Dodaj do ulubionych

Premiery kinowe w 2008

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 16:45
Czy wyczekujecie jakieś premiery kinowej w 2008 roku, coś na co czekacie od dawna?
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.08, 17:07
      mowa
      pl.youtube.com/watch?v=4QedSNGN24o&feature=related
      • miryw Re: Premiery kinowe w 2008 03.01.08, 12:21
        Ciekaw jestem tylko jak "stuningują" Harrisona Forda ;) Może jak jak na tym
        "trailerze" ;)
    • Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 03.01.08, 16:18
      Ja osobiście wyczekuje na film Anga Lee "Ostrożnie, pożądanie". Słyszałam o nim same dobre rzeczy: nagrody w Wenecji, Złoty Lew dla najlepszego filmu; znane osobistości pracujące przy produkcji filmu. Reżyser to laureat Oscara za film "Przyczajony tygrysa, ukryty smok" no i przede wszystkim reżyser głośnego ale zarazem wspaniałego filmu "Tajemnica Brokeback Mountain". Zapowiada sie naprawdę ciekawie. Co o tym myślicie?
      • aniabuzuk Re: Premiery kinowe w 2008 04.01.08, 21:57
        Gość portalu: marysia napisał(a):

> Ja osobiście wyczekuje na film Anga Lee "Ostrożnie, pożądanie". Słyszałam o nim
        > same dobre rzeczy: nagrody w Wenecji, Złoty Lew dla najlepszego filmu; znane o
        > sobistości pracujące przy produkcji filmu. Reżyser to laureat Oscara za film "P
        > rzyczajony tygrysa, ukryty smok" no i przede wszystkim reżyser głośnego ale zar
        > azem wspaniałego filmu "Tajemnica Brokeback Mountain". Zapowiada sie naprawdę c
        > iekawie. Co o tym myślicie?

Niestety, nuda. Ladne zdjecia, kostiumy, odwazne sceny erotyczne, ale calosc
        raczej przecietna.
        • greeneazy-e Re: Premiery kinowe w 2008 07.01.08, 16:01
          hmm każdy ma inny gust... ja np. bardzo lubię kino azjatyckie... bardzo cenię
          tego reżysera za jego wcześniejsze filmy... i z niecierpliwością czekam czym
          teraz mnie zaskoczy... a wydaje mi się, że po raz kolejny mu sie to uda :)
        • Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 15:33
          Czy całość przeciętna okaże się już niedługo... Po obejrzeniu trailera i przeczytaniu wielu informacji uważam, że się zapowiada interesująco i myślę, że po obejrzeniu się nie zawiodę :)
          • Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 12.01.08, 12:45
            I się nie zawiodłam, uważam, że film zdecydowanie wart obejrzenia :)
    • Gość: Kazmierz Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 16:59
      Ja już się nie mogę doczekać filmu "Monster", wchodzi 1 lutego, ale się będzie dzaiło:) youtube.com/watch?v=VVjfKpQ0wYs
      • Gość: Jojo Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.08, 17:49
        wywola burzliwe dyskusje napewno:
        www.youtube.com/watch?v=3hL-9SmPRqg
        • Gość: Minne Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.compi.net.pl 04.01.08, 16:12
          Hmmm, wygląda bardzo obiecująco - lubię Cruise'a, uwielbiam Brannagh. Zacząłem
          sie rozgladać i zauważyłem, że ta operacja już raz w film obrócona była -
          merlin.pl/frontend/browse/product/2,530693.html
      • Gość: Magda Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:16
        No ten klimat to zawsze mnie rozwala, kozak jak w Bal Witch Project. A widziałeś tą stronkę do filmu www.1-18-08.com , długo się zastanawiałam o co z tym chodzi. Przeczytałam gdzieś że na odwrocie zdjęca z kucharzem jest przepis na chińskie zarcie, niezłe. Na pewno zobacze ten film:)
    • Gość: jaija Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.08, 23:29
      Ja czekam, ale na wydanie pewnych perełek na DVD. Choć obawiam sie, że płonne moje nadzieje. Co do kina nie mam żadnych złudzeń, bo i tak z roku na rok coraz gorzej chyba.
      • Gość: Paweł Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 08.01.08, 00:21
        A ja czekam na premiere "Monster" w kinie. Ide pierwszego lutego choćby nie wiem co:)
        • Gość: Kamila Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.aster.pl 08.01.08, 23:41
          A dlaczego idziesz dopiero pierwszego lutego nie możesz iść wcześniej na Monstera?
          • dariuso4 Re: Premiery kinowe w 2008 09.01.08, 12:40
            Gość portalu: Kamila napisał(a):

