lechtizdajen 19.04.06, 08:43 zygam juz ta nachalna propaganda, ktora z upamietnianiem ofiar nie ma nic wspolnego - czytajcie "Przedsiebiorstwo Holokaust" Normana Finkelsteina i nie dajcie soba manipulowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Taki jeden Re: Napisz list do Henia IP: *.nfz / *.vlan302.shrike.lubman.net.pl 19.04.06, 09:49 A ja zygam takimi ludzmi jak Ty, ktorzy nie maja za grosz wspolczucia dla niewinnych dzieci - ofiar faszyzmu. Jestes chory! No ale czego sie spodziewac po narodzie, ktory glosowal na PiS, Samoobrone i LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: semita Re: Napisz list do Henia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 10:07 popieram, co za gamon... Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Napisz list do Henia 19.04.06, 10:30 najwyżej tylko nie mylmy pojęcia faszyzmu z nazizmem. różnica co prawda niemal tylko (a może aż) geograficzna i historyczna... Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Napisz list do Henia 20.04.06, 09:11 a ja nie popieram, wcale nie gamoń. Obrzydliwe jest właśnie wykorzystywanie cudzej tragedii do wyłudzania pieniędzy. Radzę tę książkę (N. Finkelstein "Przedsiębiorstwo Holokaust") przeczytać, a nie gardłować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Skrzypczak Finkelstein IP: *.vlan57.corcoran.lubman.net.pl 20.04.06, 23:55 A moze to Finkelstein napisal ksiazke, zeby zarobic kase? Na to nie wpadliscie? Moze macie racje - opluwajcie tych co robia cos sensownego dla innych, dla pamiecie, dla historii a sami babrajcie sie w swoim samouwielbieniu. I kupujcie takie ksiazki, i finasujcie ich autorow. I podniecajcie sie tym, ze mozecie anonimowo kogos zniewazyc, oskarzyc - bo nic wam nie grozi, bo nie musicie nic, poza klikaniem w kalwiature, zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
halevi Re: Finkelstein 21.04.06, 11:38 Drogi Panie, faktem jest, że amerykańskie organizacje żydowskie wyciągają ręce po majątki, które należały do obywateli polskich, argumentując swe roszczenia według kryterium wyłącznie etnicznego. Tzn. "jesteśmy Żydami, więc nam się należy majątek po Żydach". W dodatku robią to per fas et nefas, szkalując Polskę i Polaków. Trzeba być naprawdę ślepym "pożytecznym idiotą" żeby tego nie zauważać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajedna Re: Napisz list do Henia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 14:53 A co wspólczucie dla niewinnych dzieci ma wspolnego z tą akcją ? A jeśli już - dzis należy raczej współczuć niewinnym dzieciom palestyńskim mordowanym przez żydowskich oprawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmul Morel Drogi Heniu a raczej Chaimku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:19 to straszne gdybyś nie zginął to już w 46 albo najwyżej w 47 mógłbyć dołączyć do mojego szwadronu śmierci . Żałuję, że nie doczekałeś, zobaczyłbyś jaka jatkę urządziliśmy tym zaplutym polskim gojom, szalom ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio(Chaimek) Re: Drogi Szmulku Morelu IP: *.lublin.mm.pl 19.04.06, 20:42 Może to zabrzmi dziwnie, ale cieszę się że nie przyszło mi dożyć czasów, gdy taki świński szowinistyczny Żyd, jak ty, mogłby mieć na mnie zły wpływ. Jestem pewien że moja mama wychowałaby mnie na porządnego normalnego człowieka, miałbym kolegów i Polaków i Żydów i żyłbym w spokoju. Modlę się za ciebie. Obyś odzyskał pokój ducha i rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obżydzony Re: Drogi Heniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:30 jeśli byś faktycznie został porządnym i normalnym człowiekiem jak np. Michnik czy Geremek to lepiej że Cię zagazowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Drogi Heniu IP: *.lublin.mm.pl 21.04.06, 00:05 wolałbym zostać Michnikiem niż rydzykowym przydupasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Drogi Heniu a raczej Chaimku , obrzydliwosc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:35 jak mozna tak postępowac ,ordynarne podszywanie sie pod kogods kogo zapewne nawet sie nie zna. Takie listy są znakomita forma edukacji i uwrazliwianai dzieci, zeby nigdy nie pisały wrednych postów , acha Matka Boska też jest Zydówka Odpowiedz Link Zgłoś
blood_free Re: Drogi Heniu a raczej Chaimku , obrzydliwosc!! 19.04.06, 22:17 Coz, w Ameryce ponoc bija czarnych i bynajmniej ci ostatni nie protestuja.To troche oportunistyczne z mojej strony,ale nie wiadomo mi nic o komorach gazowych dla Palestynczykow,czy obozach smierci finansowanych przez Izrael.Poza tym takze statystycznie rzecz biorac,wiem,ze to obludne,nie wiem czy nawet milion Palestynczykow zginal z rak izraelskich. PS.Rilian, w jednym z ostatnich wydan Faktow i Mitow,powolywano sie na twoja prace poswiecona pomnikom JP nr 2 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaimek Henio odpowiada.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 13:16 Mam się dobrze, USA to piękny kraj, holokaust holdinng pracuje, mazył tof / czyli chwd placzki / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio Re: Henio odpowiada.. IP: *.lublin.mm.pl 21.04.06, 00:09 a chaimek, rydzowy przydupas ciuła marne złocisze(bo w te dolary nie wierzę).Menda przy tobie to szlachetne stworzenie.Jak rano się golisz to powiedz, jak to robisz? - no bo pewnie ryja w lusterku nie widzisz - masz zaplute bo nie możesz popatrzeć sobie w te kaprawe ślepia. Odpowiedz Link Zgłoś