Dodaj do ulubionych

Napisz list do Henia

19.04.06, 08:43
zygam juz ta nachalna propaganda, ktora z upamietnianiem ofiar nie ma nic
wspolnego - czytajcie "Przedsiebiorstwo Holokaust" Normana Finkelsteina i nie
dajcie soba manipulowac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Taki jeden Re: Napisz list do Henia IP: *.nfz / *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 19.04.06, 09:49
      A ja zygam takimi ludzmi jak Ty, ktorzy nie maja za grosz wspolczucia dla
      niewinnych dzieci - ofiar faszyzmu.
      Jestes chory! No ale czego sie spodziewac po narodzie, ktory glosowal na PiS,
      Samoobrone i LPR.
      • Gość: semita Re: Napisz list do Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:07
        popieram, co za gamon...
        • rilian Re: Napisz list do Henia 19.04.06, 10:30
          najwyżej tylko nie mylmy pojęcia faszyzmu z nazizmem. różnica co prawda niemal
          tylko (a może aż) geograficzna i historyczna...
        • halevi Re: Napisz list do Henia 20.04.06, 09:11
          a ja nie popieram, wcale nie gamoń. Obrzydliwe jest właśnie wykorzystywanie
          cudzej tragedii do wyłudzania pieniędzy. Radzę tę książkę (N.
          Finkelstein "Przedsiębiorstwo Holokaust") przeczytać, a nie gardłować.
          • Gość: Piotr Skrzypczak Finkelstein IP: *.vlan57.corcoran.lubman.net.pl 20.04.06, 23:55
            A moze to Finkelstein napisal ksiazke, zeby zarobic kase? Na to nie wpadliscie?

Moze macie racje - opluwajcie tych co robia cos sensownego dla innych, dla
            pamiecie, dla historii a sami babrajcie sie w swoim samouwielbieniu. I kupujcie
            takie ksiazki, i finasujcie ich autorow. I podniecajcie sie tym, ze mozecie
            anonimowo kogos zniewazyc, oskarzyc - bo nic wam nie grozi, bo nie musicie nic,
            poza klikaniem w kalwiature, zrobic.
            • halevi Re: Finkelstein 21.04.06, 11:38
              Drogi Panie, faktem jest, że amerykańskie organizacje żydowskie wyciągają ręce
              po majątki, które należały do obywateli polskich, argumentując swe roszczenia
              według kryterium wyłącznie etnicznego. Tzn. "jesteśmy Żydami, więc nam się
              należy majątek po Żydach". W dodatku robią to per fas et nefas, szkalując
              Polskę i Polaków. Trzeba być naprawdę ślepym "pożytecznym idiotą" żeby tego nie
              zauważać.
      • Gość: takajedna Re: Napisz list do Henia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:53
        A co wspólczucie dla niewinnych dzieci ma wspolnego z tą akcją ? A jeśli już -
        dzis należy raczej współczuć niewinnym dzieciom palestyńskim mordowanym przez
        żydowskich oprawców
    • Gość: Szmul Morel Drogi Heniu a raczej Chaimku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:19
      to straszne gdybyś nie zginął to już w 46 albo najwyżej w 47 mógłbyć dołączyć
      do mojego szwadronu śmierci . Żałuję, że nie doczekałeś, zobaczyłbyś jaka jatkę
      urządziliśmy tym zaplutym polskim gojom, szalom !
      • Gość: Henio(Chaimek) Re: Drogi Szmulku Morelu IP: *.lublin.mm.pl 19.04.06, 20:42
        Może to zabrzmi dziwnie, ale cieszę się że nie przyszło mi dożyć czasów, gdy
        taki świński szowinistyczny Żyd, jak ty, mogłby mieć na mnie zły wpływ. Jestem
        pewien że moja mama wychowałaby mnie na porządnego normalnego człowieka,
        miałbym kolegów i Polaków i Żydów i żyłbym w spokoju. Modlę się za ciebie. Obyś
        odzyskał pokój ducha i rozum.
        • Gość: idzi Re: Drogi Szmulku Morelu IP: *.it-net.pl 19.04.06, 21:20
          amen
        • Gość: obżydzony Re: Drogi Heniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:30
          jeśli byś faktycznie został porządnym i normalnym człowiekiem jak np. Michnik
          czy Geremek to lepiej że Cię zagazowali.
          • Gość: Henio Re: Drogi Heniu IP: *.lublin.mm.pl 21.04.06, 00:05
            wolałbym zostać Michnikiem niż rydzykowym przydupasem
      • Gość: wiejska baba Re: Drogi Heniu a raczej Chaimku , obrzydliwosc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:35
        jak mozna tak postępowac ,ordynarne podszywanie sie pod kogods kogo zapewne
        nawet sie nie zna. Takie listy są znakomita forma edukacji i uwrazliwianai
        dzieci, zeby nigdy nie pisały wrednych postów , acha Matka Boska też jest
        Zydówka
        • blood_free Re: Drogi Heniu a raczej Chaimku , obrzydliwosc!! 19.04.06, 22:17
          Coz, w Ameryce ponoc bija czarnych i bynajmniej ci ostatni nie protestuja.To
          troche oportunistyczne z mojej strony,ale nie wiadomo mi nic o komorach gazowych
          dla Palestynczykow,czy obozach smierci finansowanych przez Izrael.Poza tym takze
          statystycznie rzecz biorac,wiem,ze to obludne,nie wiem czy nawet milion
          Palestynczykow zginal z rak izraelskich.

PS.Rilian, w jednym z ostatnich wydan Faktow i Mitow,powolywano sie na twoja
          prace poswiecona pomnikom JP nr 2 :))
    • Gość: chaimek Henio odpowiada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:16
      Mam się dobrze, USA to piękny kraj, holokaust holdinng pracuje, mazył tof /
      czyli chwd placzki /
      • Gość: Henio Re: Henio odpowiada.. IP: *.lublin.mm.pl 21.04.06, 00:09
        a chaimek, rydzowy przydupas ciuła marne złocisze(bo w te dolary nie
        wierzę).Menda przy tobie to szlachetne stworzenie.Jak rano się golisz to
        powiedz, jak to robisz? - no bo pewnie ryja w lusterku nie widzisz - masz
        zaplute bo nie możesz popatrzeć sobie w te kaprawe ślepia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka