Dodaj do ulubionych

Gry i zabawy cd.

06.02.03, 00:34
Ponieważ ostatnio schrzaniłem ludziom pewną zabawę słowną, proponuję w zamian
inną. Kto ma ochotę niech się bawi. Zasady są bardzo proste, więc nie będę
tłumaczył. Każdy się domyśli. Oto pierwsza próbka:
Pepperoni próbuje przygotować profesjonalny panegiryk ponieważ profesorowie
potrafią poniżyć przeciętnego plenipotenta.Popełnił przemowę: Polacy! Pieprzę
Polonistykę, podle poddany przerażającym pandemonicznym presjom
przedsesyjnym. Pomóżcie! Padam pod parapet przytłoczony perwersją
permamentnej pisaniny. Pomarzę... Powaliłem Perszerona pierwszym pewnym
przybliżeniem partii powieści. Podskoczyłem pod powałę! Permisja
postanowiona, piątka patrzy pięknie pisana profesorskim podpisem.Pohulam
panowie panie, popiję piwa, popalę papierochów (przeszłość), popuszczę
plemnikom pasa, pobratymców pocieszę polanych, pośpię...
Potem przeklnę i przeczołgam po parkiecie, przeklętego Lodbroka....
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Gry i zabawy cd. 06.02.03, 17:33
      Dobre ;) Ale drobna poprawka: Pieprzę prawo jeśli chodzi o mnie. Oczywiscie mam
      na myśli kierunek studiów a nie obowiązujące przepisy, których staram się nie
      łamać. ;)
    • Gość: Ciupazka Re: Gry i zabawy cd. IP: 62.233.194.* 06.02.03, 18:05
      Przybocył mi sie Ponie Lodbrok taki wiyrsycek;" Zył se Lodbrok w mieście Sąc ,
      co z zyntycy robiył ponc. Kie Peperoni tego nie fcioł pić, nieboroka kopnął w
      rzyć i dodusoł oburąc". Cosi mi sie zdaje, ze pon Lodbrok fce dostać w kufe
      od Pepperoniego wirtualnie, zyzo do niego, furt, a furt. Kieby Pepperoni
      był górolem, to ta niedługo trza byłoby cekać. Mocie scęście , ze ty
      chłopiec nie z moich stron , bo niewiada, jak by sie ta zabawa skońcyła. Ba,
      haj! Pepperoni do broni!!!
      • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 07.02.03, 07:03
        Oj Ciupazko Ciupazko dyć on sam moze się łobronić..:-)))
        • pepperoni78 Re: Gry i zabawy cd. 07.02.03, 08:35
          Ale ja tu tylko sprzątam ;)
        • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 07.02.03, 08:48
          Ciupazka cały czas czatuje często czuwając czujnymi czułkami chłoszcząc czyjeś
          cechy cierpliwie. Cepry cycaste! Ciućmoki cykorią chędożone! Cierpliwie
          cenzoruje, ciupagą czerepy cyzelując. Cackanie coraz częściej chowając,
          częstuje cepów ciosami czoła cudaków. Charakterna ci chłopka, całunem całusów
          cmokających ceremonialnie ciemięży częstokoły czaszek. Celebrując całopalenie,
          czaprak czerwony cybernetycznie capowi chwyci cholernemu Lodbrokowi...:-))
          • Gość: Ciupazka Re: Gry i zabawy cd. IP: 62.233.194.* 07.02.03, 11:32
            Cacy, pisz dalej, dobrze ci to idzie, dziś piątek i od samego rana lańsko
            dobrze mi zrobi. Chyba wybiorę sie na narty , ale czy do Rąblowa jutro da się
            dojechać. Może nie ugrzęźniemy po drodze, ale sanna może być dobra, o ile
            cały Lublin nie zwali. Ale póki co, jeszcze trwa sesja i do robotry ( same
            przyg...y zostały)
            • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 11.02.03, 13:37
              Ziedrzec - zadziwia zdjęciami zmartwychwstałych zamierzchłych zdarzeń.
              Zohydzony, zrujnowany zmrok zestarzałych zabytkowych zrębów, zmienia zwykłym
              Zenithem z zaczarowaną zapadką. Zoom zajęczy zagadkowo. Zrobione. Zjawiskowa
              zorza zamyślenia zakreśla zakola zwierciadeł zachwytu.Zmysłowo zakapturzona,
              zwiewna zaduma zaciera zapomniane zachody zaniedbanych zaświatów...
              Zdrowiej Ziedrzec!, zupełnie zbzikowany - Lodbrok
              • Gość: Ciupazka Re: Gry i zabawy cd. IP: 62.233.194.* 12.02.03, 14:28
                Lodbrok - luminarz, legendarny liberał, lwi lennik lubelskiego laptopa
                legalizuje lekkie lekarstwa laickim lawirantom, lejąc lawinowo lancetem lub
                laską, leczy lekkomyślność lewicy, leninizm, lenistwo lumpenproletariatu
                licencjonowanym liberalizmem, libacją, lustrując luzacko lupą ludzi Lublina,
                lukrując logikę, los, lotny, lojalny lokaj lamusa Lubelszczyzny, lubimy
                Lodbroka?
                • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 12.02.03, 23:06
                  Brawo Ciupazko, widzę że złapałaś bakcyla, choć wątek nie jest specjalnie
                  popularny. Ale cóż, mnie bawią takie gierki słowne, więc się nie poddaję:-))
                  • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 25.02.03, 13:14
                    Ryża - rewelacyjnie rewaloryzuje resztki renesansowych reminiscencji, rytualnie
                    rzeźbiąc ratusze, rynsztoki, rotundy... Rety! ratując relikty rebeliancko
                    rozbija rewolwerem retoryki, ryczące ryje rywalizujących respondentów. Rewers?
                    Romantyczna rusałka roztacza refleksyjne rozkojarzenia, rozsądnie retuszując
                    repliki rozwścieczonych rywali. Reasumując, Ryszawo rezolutnie reaguje, rażąc
                    rzeszę rozentuzjazmowanych rewelersów rosochatymi, rabarbarowymi różkami...
                    Rasowy Rezus!:-)) Rybałt - lodbrok
                    • lodbrok Re: Gry i zabawy cd. 12.03.03, 01:15
                      Ronja - renklodka romantyczno-realistyczna, rumaków ruchy rysuje, rycinki
                      rysikiem rzeczywiście rewelacyjne, ręką rozedrganą rozmyślaniem rzeźbione.
                      Roześmiana rybitwa raczej, rybki rozczula radością rozmiłowania rybich
                      rozciągłości. Rowerem raczkuje rytmicznie, rozjeżdżając równo
                      rowy,ronda,riksze, resztki ropuch, rozentuzjazmowanych rewelersów... Rosą
                      rozkwita, roztaczając ruczaj rokokowych roztkliwień, reneta rozkosznie
                      rozczochrana rosnąca rosochato. Rozpisał rekin rentier - lodbrok
                      • Gość: Ronja Lodbrok, no nie mogłam wątku znaleźć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 16:15
                        Czy to jest zabawa w stylu reflektor refleksyjnie reagował z refleksem
                        relaksując się refleksami rozkosznie rozpostartego Roztocza? Na tę sama
                        literkę, ale bez sensu?:)

A za cóz mam się obruszać? Toż to prawdziwa proza poetycka for me!!!! Jestem
                        zruszona i chyba wsiądę na rower, by ropuch se trochę porozjeżdżać...;)

Program sponsorowała literka "r":))))))
                        • Gość: lodbrok Re: Lodbrok, no nie mogłam wątku znaleźć... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 21:05
                          No bo on mało uczęszczany, a ja nie zawsze mam wenę... Ale postaram się
                          wszystkie, znane mi kultowe forumowe postacie sportretować. Trochę zejdzie, ale
                          będziecie mogli zobaczyć jak widzą was inni, czyli ja he he. Pozdrówka
                          • Gość: Ronja Re: Lodbrok, no nie mogłam wątku znaleźć... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.03, 21:26
                            O szara eminencjo, wierni będą walić drzwiami i oknami z propozycją płatnej
                            protekcji...:)
                            • Gość: Ciupazka Re: Lodbrok, no nie mogłam wątku znaleźć... IP: *.it-net.pl 17.03.03, 22:03
                              Jak narazie to tylko ja odważyłam się "znieważyć" Jaśnie nam Panującego Pana
                              Lodbrokas. Do dzieła , kij ma dwa końce, może to być nawet ciekawe, gdyż kazdy
                              z nas inne wady i zalety widzi.
                              • lodbrok Zachęcam... 18.03.03, 06:51
                                a chętnie bym poczytał:-))) Jam jednak człowiek z ludu, wędrowny trubadur i
                                kpiarz a nie żadna wysokość:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka