Gość: Władek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 16:45 Czy wyczekujecie jakieś premiery kinowej w 2008 roku, coś na co czekacie od dawna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.08, 17:07 mowa pl.youtube.com/watch?v=4QedSNGN24o&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
miryw Re: Premiery kinowe w 2008 03.01.08, 12:21 Ciekaw jestem tylko jak "stuningują" Harrisona Forda ;) Może jak jak na tym "trailerze" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 03.01.08, 16:18 Ja osobiście wyczekuje na film Anga Lee "Ostrożnie, pożądanie". Słyszałam o nim same dobre rzeczy: nagrody w Wenecji, Złoty Lew dla najlepszego filmu; znane osobistości pracujące przy produkcji filmu. Reżyser to laureat Oscara za film "Przyczajony tygrysa, ukryty smok" no i przede wszystkim reżyser głośnego ale zarazem wspaniałego filmu "Tajemnica Brokeback Mountain". Zapowiada sie naprawdę ciekawie. Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabuzuk Re: Premiery kinowe w 2008 04.01.08, 21:57 Gość portalu: marysia napisał(a): > Ja osobiście wyczekuje na film Anga Lee "Ostrożnie, pożądanie". Słyszałam o nim > same dobre rzeczy: nagrody w Wenecji, Złoty Lew dla najlepszego filmu; znane o > sobistości pracujące przy produkcji filmu. Reżyser to laureat Oscara za film "P > rzyczajony tygrysa, ukryty smok" no i przede wszystkim reżyser głośnego ale zar > azem wspaniałego filmu "Tajemnica Brokeback Mountain". Zapowiada sie naprawdę c > iekawie. Co o tym myślicie? Niestety, nuda. Ladne zdjecia, kostiumy, odwazne sceny erotyczne, ale calosc raczej przecietna. Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Premiery kinowe w 2008 07.01.08, 16:01 hmm każdy ma inny gust... ja np. bardzo lubię kino azjatyckie... bardzo cenię tego reżysera za jego wcześniejsze filmy... i z niecierpliwością czekam czym teraz mnie zaskoczy... a wydaje mi się, że po raz kolejny mu sie to uda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 10.01.08, 15:33 Czy całość przeciętna okaże się już niedługo... Po obejrzeniu trailera i przeczytaniu wielu informacji uważam, że się zapowiada interesująco i myślę, że po obejrzeniu się nie zawiodę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 12.01.08, 12:45 I się nie zawiodłam, uważam, że film zdecydowanie wart obejrzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazmierz Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 16:59 Ja już się nie mogę doczekać filmu "Monster", wchodzi 1 lutego, ale się będzie dzaiło:) youtube.com/watch?v=VVjfKpQ0wYs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.08, 17:49 wywola burzliwe dyskusje napewno: www.youtube.com/watch?v=3hL-9SmPRqg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minne Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.compi.net.pl 04.01.08, 16:12 Hmmm, wygląda bardzo obiecująco - lubię Cruise'a, uwielbiam Brannagh. Zacząłem sie rozgladać i zauważyłem, że ta operacja już raz w film obrócona była - merlin.pl/frontend/browse/product/2,530693.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:16 No ten klimat to zawsze mnie rozwala, kozak jak w Bal Witch Project. A widziałeś tą stronkę do filmu www.1-18-08.com , długo się zastanawiałam o co z tym chodzi. Przeczytałam gdzieś że na odwrocie zdjęca z kucharzem jest przepis na chińskie zarcie, niezłe. Na pewno zobacze ten film:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.01.08, 23:29 Ja czekam, ale na wydanie pewnych perełek na DVD. Choć obawiam sie, że płonne moje nadzieje. Co do kina nie mam żadnych złudzeń, bo i tak z roku na rok coraz gorzej chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 08.01.08, 00:21 A ja czekam na premiere "Monster" w kinie. Ide pierwszego lutego choćby nie wiem co:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.aster.pl 08.01.08, 23:41 A dlaczego idziesz dopiero pierwszego lutego nie możesz iść wcześniej na Monstera? Odpowiedz Link Zgłoś
dariuso4 Re: Premiery kinowe w 2008 09.01.08, 12:40 Gość portalu: Kamila napisał(a): > A dlaczego idziesz dopiero pierwszego lutego nie możesz iść wcześniej na Monste > ra? CLoverfield ma premier w Polsce 1 lutego więc nie ma opcji żeby iść wcześniej do kina. Ja też się wybieram na ten fil, na razie oglądam w necie rysunki potwora. Ludzie to mają wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.aster.pl 11.01.08, 01:03 A czy macie może gdzieś jakąś zajawkę do filmu "Monster"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luby Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 10:10 Tutaj projekt.monster.filmweb.pl/Projekt++Monster,2008,zwiastuny,Trailers,id=448713 masz nie tylko zajawkę ale i różne info na temat filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurax co do Anga Lee... 06.01.08, 02:36 również z niecierpliwością oczekuję jego najnowszego filmu. filmowe opowieści Anga Lee o związkach między ludźmi przesycone są emocjami. polecam również inne może nieco mniej znane obrazy tego reżysera: Burza Lodowa, Przejażdżka z diabłem, Rozważna i romantyczna. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: co do Anga Lee... IP: *.chello.pl 06.01.08, 18:45 Od "Rozważnej i romantycznej" zaczęła się wielka kariera Anga Lee, to raczej nie jest mało znany film.;) A "Burzę lodową" uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurax Re: co do Anga Lee... 07.01.08, 16:35 Gość portalu: Aga napisał(a): > Od "Rozważnej i romantycznej" zaczęła się wielka kariera Anga Lee, > to raczej nie jest mało znany film.;) A "Burzę lodową" uwielbiam. ha ha zgadza się, raczej bardzo znany :) pisząc "mało znane" miałam na myśli raczej te pozostałe P.S. ja też uwielbiam "Burzę.." Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Premiery kinowe w 2008 07.01.08, 16:12 pl.youtube.com/watch?v=sFojixOc8Hc Już niedługo, Elżbietko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
greeneazy-e Re: Premiery kinowe w 2008 09.01.08, 15:53 po chwili zastanowienia.. mogę z całą pewnością powiedzieć, że czekam na "Ostrożnie, pożądanie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
partyboi Rambo 4 i Bruno ! 12.01.08, 14:42 Rambo 4 - zobaczymy jak Sylwek będzie sobie radził z 6 krzyżykiem na karku "Bruno - Delicious Journeys Through America for the Purpose of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable in the Presence of a Gay Foreigner in a Mesh T-Shirt" - wszyscy, którzy lubią Sache Barona Cohena na pewno czekają na ten film o perypetiach reportera gejowskiej telewizji z Austrii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vabank Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 19:07 no to juz sie doczekalas!! ja czekam na najpierw strzelaj potem zwiedzaj, a tu premiera dopiero pod koniec lutego!! no ale na finnesa i farrella warto poczekac Odpowiedz Link Zgłoś
slimoza2 Re: Premiery kinowe w 2008 26.02.08, 19:05 a ja juz w piatek zupelnie przypadkiem obejrzalam najpierw strzelaj potem zwiedzaj:D co jakis czas wybieram sie na tajemniczy pokaz specjalny w arsie i wlasnie tam to wyswietlali:) wiec troche szczescia mialam, wrazenia pozytywne, na pewno warto sie wybrac d kina:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.08, 21:40 www.cinema.de/news/specials/i/indianajones?object_id=5824 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.chello.pl 13.01.08, 20:18 apropo premier 2008 roku to ja na styczeń proponuję "Ostrożnie, pożądanie" Anga Lee... sama się wybieram na przedpremierę do Multikina w Gdańsku 15.01 na godzinkę 20.30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.acn.waw.pl 14.01.08, 17:54 A propo ostrożnie pożądanie polecam: pl.youtube.com/watch?v=t9C4fp5-Kvg i wszystkie podobne do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
freeme Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj 14.01.08, 13:52 w oryginale: In Bruges po obejrzeniu trailera do tego filmu wiem, że to jest film 2008! jeśli tak jak ja uwielbiacie czarne komedie nie możecie go przegapić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lasander Re: Najpierw strzelaj, potem zwiedzaj IP: *.acn.waw.pl 14.01.08, 20:17 A o co z tym chodzi? pl.youtube.com/watch?v=xc7nvrFs80E Jakiś projekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księżniczka Jakiś projekt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 12:36 Hmm, trudno mi powiedzieć co to może być ale jak to oglądałam to nie wiem troche o co chodzi bo w momencie 0.41 pałac kultury dostaje pocisk i wybucha, a w 0.56 jest ujęcie jak jest nie zburzony i jest kolejny wybuch?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Wybuchy w Pałacu Kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 09:48 No wiesz, trydno się zorientować, nie rozumiem dlaczego tak jest. Najpier faktycznie Pałac Kultury wybucha i później jest cały i znowu wybuch, może to było specjalne założenie żby się zastanowić o co tutaj chodzi. Ciekaw jestem od czego te wybuchy, od ataku terrorystycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Premiery kinowe w 2008 IP: 91.90.78.* 15.01.08, 20:20 A nikt nie czeka na nowego Bonda? I Batmana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucanka Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.08, 20:43 hmm, batman jest rowniez interesujacy:D ja generalnie chodze na filmy z pr\ystojnymi aktorami, wiec nie odpuszcze batmana. w najblizszym czasie planje za to najpierw strzelaj potem zwiedzaj z farrelem i fiennesem:D dwa ladne ciacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamito Re: Premiery kinowe w 2008 IP: 193.238.200.* 15.01.08, 23:03 Myslałem, że "Niania w Nowym Jorku" będzie dobrą komedią, ale szczerze odradzam i zapraszam do zapoznania się z recenzją w podobnym duchu: menforum.pl/rozrywka/film/niania-w-nowym-jorku.html Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Premiery kinowe w 2008 18.01.08, 20:53 ja czekam na kinowa wersje "Sex and the City" i powiem szczerze, ze nie moge sie doczekac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 14:39 ja się doczekałam ;-) "Butelki zwrotne". Nie żadna amerykańska szmira a dobry, ciepły, humorystyczny film naszych południowych sąsiadów Czechów. Żadnych fajerwerków, efektów specjalnych nie wiadomo czego czyli to za co braci Czechów najbardziej się ceni. Opowieść o zwykłym życiu starszej osoby, o tragediach rodzinnych opowiedziana w humorystyczny sposób. Doskonałe! A teraz jeszcze czekam na polsko-(słowacki) film "Wino truskawkowe" na podstawie powieści "Opowieści Galicyjskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.chello.pl 20.01.08, 21:54 Ja też się już poczekałam :) "Ostrożnie, pożądanie " w reżyserii Anga Lee to był mój typ na styczeń. Byłam, widziałam i nie żałuję. Było warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuckin.bruges :) w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 17:16 trailer zaje... jest i nie ocenzurowany obyczajowo ;-) pl.youtube.com/watch?v=S4Xo5evTAxk - ale? premiera w Polsce dop. 29 lutego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzislaw88 Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.ksknet.pl 04.02.08, 22:34 dokladnie. juz nie moge sie doczekaj. to juz tylko niecaly miesiac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackk Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj IP: *.ksknet.pl 08.02.08, 19:36 rzeczywiscie. trailer robi bardzo dobre wrazenie. zapowiada sie niezla perelka wsrod czarnych komedii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: w 2008? najpierw strzelaj potem zwiedzaj 10.02.08, 09:10 tez mam ochote sie na to wybrac, na szczescie premiera juz niedlugo, bo ostatnio dobrych inteligentnych komedii w kinach brak. cala nadzieja w in bruges:D Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy f.cking bruges - swietna, inteligentna komedia!:)) 12.04.08, 12:10 tak, inteligentna mimo tego, ze bruges is really f.cking, annoying, depressing i co tam chcecie. swietny duet: Gleeson (poczciwy i uczciwy Ken) & Farrell (prymitywny ale budzacy sympatie) Ray. i na dokladke - odromatyczniony, wytarty z tych wszystkich romansow, uczciwosci i szlachetnosci z poprzednich swoich filmow Fiennes - gburowaty, znerwicowany szef, postrach wszystkich szefow, koszmar pracownikow wszystkich branz, nie tylko tej z filmu. i wszystkie inne postacie: Chloe, Marie, Erk, Jimmy. "normalni" mieszkancy Brugii. ale najpiekniejsza perelka tego filmu jest komediowy talent Farrella, ktory po prostu robi ten film; jest nerwowy, zrozpaczony, zauroczony, pomyslowy, pelen obaw, czy uda mu sie poderwa dziewczyne, potrafi schrzanic spotkanie w ciagu pierwszych 3 zdan, zabawny, prymitywny, wrazliwy, zdolowany, do wyboru, do koloru!;) chce miec ten film w mojej kolekcji. --- CandyCandy / I am but mad north-north-west: when the wind is southerly I know a hawk from a handsaw. / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.08, 20:59 in bruges z farrelem, widzialem trailer i zapowiada sie ciekawie, cos w klimacie pulp fiction Odpowiedz Link Zgłoś
slimoza2 Re: Premiery kinowe w 2008 30.01.08, 18:55 to moze b yc dobra rzecz, szczegolnie ze rezyseruje mcdonagh ktory w koncu oskara na swoim koncie ma:D jestem ciekawa bardzo tej produkcji a szczegolnie farella ktorego od dawna w niczym nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Ja dzisiaj uderzam na pokaz przedpremierowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.08, 12:49 A ja dzisiaj na 22 idę na pokaz przedpremierowy "Cloverfield" już się nie mogę doczekać jak to wszystko będzie wyglądało. Idziemy z 2 parami jeszcze. Jak wrócę to napisze jakieś sprawozdanie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Byłam i wróciłam:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 12:48 Wszystkim zainteresowanym i mniej zainteresowanym polecam "Projekt monster" Byłam na pokazie przedpremierowym i w lutym pójdę jeszcze raz na ten film. Jest naprawdę świetny, realistycznie nakręcony a postacie wiarygodnie zagrane. Kto może niech idzie a kto nie może niech żałuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
steena Re: Byłam i wróciłam:) 30.01.08, 22:25 Ja już się na piątek szykuję ... :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi A od piątku już wszędzie grają? IP: *.aster.pl 30.01.08, 23:37 To od piątku już będzie można wszędzie zobaczyć Clvoerfield? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny_bravo Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.gprs.plus.pl 26.02.08, 19:24 Mnie już normalnie aż skręca na myśl, że w kwietniu wchodzi u nas JUNO!!! Byłem na przedpremierówce ale chyba oglądnę sobie ten film jeszcze ze 3 razy:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kpsting Re: Premiery kinowe w 2008 26.02.08, 20:24 Iron Man, The dark Knight, The Incredible Hulk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sklep Filmowy Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.08, 21:13 Witam zapraszam wszystkich do odwiedzenia sklepu filmowego gdzie znajdziecie wielkie kinowe hity juz od 5 zł www.sklepfilmowy.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Element Krakowa Re: Premiery kinowe w 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 11:17 Hobbita :) Odpowiedz Link Zgłoś