> A dlaczego idziesz dopiero pierwszego lutego nie możesz iść wcześniej na Monste
            > ra?
            CLoverfield ma premier w Polsce 1 lutego więc nie ma opcji żeby iść wcześniej do kina. Ja też się wybieram na ten fil, na razie oglądam w necie rysunki potwora. Ludzie to mają wyobraźnię.
            • Gość: Kamila Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.aster.pl 11.01.08, 01:03
              A czy macie może gdzieś jakąś zajawkę do filmu "Monster"?
              • Gość: Luby Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 10:10
                Tutaj projekt.monster.filmweb.pl/Projekt++Monster,2008,zwiastuny,Trailers,id=448713 masz nie tylko zajawkę ale i różne info na temat filmu.
    • aurax co do Anga Lee... 06.01.08, 02:36
      również z niecierpliwością oczekuję jego najnowszego filmu. filmowe
      opowieści Anga Lee o związkach między ludźmi przesycone są emocjami.
      polecam również inne może nieco mniej znane obrazy tego reżysera:
      Burza Lodowa, Przejażdżka z diabłem, Rozważna i romantyczna.
      pozdr.
      • Gość: Aga Re: co do Anga Lee... IP: *.chello.pl 06.01.08, 18:45
        Od "Rozważnej i romantycznej" zaczęła się wielka kariera Anga Lee,
        to raczej nie jest mało znany film.;) A "Burzę lodową" uwielbiam.
        • aurax Re: co do Anga Lee... 07.01.08, 16:35
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Od "Rozważnej i romantycznej" zaczęła się wielka kariera Anga Lee,
          > to raczej nie jest mało znany film.;) A "Burzę lodową" uwielbiam.

ha ha zgadza się, raczej bardzo znany :)
          pisząc "mało znane" miałam na myśli raczej te pozostałe
          P.S. ja też uwielbiam "Burzę.."
    • morgen_stern Re: Premiery kinowe w 2008 07.01.08, 16:12
      pl.youtube.com/watch?v=sFojixOc8Hc

Już niedługo, Elżbietko ;-)
      • greeneazy-e Re: Premiery kinowe w 2008 09.01.08, 15:53
        po chwili zastanowienia.. mogę z całą pewnością powiedzieć, że czekam na
        "Ostrożnie, pożądanie" :)
        • partyboi Rambo 4 i Bruno ! 12.01.08, 14:42
          Rambo 4 - zobaczymy jak Sylwek będzie sobie radził z 6 krzyżykiem na karku

"Bruno - Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making
          Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a
          Mesh T-Shirt" - wszyscy, którzy lubią Sache Barona Cohena na pewno czekają na
          ten film o perypetiach reportera gejowskiej telewizji z Austrii
        • Gość: vabank Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:07
          no to juz sie doczekalas!! ja czekam na najpierw strzelaj potem zwiedzaj, a tu
          premiera dopiero pod koniec lutego!! no ale na finnesa i farrella warto poczekac
          • slimoza2 Re: Premiery kinowe w 2008 26.02.08, 19:05
            a ja juz w piatek zupelnie przypadkiem obejrzalam najpierw strzelaj potem
            zwiedzaj:D co jakis czas wybieram sie na tajemniczy pokaz specjalny w arsie i
            wlasnie tam to wyswietlali:) wiec troche szczescia mialam, wrazenia pozytywne,
            na pewno warto sie wybrac d kina:)
    • Gość: Piotr Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.08, 21:40
      www.cinema.de/news/specials/i/indianajones?object_id=5824
      • Gość: Sandra Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.chello.pl 13.01.08, 20:18
        apropo premier 2008 roku to ja na styczeń proponuję "Ostrożnie, pożądanie" Anga
        Lee... sama się wybieram na przedpremierę do Multikina w Gdańsku 15.01 na
        godzinkę 20.30 :)
        • Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 14.01.08, 17:54
          A propo ostrożnie pożądanie polecam:
          pl.youtube.com/watch?v=t9C4fp5-Kvg
          i wszystkie podobne do tego :)
    • freeme Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj 14.01.08, 13:52
      w oryginale: In Bruges
      po obejrzeniu trailera do tego filmu wiem, że to jest film 2008!
      jeśli tak jak ja uwielbiacie czarne komedie nie możecie go przegapić...
      • Gość: Lasander Re: Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj IP: *.acn.waw.pl 14.01.08, 20:17
        A o co z tym chodzi? pl.youtube.com/watch?v=xc7nvrFs80E Jakiś projekt?
        • Gość: Księżniczka Jakiś projekt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 12:36
          Hmm, trudno mi powiedzieć co to może być ale jak to oglądałam to nie wiem troche o co chodzi bo w momencie 0.41 pałac kultury dostaje pocisk i wybucha, a w 0.56 jest ujęcie jak jest nie zburzony i jest kolejny wybuch??
          • Gość: Edward Wybuchy w Pałacu Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 09:48
            No wiesz, trydno się zorientować, nie rozumiem dlaczego tak jest. Najpier faktycznie Pałac Kultury wybucha i później jest cały i znowu wybuch, może to było specjalne założenie żby się zastanowić o co tutaj chodzi. Ciekaw jestem od czego te wybuchy, od ataku terrorystycznego?
    • Gość: to ja Re: Premiery kinowe w 2008 IP: 91.90.78.* 15.01.08, 20:20
      A nikt nie czeka na nowego Bonda? I Batmana?
      • Gość: kucanka Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:43
        hmm, batman jest rowniez interesujacy:D ja generalnie chodze na filmy z
        pr\ystojnymi aktorami, wiec nie odpuszcze batmana. w najblizszym czasie planje
        za to najpierw strzelaj potem zwiedzaj z farrelem i fiennesem:D dwa ladne ciacha
    • Gość: lalamito Re: Premiery kinowe w 2008 IP: 193.238.200.* 15.01.08, 23:03
      Myslałem, że "Niania w Nowym Jorku" będzie dobrą komedią, ale szczerze odradzam
      i zapraszam do zapoznania się z recenzją w podobnym duchu:
      menforum.pl/rozrywka/film/niania-w-nowym-jorku.html
    • alex_koz Re: Premiery kinowe w 2008 18.01.08, 20:53
      ja czekam na kinowa wersje "Sex and the City" i powiem szczerze, ze
      nie moge sie doczekac!
    • Gość: kasia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 14:39
      ja się doczekałam ;-)
      "Butelki zwrotne". Nie żadna amerykańska szmira a dobry, ciepły, humorystyczny
      film naszych południowych sąsiadów Czechów.
      Żadnych fajerwerków, efektów specjalnych nie wiadomo czego czyli to za co braci
      Czechów najbardziej się ceni.
      Opowieść o zwykłym życiu starszej osoby, o tragediach rodzinnych opowiedziana w
      humorystyczny sposób. Doskonałe!

A teraz jeszcze czekam na polsko-(słowacki) film "Wino truskawkowe" na podstawie
      powieści "Opowieści Galicyjskie".
      • Gość: Iga Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.chello.pl 20.01.08, 21:54
        Ja też się już poczekałam :) "Ostrożnie, pożądanie " w reżyserii Anga Lee to był
        mój typ na styczeń. Byłam, widziałam i nie żałuję. Było warto.
        • Gość: fuckin.bruges :) w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:16
          trailer zaje... jest i nie ocenzurowany obyczajowo ;-)
          pl.youtube.com/watch?v=S4Xo5evTAxk - ale? premiera w Polsce dop. 29
          lutego...
          • Gość: zdzislaw88 Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.ksknet.pl 04.02.08, 22:34
            dokladnie. juz nie moge sie doczekaj. to juz tylko niecaly miesiac!!
            • Gość: jackk Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.ksknet.pl 08.02.08, 19:36
              rzeczywiscie. trailer robi bardzo dobre wrazenie. zapowiada sie niezla perelka
              wsrod czarnych komedii ;)
              • stormy1 Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj 10.02.08, 09:10
                tez mam ochote sie na to wybrac, na szczescie premiera juz niedlugo, bo ostatnio
                dobrych inteligentnych komedii w kinach brak. cala nadzieja w in bruges:D
                • candycandy f.cking bruges - swietna, inteligentna komedia!:)) 12.04.08, 12:10
                  tak, inteligentna mimo tego, ze bruges is really f.cking, annoying,
                  depressing i co tam chcecie. swietny duet: Gleeson (poczciwy i
                  uczciwy Ken) & Farrell (prymitywny ale budzacy sympatie) Ray. i na
                  dokladke - odromatyczniony, wytarty z tych wszystkich romansow,
                  uczciwosci i szlachetnosci z poprzednich swoich filmow Fiennes -
                  gburowaty, znerwicowany szef, postrach wszystkich szefow, koszmar
                  pracownikow wszystkich branz, nie tylko tej z filmu. i wszystkie
                  inne postacie: Chloe, Marie, Erk, Jimmy. "normalni" mieszkancy
                  Brugii.
                  ale najpiekniejsza perelka tego filmu jest komediowy talent
                  Farrella, ktory po prostu robi ten film; jest nerwowy, zrozpaczony,
                  zauroczony, pomyslowy, pelen obaw, czy uda mu sie poderwa
                  dziewczyne, potrafi schrzanic spotkanie w ciagu pierwszych 3 zdan,
                  zabawny, prymitywny, wrazliwy, zdolowany, do wyboru, do koloru!;)
                  chce miec ten film w mojej kolekcji.

---
                  CandyCandy
                  / I am but mad north-north-west: when the wind is
                  southerly I know a hawk from a handsaw. /
    • Gość: zizu Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:59
      in bruges z farrelem, widzialem trailer i zapowiada sie ciekawie, cos w klimacie
      pulp fiction
      • slimoza2 Re: Premiery kinowe w 2008 30.01.08, 18:55
        to moze b yc dobra rzecz, szczegolnie ze rezyseruje mcdonagh ktory w koncu
        oskara na swoim koncie ma:D jestem ciekawa bardzo tej produkcji a szczegolnie
        farella ktorego od dawna w niczym nie widzialam
    • Gość: Lusia Ja dzisiaj uderzam na pokaz przedpremierowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:49
      A ja dzisiaj na 22 idę na pokaz przedpremierowy "Cloverfield" już się nie mogę
      doczekać jak to wszystko będzie wyglądało. Idziemy z 2 parami jeszcze. Jak wrócę
      to napisze jakieś sprawozdanie:P
      • Gość: Lusia Byłam i wróciłam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 12:48
        Wszystkim zainteresowanym i mniej zainteresowanym polecam "Projekt monster"
        Byłam na pokazie przedpremierowym i w lutym pójdę jeszcze raz na ten film. Jest
        naprawdę świetny, realistycznie nakręcony a postacie wiarygodnie zagrane. Kto
        może niech idzie a kto nie może niech żałuje:)
        • steena Re: Byłam i wróciłam:) 30.01.08, 22:25
          Ja już się na piątek szykuję ... :DDDD
          • Gość: Rudi A od piątku już wszędzie grają? IP: *.aster.pl 30.01.08, 23:37
            To od piątku już będzie można wszędzie zobaczyć Clvoerfield?
    • Gość: johnny_bravo Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.gprs.plus.pl 26.02.08, 19:24
      Mnie już normalnie aż skręca na myśl, że w kwietniu wchodzi u nas
      JUNO!!! Byłem na przedpremierówce ale chyba oglądnę sobie ten film
      jeszcze ze 3 razy:)!!!
    • kpsting Re: Premiery kinowe w 2008 26.02.08, 20:24
      Iron Man, The dark Knight, The Incredible Hulk
    • Gość: Sklep Filmowy Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 21:13
      Witam zapraszam wszystkich do odwiedzenia sklepu filmowego gdzie
      znajdziecie wielkie kinowe hity juz od 5 zł www.sklepfilmowy.prv.pl
    • Gość: Element Krakowa Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:17
      Hobbita :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka