Dodaj do ulubionych

Koalicja bierze Radio Lublin

29.06.06, 23:23
U mnie na dziennikarstwie w szkole Profesja zajęcia z historii mediów i
dziennikarstwa radiowego prowadzi Piotr Wawrzeński. Wcześniej przed wydziałem
prawa i administracji skończył politologie. Był stypendystą Stowarzyszenia
Dziennikarzy Polskich.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:32
      A Deckert gdzie ?
    • Gość: gość A Deckert gdzie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:34
      A Deckert gdzie ?
      • andy7777 Re: A Deckert gdzie ? 29.06.06, 23:35
        a Decker na prezesa
    • Gość: Bucniebuc Radio to najmniej potrzebny przedmiot w domu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:37
      O wiele ważniejszy jest internet.
    • Gość: gwarek Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 03:12
      Żal dupę ściska jak się popatrzy na to, co wyprawiają z władzą te pisuary, same
      brony i radiomaryjce. I pomyśleć, że ten kocioł przyganiał garnkowi mówiąc, że
      komuna obsadzała stanowiska swoimi ludźmi.
      Ale ci ludzie mili na ogół faktyczne kwalifikacje do pracy na swoich
      stanowiskach, a nie ośmieszające pseudoargumenty!
      • Gość: Borys Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: 80.51.226.* 30.06.06, 05:32
        Dalej komuna obsadza stanowiska.Przecież Borysiuk jest wiernym komuchem ma na
        imię Borys,doktorat w centralnej szkole partyjnej PZPR,sekretarz TPPR i co tu
        dodawać więcej!!!
        • Gość: gut gut Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.edgemobile.net 30.06.06, 11:04
          Pani Alinko Gut - wszystko jest gut. Ciekawe czy Ty nie jesteś czerwona jak
          pomidor. No i Twoje szkolenie u "Białej Hanki" ;) oh oh oh uuuuuuuuuuuuuuuuu
          • Gość: gwarek Bolszewia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:08
            Pieprzycie obaj jak potłuczeni. Obrzucanie się przymiotnikami i epitetami to
            bzdura, to tylko słowa. Ważne jest kto sobą co reprezentuje, jakie ma cechy,
            wiedzę, umiejętności. W tej sprawie wypowiadałem się, a nie o tym co jakiemuś
            Borysowi czy gutowi po łbie biega i co komu do tyłka chce przykleić.
            Bolszewia to nie kolor (który jest tylko światłem o określonej długości fali)
            ani żaden skrót literowy, tylko sposób myślenia i postępowania. Taki właśnie
            jaki prezentują PiS, samabrona i LPR. Króko mówiąc Teraz Kur.a My!!!!!
    • Gość: kaczka dziennikars Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:08
      Podobno szefową lubelskiego radia będzie Anna Sobecka (PiS) zasłużona dziennikarka RM.
      Ponadto w lubelskiej TV i radio również będą obsadzane stanowiska dzinnikarskie.Pracę otrzymają wysoko wykwalifikowani dziennikarze po toruńskiej szkole kultury społecznej i mendialnej
    • Gość: low Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:39
      baran dariusz to wyjątkowo ciekawa postać szczegulnie w czasach dyrektorowania
      w kurowie proponuje sie tym zająć człowiek pis-u sługa mafii.
    • leniak Re: Koalicja bierze Radio Lublin 30.06.06, 12:03
      prawnicza nadreprezentacja źle to wróży jak wiadomo prawnicy mają swoją etykę
      zawodową brrr...
    • Gość: kle kle Re: Koalicja bierze Radio Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 08:46
      Piotr Wawrzeński jest ok. a reszta to młoty!!!!!!!!!!!!!!!!
      • blood_free Re: Koalicja bierze Radio Lublin 02.07.06, 12:21
        Nie jestem co prawda fanem radia lublin, ale sklad nowej rady nadzorczej nie
        wrozy dobrze temu medium.A gdzie "specjalista medialny" pis Artek Sobon,chlopak
        tak sie zna na mediach,partia go nie docenila?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka