Gość: lustro IP: 213.76.143.* 14.01.03, 08:39 Jestem tak zbulwersowana tym filmem, że nawet nie stać mnie na jak najmniejszy komentarz. A może kogoś stać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcia79 Re: Film IDIOCI IP: olsztyn:* / *.ols.vectranet.pl 14.01.03, 12:10 aaa mnie stac :-))) Jako ze tworczosc pana Larsa von Triera troszke juz znam...wiec wiedzialam czego moge oczekiwac. Film rzeczywiscie jest kontrowersyjny i troszke w bezczelny sposob przedstawia problem...ale nawet nie zauwazylam kiedy mi 2h jego trwania minely. Czy to swiadczy ze jest DOBRY...? Pozdrawiam :-) Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sari Re: Film IDIOCI IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 08:25 Też jestem szalenie zbulwersowana! Ale tym, że TV tak bezczelnie powycinała niektóre fragmenty! Nie dość, że wszystkie dobre filmy puszczane są w nocy, w porze "tylko dla bezrobotnych" to jeszcze sztuka jest cenzurowana przez tzw.wartości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Film IDIOCI IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.03, 18:59 Ja najbardziej jestem zbulwersowana porą emisji!!! Oczywiście filmu nie obejrzałam, bo w poniedziałek do pracy trzeba mi było, a magnetowidem nie dysponuję. Co do reżysera, to moje prywatne zdanie jest takie: to geniusz. pozdro katka Odpowiedz Link Zgłoś