyżytej, po prostu przejść. Nie rozumiem, że jeszcze ten chory, uruchomiony z zaświatów przez nawiedzonych, rzekomych "oświatowców" twór funkcjonuje nadal w polskim systemie oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Gimnazja w Lublinie IP: 84.201.219.* 04.01.09, 19:54 Nie polecam 9!!!!!jak najdalej od tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KArolina Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:09 Chodziłaś do 9? to nie pisz jak tam jest skoro nie wiesz. 9 to najlepsze gim w LBN szkolazklasa.gazeta.pl/szkolazklasa/1,58432,1524648.html <a to stwierdzenie Ja chodze do 9 i jest fajnie tylko strasznie wysoki poziom ale to nic bo potem bd nam łatwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN NIKT Gimnazja w Lublinie IP: *.eranet.pl 31.12.08, 16:02 JAK NIE WIECIE GDZIE IŚĆ TO DO 25 NA KRĘŻNICKĄ SIĘ WYBIERZCIE TAM JEST SUPERRR..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.09, 21:43 A jak jest w gimnazjum na Tumidajskiego? Kiedyś nie cieszyło się dobrym podejściem nauczycieli. Coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gim6 Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.play-internet.pl 27.06.11, 21:02 nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 24 lub prywatne Gimnazja w Lublinie IP: *.softicom.lublin.pl 04.01.09, 21:44 Witam Czy macie Państwo jakieś NOWE przemyślenia dotyczące szkół: gimnazjum 24 prywatny Paderewski prywatna Jadwiga Gdzie posłać zdolne językowo dziecko, przy czym nie chciałabym, żeby szkoła polegała wyłącznie na kuciu do upadłego. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang [...] IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 17:13 polecam 9!jest troche dyscypliny,ale to przeciez szkola a nie dyskoteka.syn bez problemow radzi sobie teraz w liceum.po prostu nauczyli go, jak sie uczyc i jak radzic sobie w szkole.nawet stopnie ma lepsze niz w gimnazjum. jego 3 kolezanki po pallotynach nie dostaly sie nawet do sredniego liceum!i to chyba jest najbardziej konkretna opinia o batorym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iiiii Gimnazja w Lublinie IP: *.it-net.pl 13.01.09, 20:44 chodziłem do 17-nastki, nauczyciele są spoko, zawsze przygotowani do lekcji.Polecam:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Gimnazja w Lublinie IP: *.it-net.pl 13.01.09, 21:48 paderewski jest dobry!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aww Gimnazja w Lublinie IP: *.chello.pl 02.02.09, 16:56 Biskupiak to najlepsza szkoła, jaka tylko mogłaby być w Lublinie ;) Miła atmosfera, cudowni nauczyciele... No i poza tym później nie ma się braków w liceum ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat_16 Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.09, 15:59 Zgadzam się! Super, (niektórzy) fajni nauczyciele, mili ludzie, nauki sporo, ale da się wytrzymać. Polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 16:16 Jakie macie zdanie na temat 16 i 5? Nie wiem na którą się zdecydować, chcę mieć jak najbliżej do szkoły [mieszkam na Czechowie], będę raczej chodzić piechotą, dlatego tak bardzo mi na tym zależy. Które gim. lepsze? I czy ktoś z Was chodzący do któregoś z tych uczęszczał na kółko teatralne i jak wyglądało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niski Nie tylko szkoła lecz głównie uczniowie IP: *.chello.pl 09.02.09, 18:20 Nie tylko szkoła lecz głównie uczniowie decydują o wynikach naucznia. Dobre szkoły potrafią już na starcie zagwarantować sobie pracę z uczniami, którzy rokują nadzieję na duże osiagnięcia. Nieda się ukryć, że słabsi w takim towarzystwie też korzystają. Przed wyborem szkoły popatrz: wynikiegzaminow.pl/ W perspektywie warto zajrzeć również tutaj: wynikiegzaminow.pl/matura/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Gimnazja w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 19:00 Pani Szlachetka napisala ostatnio, ze uczniowie Sobieskiego beda od przyszlego roku plywac po Mazurach Moze ktos wie w jakim publicznym gimnazjum mozna tez poplywac?? Odpowiedz Link Zgłoś