Gość: poter Re: Tajny kandydat Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 07:52 tak wy pracujcie a stołki za kaskę dla ludzi PSL SLD brawo brawo brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronia Re: Tajny kandydat Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 08:00 Czyżby mieli Lublin zaorać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piast Re: Stołki dla PSL-u IP: *.pol.lublin.pl 29.05.06, 09:07 Rzeczywiście członkowie PSL i SLD składają deklaracje członkowskie a szczególnie ci co zostali usadzeni na stołkach przez Podkańskiego i mają stanowić V kolumnę w Samoobronie.Najtrudniej jest rozstrać się z etatem bo taka zasada była przyjmowania do PSL i angaż do pracy . Członkowie Samoobrony za swoją prace dostaną figę i ulotki do roznoszenia w przyszłych wyborach Pani poseł ..... ........ już rozdysponowała miejsca na listach do samorządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertrobert2 Re: Stołki dla PSL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 09:09 ..... ........ ? Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 09:21 Jedno jest pewne. Byłby lepszy niż Pruszon. Co ja mówię?! Byłby lepszy niż dwa Pruszony! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 09:28 Nie wiem,ale ciebie oceniam na milipruszona Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 09:57 Twoja ocena mnie guzik obchodzi. Co ja mówię?! Nawet nie ochodzi mnie pół guzika. Odpowiedz Link Zgłoś
romangiertych4 Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 10:02 Sawa wściekły bo sie nie załapał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 10:32 Do samoobrony.Aż takim łobuzem nie jestem,żebym do tych typków chciał.Z przestępcami świadomie się nie zadaję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariuszSienkiewicz Re: Tajny kandydat Samoobrony IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.06, 14:27 Małe sprostowanie. Miejscowość Olszanka leży nie 130 km, a jedynie 24 km od Lublina. Ja natomiast urodziłem się w Lublinie, kształciłem i mieszkam tu nadal. Tyle tytułem uzupełnienia. Pozdrawiam czytelników Gazety Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Tajny kandydat Samoobrony 29.05.06, 16:03 Jeżeli to Ty jesteś tym D.S.,to naprawdę wstyd robić cyrk z tą tajnością i ten przestępca po raz kolejny okazuje się być chamem. No ale do tego przyzwycziliśmy się. Odpowiedz Link Zgłoś