Gość: kassia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:12 wszyscy tu piszą o wypożyczaniu samochodow a jak jest ze skuterami?? trzeba miec prawko?? ile to mniej wiecej kosztuje?? i czy jest bezpieczne?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: SKUTERKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:28 20 euro za dzien z ubezpieczeniem!mozna znalezc promocje placisz za 2/3 a jezdzisz 5 dni, placisz wtedy tylko za ubezbieczenie dodatkowych dni!ale nie polecam skuterów!!!!!!!!!!!!!!!!szczegolnie fajnie sie jezdzi po serpentynach na krecie!!!!znajmomi sie wywalili i poscierali ( naszczescie tylko poscierali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SKUTERKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:17 skuter - super sprawa, ale raczej na krótsze wypady. Na prawo jazdy kat.B - standardowo wypożyczają do poj.50cc ale zdarza się ze i wiecej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: SKUTERKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:18 forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=283137&t=283137&dest=29%7C29004%7C&id_oferty= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpilaa Re: SKUTERKI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:41 ja na prawko kat. B wypozyczyłem NRX-a 80, nie polecam mniejszych 80 to minimum. skuter fajna sprawa, POLECAM, bezpieczny jeździ prosto, biegi są automatyczne, masz tylko gaz i hamulec, jeździ sie tak prosto jak na rowerze. Skutery są dobre na jakieś 100 km na dłuższe trasy może być męczące (100 łącznie). Swoją drogą nieźle sobie ręce zjarałem(opaliłem) na skuterze. Koniecznie musisz miec okulary. pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś