gregkor 24.12.02, 14:08 Forumowskich świąt mistrzowskich życzy gregkor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Życzenia..... 24.12.02, 14:58 Wybacz Gregkorze, że podłącze się do Twojego wątku życzeniowego, ale uznałem, że nie warto zakładać nowego tylko po to, aby... Życzyć wszystkim forumowiczom, tym starszym i tym młodszym, tym z większym stażem i tym zupełnie nowym, tym stałym i tym pojawiającym się tu rzadziej, wesołych świąt i samych wybitnych płyt w nadchodzącym, 2003 roku... ilhan mansiz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Życzenia..... 24.12.02, 15:03 I ode mnie dla wszystkich. Ściskam mocno. Gregkorku, Ciebie bardzo mocno Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Życzenia..... 24.12.02, 15:05 No to i ja się dołączę - wszystkiego najlepszego... ...zdrowia... ...szczęścia... ...dobrej muzyki... ...i czego tam jeszcze chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter eghrmmm ... 24.12.02, 15:37 Życzę Wam wszystkim żeby kolejny rok przyniósł jak najwięcej ...........* a także ....... Poza tym chciałbym byście mogli w przyszłym roku ....... i ......... Życzę wam też jak najwięcej ............ i jak najmniej .............. i żeby ........... się wam dobrze układało, no i oczywiście dużo dobrego ......., ale z tym to bez przesady) LoVeLeTTeR * wedle uznania ) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: eghrmmm ... 24.12.02, 15:43 Ja dokładnie tego sobie własnie życzę! Loveletter, jak Ty mnie dobrze znasz... I wszystkiego najlepszego dla Ciebie również. Madee Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Życzenia dla wszystkich forumowiczów ;))) 24.12.02, 15:58 loveletter napisał: > > Życzę Wam wszystkim żeby kolejny rok przyniósł jak > najwięcej NOWYCH PŁYT W SERII "ZŁOTA KOLEKCJA" a także TELEDYSKÓW KELLY OSBOURNE. Poza tym chciałbym > byście mogli w przyszłym roku ZOBACZYĆ WRESZCIE W SKLEPACH NOWY ALBUM PAPA DANCE i OBEJRZEĆ NA ŻYWO BENEFIS KRYSTYNY GIŻOWSKIEJ. Życzę > wam też jak najwięcej PŁYT Z ORKIESTRAMI i jak najmniej > PHILA COLLINSA i żeby NA FORUM się wam dobrze > układało, no i oczywiście dużo dobrego CZATU, ale z tym > to bez przesady) To miałeś na myśli? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Życzenia dla wszystkich forumowiczów ;))) 24.12.02, 20:50 ilhan napisał: > loveletter napisał: > > > > Życzę Wam wszystkim żeby kolejny rok przyniósł jak > > najwięcej NOWYCH PŁYT W SERII "ZŁOTA KOLEKCJA" a także TELEDYSKÓW KELLY > OSBOURNE. Poza tym chciałbym > > byście mogli w przyszłym roku ZOBACZYĆ WRESZCIE W SKLEPACH NOWY ALBUM PAPA > > DANCE i OBEJRZEĆ NA ŻYWO BENEFIS KRYSTYNY GIŻOWSKIEJ. Życzę > > wam też jak najwięcej PŁYT Z ORKIESTRAMI i jak najmniej > > PHILA COLLINSA i żeby NA FORUM się wam dobrze > > układało, no i oczywiście dużo dobrego CZATU, ale z tym > > to bez przesady) > > To miałeś na myśli? ))))) Brzmi podejrzanie znajomo... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Życzenia dla wszystkich forumowiczów ;))) 24.12.02, 22:45 vulture napisał: > ilhan napisał: > > > loveletter napisał: > > > > > > Życzę Wam wszystkim żeby kolejny rok przyniósł jak > > > najwięcej NOWYCH PŁYT W SERII "ZŁOTA KOLEKCJA" a także TELEDYSKÓW KELLY > > > OSBOURNE. Poza tym chciałbym > > > byście mogli w przyszłym roku ZOBACZYĆ WRESZCIE W SKLEPACH NOWY ALBUM > > > PAPA DANCE i OBEJRZEĆ NA ŻYWO BENEFIS KRYSTYNY GIŻOWSKIEJ. Życzę > > > wam też jak najwięcej PŁYT Z ORKIESTRAMI i jak najmniej > > > PHILA COLLINSA i żeby NA FORUM się wam dobrze > > > układało, no i oczywiście dużo dobrego CZATU, ale z tym > > > to bez przesady) > > > > To miałeś na myśli? ))))) > > > Brzmi podejrzanie znajomo... > > Vulture, faktycznie, wygląda jakbym składał życzenia Tobie... Sorry)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Życzenia dla wszystkich forumowiczów ;))) 25.12.02, 00:55 Oj, czekaj Ty, młodszy bracie, plakat zmierza w Twoją stronę... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Życzenia..... IP: *.vline.pl / 172.16.1.* / *.vline.pl 24.12.02, 15:48 Ja również się przyłączam do życzeń. Zyczę wszystkim forumowiczom-muzykowiczom w nowym roku: -dużo dobrej muzyki -poszerzania horyzontów i odkrywania nowych lądów muzycznych -więcej tolerancji dla odmiennych gustów (ale z tym to chyba jest u nas nieźle) -spadku cen płyt -więcej ciekawych koncertów No, to chyba wszystko. Wesołych Świąt!! Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: Życzenia..... 24.12.02, 16:05 Hej, hej (a raczej ho, ho, ho) to ja wasza laurka na cześć dobrej muzy!!! Jak widać I'm here to stay!!! Od dzisiaj na czarno Też wam życzę wszystkiego naj naj naj naj naj i jeszcze lepiej. Żeby w przyszłym roku było na forum jeszcze ciekawiej niż w tym (choć czy to możliwe?) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_dagny Re: Życzenia..... 24.12.02, 16:30 Czego można jeszcze życzyć? Może więc jak najprościej: aby było lepiej niż jest dotąd. W życiu osobistym, zawodowym i w muzyce, której się słucha i uwielbia. Merry Christmas, miśki! I do zobaczenia na czacie! (Przymierzam się do bicia rekordu w płoszeniu Pozdrawiam, Dagny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaspar Re: Życzenia..... IP: *.opa-carbo.com.pl 24.12.02, 19:06 Ja również Wam wszystkim forumowiczom i TWA życzę miłych i radosnych świąt oraz wielu wspaniałych prezentów muzycznych pod choinkąMERRY XMASSSSSSSSSSSSSSSSSS. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Życzenia..... 25.12.02, 00:49 Życzę sobie bym do końca swojego życia pozostał niepoważną osobą. Nie są to może spektakularne życzenia, ale za to szczere... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Juz po Uczcie 25.12.02, 09:39 Miodu, wina i piwa długo warzonego po świetach i przez cały następny rok! Tego i owego życze wszystkim forumowiczom, tych których znam i podziwiam, tych których lubię i tym którym nie zdążyłam złożyc wiązanki. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Życzenia..... 25.12.02, 20:20 odkrywania, szukania, dążenia - i chęci; optymizmu i uśmiechu- niech w tle zawsze (nawet po cichutku) muzyka gra Odpowiedz Link Zgłoś