martingw 05.05.06, 09:07 A te korzysci w postaci wycieczek ? Moze ktos policzy ile tego było ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odpowiedni Re: Ile zarobił prezydent? IP: 195.42.249.* 05.05.06, 10:09 Na pewno nie ja... mam inne sprawy na głowie, a nie liczenie ile kto zarobił. Może i Ty zająłbyś się swoimi sprawami, zamiast patrzeć innym do kieszeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stona Re: Ile zarobił prezydent? IP: 212.159.203.* 05.05.06, 10:39 No wlasnie te wycieczki Panie prezydencie te loty samolotem i te prawie 3112,70 Euro miesiecznie (netto czy brutto tego nie wiem dokladnie). A w Lublinie po staremu po starmu niesety. Panie prezydencie co zrobil Pan dla podniesienia miasta z upadku !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Oliński Re: Ile zarobił prezydent? IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.06, 16:20 A coż to jest Przecież to najbardziej odpowiedzialny i nastawiony na krytykę urząd. Najwazniejsze ze stara się dobrze rządzić i zauważa potrzeby wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Tatarów Re: Ile zarobił prezydent? IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.06, 16:22 Ujawnił zarobki i to jest uczciwe. my wszyscy z Tatarów popieramy go. Prawdziwy lubelak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezrobotny Irek Re: Ile zarobił prezydent? IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.06, 16:24 To jest człowiek który pomaga i widzi słabszych. To prawdziwy katolik który widzi każdego człowieka. Dziękujemy mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Precz z PO Re: Ile zarobił prezydent? IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.06, 16:27 komu się nie podoba to zobaczy jak by było gdyby Palikot który widzi tylko bogatych Strzeżcie się Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Ile zarobił prezydent? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 18:51 O 143 499,69 zł.za dużo !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Pruszkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 06:12 Pan Pruszkowski powinien zwrócić pieniądze, bo mu się nie należą. W ostatnim roku nic nie zrobił dla miasta Lublina i jego mieszkańców. Tylko podróżował za pieniadze podatników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rencista Re: Ile zarobił prezydent?A ja mam renty 6000 rocz IP: *.chello.pl 07.05.06, 07:30 Ile zarobił prezydent?A ja mam renty 6000 rocznie czyli 500 zł miesięcznie z II grupą inwalidzką z altrozą bioder i stawów łokciowych co uniemożliwia poruszanie się i "dorabianie" a za leki trzeba płacić najczęściej 100% wartości i jeszcze terroryści w postaci Urzędu Skarbowego okradają mnie z tych śmiertelnych datków.Ale kurw...... sprawiedliwość COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedak 224 złote - to niezła kasa! Kogoś uszczęśliwił !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:43 Dobry Pan!!!! Rzucił kasą bez wahania! A przecież mógł sobie kupić waciki !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły 200 % normy prezydenta - czas na odpoczynek IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 07:19 "Z danych Ministerstwa Rozwoju Regionalnego, podsumowujących 23 miesiące obecności Polski w UE, dowiedzieliśmy się, że na jednego mieszkańca Lubelszczyzny przypadło 480 zł dopłat i dotacji. Daje nam to jedno z ostatnich miejsc pośród innych województw (patrz ilustracja obok). W latach 2004-2006 mieliśmy też najniższy wskaźnik umów o dofinansowanie programów w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego (patrz wykres). Wychodzi na to, że jesteśmy najbiedniejszym regionem w UE, a na dodatek jeszcze nie potrafimy sięgnąć po unijne pieniądze. Lubelscy urzędnicy są jednak innego zdania i przekonują, że Lubelszczyzna jest w krajowej czołówce, jeśli chodzi o wykorzystanie przyznanych funduszy. Zadowolony ze swoich osiągnięć jest też Urząd Miasta Lublin. Monika Zielińska-Choina, dyrektor Wydziału Funduszy Europejskich twierdzi, że urząd zrobił ,,dwieście procent normy’’." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: 200 % normy prezydenta - czas na odpoczynek IP: *.lublin.mm.pl 08.05.06, 07:50 Komisja rentowa uzdrowiła mego powaznie chorego i niemłodego syna. Wypadnie utrzymać go z mojej emerytury w tym opłata za leki i koszt opłat za jego mieszkanie. Gdzie te 200% normy? Czyżby miedzy innymi oszczedności na pokasowanych rentach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dumny z pruszona następna wycieczka Pruszkowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:21 :: Prezydent na zjeździe CEMR w Innsbrucku Andrzej Pruszkowski jest jednym z prowadzących warsztaty w trakcie zjazdu Rady Gmin i Regionów Europy (CEMR) w Innsbrucku. W dniach 10-12 maja prezydent Lublina Andrzej Pruszkowski uczestniczy w General Assembly of CEMR 2006 w Innsbrucku. Pruszkowski jako wiceprezydent CEMR będzie jednym z prowadzących warsztaty "Adapting and financing local and regional public services". Ostatnie Zgromadzenie Ogólne CEMR miało miejsce w ubiegłym roku w Lublinie. Wszystkie koszty związane z wyjazdem prezydenta pokrywają organizatorzy spotkania. CEMR - Rada Gmin i Regionów Europy (Council of European Municipalities and Regions) - to organizacja powołana do życia w 1951 r. w Genewie. Celem działalności CEMR jest wspomaganie międzynarodowej współpracy między miastami i regionami partnerskimi, lobbing na rzecz współpracy międzyregionalnej i wzmacnianie wpływu władz lokalnych na politykę regionalną UE. (...) (GW, 2003- 05-13) A w Lublinie dno, marazm, smród i brud!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monti79 Re: Ile zarobił prezydent? 10.05.06, 17:36 odpowiedź brzmi: O wiele za dużo w stosunku do malutkich zasług. Odpowiedz Link Zgłoś