Dodaj do ulubionych

Awantura polityczna

30.05.06, 22:48
bawimy się panowie niedoszli koalicjanci we wybory i to brzydka jest zabawa
dla chłopaków taka w zbijaka...
Obserwuj wątek
    • leniak nie Awantura polityczna tylko zbijak 30.05.06, 22:48
      bawimy się panowie niedoszli koalicjanci we wybory i to brzydka jest zabawa
      dla chłopaków taka w zbijaka...
    • Gość: TROLL Kolejny Politykier goni do władzy .... IP: *.resetnet.pl 30.05.06, 23:26
      No tak, Pan Palikot, oto znany lubelski filantrop, wchodzący do polityki aby
      zmieniać jej dotychczasowe oblicze, zamiast trzymać poziom używa takich tanich
      chwytów poniżej pasa. Łatwo jest opluwać kogoś kogo nie ma i kto nie może się
      bronić..... Kolejny politykier pełna gęba..... Smutne, zawiodłem sie po raz
      kolejny... Już wiem ze na niego z pewnością nie zagłosuję.
      • Gość: ko Re: Kolejny Politykier goni do władzy .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:09
        Kochany"trolu" i tak nie głosowałeś więc nie rób ludziom papki. A tak naprawdę
        do twój nieudacznik pruszon, i tak postapił by jak to zrobił bo kaczory by go
        zadziobały. Gadaj za siebie, ja nie jestem fanem ani nie głosowałem
        na "filantropa" ale prawda myślę jest conajmniej inna jeżeli nie zgoła inna.
        Wole filantropa nisz napuszonego pawia przez łogona - fe
        • Gość: homo1 Re: Kolejny Politykier goni do władzy .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:58
          Kretynizm twej wypowiedzi poraża! Typowe to dla przeciwników Pruszkowskiego,
          którzy znają tylko własną prawdę, a na wszystkie pytania mają gotowe
          odpowiedzi. Gdyby oni byli u władzy, Lublin stałby się krainą powszechnej
          szczęśliwości! Przecież rządzenie jest takie proste i łatwe! Nie chcą dostrzec
          pychy i zwykłego chamstwa Palikota, jego buty i arogancji, bo to zepsułoby
          wizerunek ich "idola".
          A tak przy okazji, może warto by było nauczyć się ojczystej ortografii.
          Przynależność do "elit" powinna do czegoś zobowiązywać.
        • Gość: TROLL Re: Kolejny Politykier goni do władzy .... IP: *.resetnet.pl 31.05.06, 20:30
          Otóż mylisz się drogi "gościu", ponieważ przez długi czas (zresztą jeszcze
          przezdpolitycznej kariery Pana Palikota) żywiłem rzeczywiście dużo uznania za to
          co robił. Niestety od czasu gdy się związał z polityka regularnie pogrąża się w
          moich oczach.... Nie jestem bezkrytyczny wobec Pruszona ale z tych dwóch
          zdecydowanie on mi bardziej odpowiada
    • Gość: Zasmucony wyborca Re: Awantura polityczna IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 31.05.06, 02:02
      Pozdrowienia dla Pana Pruszona. Bardzo to miłe, że upomniał się Pan Pruszon o
      standardy, o kulturę polityczną... Panie Pruszon, cóż za krótka doprawdy u Pana
      pamięć! A czy Pan Pruszon cztery lata temu powiedział nam, Wyborcom, prawdę o
      swoim rzekomo wyższym wykształceniu? I że Pan Pruszon oszukał Wydział Prawa
      Uniwersytetu w Poznaniu? I że Pan Pruszon ukradł dyplom tej zacnej wyższej
      uczelni? Pamiętamy świetnie, co zaraz po udanych dla Pana Pruszona wyborach na
      prezia napisały o tym nasze gazety. Brawo nasi Dziennikarze! Lecz szkoda, że po
      wyborach... A Pan, Panie Pruszon, do dzisiaj nie przeprosił swoich wyborców za
      to oszustwo. I to za oszustwo podwójne, bo raz Pan Pruszon oszukał wyższą
      uczelnię, a drugi raz nas, Wyborców. Gdzież honor Pana Pruszona? Czy dusza jego
      w diabła władzy?
      • Gość: lin Re: Awantura polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:10
        Nic dodać nic ująć - CAŁA PRAWDA O PRUSZONIE
      • robertrobert2 Re: Awantura polityczna 31.05.06, 08:28
        pruszon brał przykład z Aleksandra K. czyli taki arbuzowaty jest
      • Gość: Andrzej Pruszkowsk Re: Awantura polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 21:29
        Podczas poprzednich wyborów podalem wyraźnie, że mialem wówczas wyksztalcenie
        średnie. To latwo sprawdzić. Inna rzecz, że bylem wtedy po ukończeniu pelnego
        toku studiow wyższych, tyle, że nie zdawalem egzaminu magisterskiego.Brak ten
        już dawno uzupelnilem. Przed studiami na KUL (socjologia) odbylem też Studia
        Policealne (hotelarstwo)- egzamin dyplomowy na bdb. Mam za sobą Podyplomowe
        Studium Prawa Pracy na UAM. Gdy bylem przyjmowany na te studia bylem jeszcze
        studentem X semestru studiow na KUL. Takie byly wtedy reguly (1987 r.)Nigdy
        niczego nie ukradlem - tym bardziej dyplomu. Końcowy egzamin na UAM zdalem na
        ocenę bdb. Slużę wglądem do swoich indeksów. Oczekuję odwolania opublikowanych
        slów lub honorowego ujawnienia danych Autora.
    • Gość: Jozek46 Re: Awantura polityczna IP: *.int.pl 31.05.06, 05:41
      Tak czy owak obaj się nie nadają na stanowisko prezydenta Lublina!!!!
      • janow5 Re: Awantura polityczna 31.05.06, 07:11
        Palikot to hiena - cała Platforma schodzi na psowate
      • Gość: kil Re: Awantura polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:11
        Jak kozia pupa na trąbę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bleee Re: rebusom - tak! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:46
      no, no - panie Knap - zmiana frontu, czy zbyt skomplikowana przenośnia (zalecam
      rozwiązywanie rebusów i inne ćwiczenia umysłowe)? bleee...
    • Gość: Adam Baranowski Re: Awantura polityczna IP: *.vlan222.rybon.lubman.net.pl 31.05.06, 09:14
      Nie przepadam ani za jednym, ani za drugim. Ale Panie Prezydencie proszę
      powiedzieć co Pan zrobił dla miasta przes ostatnie dwie kadencje.... A może
      ktoś inny coś podpowie...
      • Gość: homo1 Re: Awantura polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:25
        Zdejmij klapki z oczu, przejdź się po mieście, a może wtedy nie będziesz,
        wespół z innymi, zadawał idiotycznych pytań!
        • Gość: Adam Baranowski Re: Awantura polityczna IP: *.vlan222.rybon.lubman.net.pl 01.06.06, 09:58
          Homo, Panie Prezydencie, proszę mi zdjąć klapki z oczu i wymienić kilka
          znaczących osiągnięć w mieście, ale takich prawdziwych, nie jak scieżka
          rowerowa nad zalew, która nie mogła pokanać wałów, albo lodowisko które nie
          wiedziało że będzie salą sportową i nie wiedomo czy wogóle kiedyś będzie, albo
          Targi Wschodnie rozmiaru średniego marketu które nim zaczeły działać już miały
          kłopoty prawno-własnościowe, a może Lubelski Park Naukowo-Techniczny który nie
          wiadomo kiedy powstanie i czemu będzie służyć, a może basen z prawdziwego
          zdarzenia, albo choć szansa na lotnisko....Proszę napisać cokolwiek, może
          przestane żyć w nieświadomośći...
          • zbyszek.be Re: Awantura polityczna 01.06.06, 13:39
            Po pierwsze - nie jestem prezydentem i być nim nie zamierzam.
            Po drugie - kilka rzeczy udało się zrobić. Osobiście dziękuję władzom Lublina,
            że jako przyjezdny mam możliwość wjeżdżać do miasta wygodnie i bezpiecznie (ul.
            Turystyczna, Spółdzielczości Pracy). Dla mnie to jest widoczny efekt działań UM.
            Po trzecie - realizacja wielu inwestycji nie zależy tylko od woli i chęci
            prezydenta, o czym ty i tobie podobni zapominacie. Prezydent uzależniony jest
            od Rady Miasta, a tam z wizją rozwoju miasta bywa różnie. Projekty, które
            mogłyby być finansowane przez UE, najpierw czekają na opinię Urzędu
            Marszałkowskiego. Kto tam obecnie rządzi i jak, nie muszę przypominać.
            Zapominasz też o naszych parlamentarzystach minionej kadencji, z lewa i prawa,
            którzy nie zrobili nic, by wspomóc Lublin, wypromować go tak, by tu wszedł
            kapitał i dał ludziom pracę. Miasto w tym względzie coś zrobiło tworząc
            specjalną strefę na Zadębiu. Lotnisko być może by było wcześniej, gdyby nie
            głupi pomysł władz wojewódzkich, by budować je w Niedźwiadzie. Nic dziwnego, że
            ta sprawa ciągle jest w zawieszeniu, skoro istnieje dwugłos w tej kwestii. A
            swoją drogą, ciekaw jestem, dlaczego niektórzy tak zaciekle lobbują za
            Niedźwiadą. Niektóre wróble ćwierkają, że prominentni działacze związani z SLD
            i PSL mają tam już swoje działki.
            Po czwarte - łatwo jest krytykować i ganić innych. Z dołu sprawowanie władzy
            wydaje się lekkie, łatwe i przyjemne. Pieniądze i decyzje, za które nie ponosi
            się żadnej odpowiedzialności, podejmuje się bez zmrużenia oka i bez namysłu, do
            którego niemniej namawiam usilnie ciebie i przeciwników Pruszkowskiego.
    • leniak Re: Awantura polityczna 31.05.06, 12:13
      kurcze wam forumowicze wyraźnie się podoba tych panów dwu w kisielu się
      piorących (no niektórym mniej)
      ale cóż poziom narodu poziomem kandydatów a ich poziom poziomem kampanii...
    • Gość: kk Re: Awantura polityczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:11
      jeden jest warty drugiego
      • Gość: fanka Re: Awantura polityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 13:30
        ko napisał: Wole filantropa nisz napuszonego pawia przez łogona - fe

Zwłaszcza takiego który jest przekonany że ogon ma i to w dodatku najwiekszy i
        najpiekniejszy w świecie!!!
        • leniak Re: Awantura polityczna 31.05.06, 13:58
          jakby ogony pokazywali to by było przynajmniej ciekawie.
          Nie spojrzała byś fanko?
    • Gość: yank Re: Awantura polityczna IP: *.it-net.pl 31.05.06, 15:57
      palikotowi nie wystarczy miasto Bilgoraj , podobno tam wspaniale działał
    • Gość: Kłamstwo to PO Re: Awantura polityczna IP: *.pronet.lublin.pl 31.05.06, 20:32
      To typowe że PO kłamie i nie potrafi się do tego przyznać. Wprowadzają w błąd
      opinię publiczną a teraz kręca i kombinują. Stanisław Kużnicki
    • Gość: PO tchurzostwo Re: Awantura polityczna IP: *.pronet.lublin.pl 31.05.06, 20:35
      Kłamią kręcą i nie mają odwagi się przyznać.
      • leniak Re: Awantura polityczna 01.06.06, 01:02
        no i mamy tak: PO łasice a PiS Kubuś Puchatek (a może mumninek nie pamiętam...)
        I co z tego wynika?
        Proszę o jakieś faq.
    • Gość: zasmucony wyborca Re: Awantura polityczna IP: *.ismedia.pl / *.ismedia.pl 01.06.06, 13:11
      Jeśli to jest prawda, co napisał Pan Pruszon o swoim wykształceniu, to
      oczywiście gorąco Pana Pruszona przepraszam. Jednakże, dlaczego pisały o tym
      nasze gazety? Czy szacowni Dziennikarze okłamali nas, maluczkich, żeby
      zniesławić Pana Pruszona? Żeby oszukać nas, wyborców? Koziego Grodu gazety?
      Byłoby to po prostu wstrętne i błoby przestępstwem! Zatem przepraszam,
      przepraszam, choć czuję, że diabeł nadal tuż tuż obok nas kręci ogonem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka