Dodaj do ulubionych

Kocham moją żonę.

15.02.07, 10:00
Poznaliśmy się przed jedenastu laty w Kołobrzegu. Pobraliśmy w 1998 roku. W
2004 na świat przyszła córeczka nasza, ochrzczona imieniem Julia.
Dzięki łączącej na miłości jesteśmy szczęśliwi. Pracujemy nieustannie nad
naszym związkiem i mamy nadzieję, że doczekamy w szczęściu końca swych dni.
Kochajmy się i radujmy. Weselmy się wszyscy naszym szczęściem.
Alleleuja.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiwan Re: Kocham moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:51
      wybacz.nie będę się weselił Twoim ekshibicjonizmem
    • robak_wroc Re: Kocham moją żonę. 15.02.07, 11:59
      co w zwiazku z tym?
      juz wiem! skonczylem kompa robic, ide na dach ;]
      • Gość: mhm Re: Kocham moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:02
        Zjadłem jabłko, całkiem dobre było!
    • Gość: qq Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 12:08
      ja sie właśnie wypróżniłem od razu lżej.....
    • Gość: perro hehe... IP: 193.109.212.* 15.02.07, 12:13
      Poznałem was przed jedenastu laty w Kołobrzegu. Pobraliście się w 1998 roku. W
      2004 przyszła na swiat moja córeczka, której nadałeś imię Julka. Ale ok....
      Pracuj dalej nad waszym związkiem, raduj sie i kochaj a ja...
      a ja nadal będę się weselił z Twoja żoną.
      Alleleuja.
    • omnibus81 Re: Kocham moją żonę. 15.02.07, 12:14
      też ją kocham - raz w tygodniu ;)
      • Gość: wilkommen Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 12:43
        ja również - co tydzień w czwartek
        • membrum_virile Re: Kocham moją żonę. 15.02.07, 13:51
          I wam też nie przeszkadza, że Iza przed operacją zmiany płci była Krzyśkiem?
          • Gość: q Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 14:33
            czyli Twoja zona ma pseudonim Miriam ?
          • Gość: bis tap. A ty byłaś kobiet i dalej nią jesteś membrano IP: *.crowley.pl 15.02.07, 15:38
            Życzę byś jak najszybciej doczekała konca swoich dni- jak o tym piszesz.
            Widzę, iż ciągle masz problem z określeniem swojej płci, jakżesz żałosna to
            sytuacja. Ni baba, ni chłop. Poddaj się wreszcie tej operacji
            • Gość: jolka w dwójce Membrana, czy palant ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:57
              Ty Membrum jesteś "lepszy"od Lelum Polelum. Więcej głupoty w tobie.
              • membrum_virile Re: Membrana, czy palant ? 15.02.07, 17:24
                Jak cudnie być najlepszym w jakiejś dziedzinie!
              • Gość: qq Re: Membrana, czy palant ? IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 17:26
                to membrana jest kobietą ?? hm... ja stawiam ze to miriam i nie ma zadnej rodzimy, ale jej sie marzy czeka az zalegalizują związki homoseksulan
    • Gość: A ja cudzą!!! Re: Kocham moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:59
      • Gość: ed Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.07, 17:44
        wszyscy w agenturze kochamy twoją żonę, a jak deszcz pada to mówimy "ale luja"
        • Gość: qq Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 22:14
          ale tak powiedz szczerze po co to robisz ?? jestes grubą pryszczata i nie ciekawą osobą i masz myśli szaleńcze ?? chcesz kontrowersji by ktoś choć w taki sposób na ciebie zwrócił uwagę ?? załosne bo mógł(a)byś zrobić to w inny sposób a tak to wiadomo ze zwoje masz prościutkie jak linijka
          • membrum_virile Re: Kocham moją żonę. 15.02.07, 22:16
            No ale jak, dla przykładu? Z gołą dupą lecieć miałbym przez Plac Grunwaldzki?
            • Gość: qq Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.mm.pl 15.02.07, 22:22
              juz to by było lepsze.....
              • Gość: alek Re: Kocham moją żonę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.07, 15:47
                ale umyj ją wcześniej...
                • Gość: iloniajka Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 17:51
                  Ty się bumbrum walnij o taflę Odry.
                  • membrum_virile Re: Ty bumbrum skończ ze sobą 16.02.07, 17:58
                    Qualis artifex pereo! - jakimż artystą będąc, umieram! - zakrzyknąć miał ponoć
                    Neron w godzinie prawdy.
                    Ja nie mam zamiaru go naśladować. Byłaby to dla świata niepowetowana strata.
                    Kocham was wszystkich. Radujmy się i weselmy moim szczęściem!
                    Kogo uraziłem szorstkimi słowy, tego przepraszam szczerze.
                    Kto urażony się nie poczuł, tego postaram się wkrótce obrazić...
                    • Gość: iloniajka Re: Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:34
                      Rosjanie w takim przypadku mówią: idi ty bumbrum w .....
                    • Gość: qq Re: Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.wroclaw.mm.pl 16.02.07, 21:03
                      Napisze ci to po raz ostatni (ostatni raz dam ci satysfakcję) jesteś NIKIM totalnym zerem bez cienia własnej osobowości chowasz sie za swoim mikrym członkiem chcąc wzbudzic zainteresowanie. Jest ci obojetne w jaki sposób to uczynisz a to juz żenujace. Wydaje ci ze jesteś barwną postacią. Moim skromnym zdaniem masz kolor sraki i jedziesz g....m na kilometr, a wszytskim starasz sie udowodnic ze to poziomki i kwiat bzu. Prubujesz udawać inteligentnego szaleńca, ale jestes tylko obłąkańcem który bełkoce zza monitorka.......
                      • membrum_virile Re: Ty bumbrum skończ ze sobą 16.02.07, 22:09
                        Spróbuj nabrać do siebie dystansu. Spróbuj przeczytać to, co napisałeś i, jeśli
                        ci się to uda zrozumieć, w refleksję popaść spróbuj.
                        • Gość: marek Re: Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:04
                          Przepraszam,że nie na temat, ale mam problem: długo pracowałem i wysłałem e-
                          maila bez tytułu i skrzynka się wyłączył; czy jest możliwość i w jaki sposób
                          odzyskania jego
                          • membrum_virile Re: Ty bumbrum skończ ze sobą 16.02.07, 23:13
                            Spróbuj w połowie drogi między komputerem twoim a docelowym przeciąć kabel i
                            nastawić dłonie: może wypadnie ten zagubiony mail. Przepraszam, że tak bez
                            sensu.
                            • Gość: marek Re: Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:18
                              Nie ma żadnego sposobu, na serio?
                              • Gość: Breslauer81 Re: Ty bumbrum skończ ze sobą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 15:41
                                Oczywiście, że jest ale to już tylko kwestia Twojej inteligencji. Póki co -
                                zakładam, że obrażałbym tę ostatnią, gdybym pisał tutaj jak to zrobić.
    • Gość: Plotkara Re: Kocham moją żonę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:03
      Teraz już wiem. Słyszałam, że jakaś pani opowiadała u fryzjera, że ma mężą
      aleluja (czytać ale luja). A to o Ciebie chodzi. Jaki ten świat mały.
      • membrum_virile Re: Kocham moją żonę. 16.02.07, 23:11
        Tak, mogło o mnie chodzić. Swoją droga irytujące, jak ta moja baba języka
        trzymać nie potrafi za zębami...
        • Gość: jolka w dwójce Bumbrum bić swoja baba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:25
          Bumbrum, i ty zostaniesz Indianinem...... z napitą, czerwoną gębą.
          • membrum_virile Re: Bumbrum bić swoja baba 16.02.07, 23:31
            Prawdopodobnie nie zdajesz sobie z tego sprawy, więc śpieszę wyjaśnić: nie
            piłem alkoholu pod żadną postacią dobre dziesięć lat. Nie toleruję nawet grama
            tej substancji w swoim organizmie.
            Uważam za słabość ogromną dobrowolne pozbawianie się trzeźwości spojrzenia i
            myślenia.
            Gardzę nietrzeźwymi. Zachowują się jak pozbawione rozumu bydlęta. W stanie, w
            jakim się znajdują, mógłbym im podrzynać gardła.
            • Gość: Breslauer81 Bumbrum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.02.07, 15:43
              Podziwiam Membrum. Ja piję z zaciszu domowym, ale nigdy ponad miarę i to, czego
              wątroba moja nie potrafiłaby przyjąć na swoje płaty w ciągu kilku godzin snu.
              • Gość: Emeryt Re: Bumbrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:52
                Ja bym się napił ale nie mogę.
                • Gość: quick fajny nick Re: Bumbrum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.02.07, 20:50
                  men brana tzn chłop bierze twoją żonę, a ty nic nie wiesz?

tylko AA chwalą się że nie pili już 10 lat, szkoda mi cię luju
                  • membrum_virile Re: Bumbrum 19.02.07, 21:31
                    Luj to menel, śmierdzący i brudny. Tak zatem pomieszało ci się pośród płaskich
                    zwojów troszeczkę, albowiem to określenie do mnie zupełnie nie pasuje.
                    Wszelakowoż dziękuję ci za wyrażenie opinii i żalu ogromnego.
    • Gość: HiHi Cos sie stalo??? Odkryles to dopiero teraz? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.02.07, 02:42
      To bardzo sliczniutko, ze tak piszesz. Tylko dlaczego ty to piszesz teraz???
      jakas szczegolna okazja? Moze ja zdradziles i stad ten totalny ekshibicjonizm?
    • sedzia.p Re: Kocham moją żonę. 20.02.07, 13:02
      Trudno... nikt nie jest doskonały... ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka