Dodaj do ulubionych

Stwórzmy stronę o Lublinie

• Gość: akacja Finanse IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 08:51
      hej,ktorys raz wysyLam te prosbe ale nie mogE jej znalezc tutaj na forum, wiec jeszcze raz
      powiedzcie ile WAm jeszcze potrzeba pieniążków aby umieśći stronę pod nowym adresem?
    • pepperoni78 Drobna uwaga... 12.05.03, 08:44
      Otrzymałem ostatnio kilka emaili od osób, których wcześniej na Forum ani
      gdziekolwiak nie widziałem a osoby te proponowały współpracę przy tworzeniu
      stronki. Pytały przy tym o sposób rozliczenia oraz o kwotę, jakiej mogą
      spodziewać się. otóż informuję (jeśli jeszcze ktoś tego nie wie), że tworzymy
      tą stronkę ZA DARMO - nikt nie daje nam za to żadnych pieniędzy; pracujemy z
      potrzeby serca poświęcając na budowę strony swoje wolne chwile. I nie
      zamierzamy NIKOMU płacić za współpracę. Chyba wystarczy.
      Pozdrawiam
      (lekko podirytowany)
      • dociek Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 09:06
        Coż, zapewne dlatego, że jako "socjalistyczne wypaczenie" została zamordowana
        także idea społecznych inicjatyw i czynów... :-P
        • lucy_z Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 13:15
          Oj Doćku, Doćku!!;) Nic to bo spisałeś się na medal z tymi ksiązkami! jestem
          pełna podziwu:))
      • Gość: ryża małpa Re: Drobna uwaga... IP: *.lublin.mm.pl 12.05.03, 09:21
        Jak to???????? To nikt mi nie zapłaci???????? ;-)
        • lucy_z Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 13:14
          Oj Małpko, a nie wystarczy sława???;)))
          :)))
    • Gość: ryża małpa Proszę o cierpliwość!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 21.05.03, 13:43
      Drodzy forumowicze!

Kolega Ziedrzec, nasz webmaster, opuszcza nas na jakis czas i administrowanie
      stronki zrzucił na moją biedną, tępą głowę.
      Na razie umiem tylko wstawiac nowe wiadomości kulturalne od peppera ale
      całkiem prawdopodobne że jeszcze trochę i zrobię na stronie rewoluszyn ;-) -
      przysyłajcie więc nadal materiały, ja postaram się w miarę swoich mocy
      przerobowych jakoś to przetworzyć ale prosze o cierpliwość bo ja sie musze
      dopiro wszystkiego nauczyć a to nie tak szybko.
      Pozdrwaiam i zapraszam do współpracy :
      nasz.lublin@wp.pl

www.nasz.lublin.prv.pl

• lodbrok Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 21.05.03, 14:24
        Ryża a co z Ziedrzcem? Co to znaczy "na jakis czas". Skrobnij słówko, moze być
        w mailu jak wolisz. Pod koniec czerwca postaram sie przeslać ci mój spacer.
        Wczesniej nie dam rady bo bez przerwy wyjeżdżam a musze zrobić wizje lokalną.
        Pozdrówka
      • pepperoni78 Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 21.05.03, 15:33
        Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> Drodzy forumowicze!
        >
        > Kolega Ziedrzec, nasz webmaster, opuszcza nas na jakis czas i
        administrowanie
        > stronki zrzucił na moją biedną, tępą głowę.
        > Na razie umiem tylko wstawiac nowe wiadomości kulturalne od peppera ale
        > całkiem prawdopodobne że jeszcze trochę i zrobię na stronie rewoluszyn ;-) -
        > przysyłajcie więc nadal materiały, ja postaram się w miarę swoich mocy
        > przerobowych jakoś to przetworzyć ale prosze o cierpliwość bo ja sie musze
        > dopiro wszystkiego nauczyć a to nie tak szybko.
        > Pozdrwaiam i zapraszam do współpracy :
        > nasz.lublin@wp.pl
        >
        > www.nasz.lublin.prv.pl
        >

Właśnie. A ja pierdoła miałem o tym poinformować ale mi się przez nawał
        obowiązków zapomniało. A tak w ogóle, jeśli ktoś spotka Ryżą na ulicy to NA
        KOLANA w uznaniu jej zasług. opracowała się ostatnio kobieta i to bardzo. Wiem
        coś o tym... Ryża, wielkie dzięki. Masz u mnie piwo. A mówię przy swiadkach ;)
      • dociek Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 23.05.03, 14:50
        Organ nie używany potrafi ulec zanikowi ;-)
        • pepperoni78 Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 23.05.03, 17:34
          Organ jest używany. W tym przypadku dosyć intensywnie ;) Od 11 kwietnia został
          nawiedzony dokładnie 1094 razy. Nie jest źle jak na małą, niewielu osobom znaną
          stronę ;) Poza tym trwają prygotowania do pewnych zmian, ale o tym na razie
          ciiii ;) Wszystko w swoim czasie. Miałem zrobić przewodnik po miasteczku, ale
          zrobię cuś innego, równie atrakcyjnego. I z miasteczkiem też będzie to miało
          coś wspólnego. Co prawda niewiele ale zawsze ;)
          • pepperoni78 Ja nic nie mówiłem :) 11.06.03, 16:05
            strony.wp.pl/wp/nasz.lublin/kultura/czer/kultura28cze.html
            • Gość: ryża małpa Re: Ja nic nie mówiłem :) IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 16:08
              skaaarżyypyyta beeez kopyyytaaaaa języyk laaata jak łoopataaaa! :-P
              • Gość: ryża małpa A tak przy okazji..... IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 16:23
                ...zapraszam na spacer z ryża w nowej grafice i prosze o ocenę, podoba sie czy
                nie , co poprawić ( strone pt. rusałka ..wiem , wiem ale to jutro :-)
                • dociek Re: A tak przy okazji..... 12.06.03, 12:10
                  Dział literacki portierni redakcyjnej, bijąc się w pierś aż do suchotniczego
                  kaszlu, zaprzecza, jakoby wpożyczył wszystkie książki o Lublinie. Jedyne
                  elementy związane z literaturą jakie w chwili obecnej ma na stanie, to 3
                  (słownie trzy) "literatki" a' 100 gram oraz do nich, do kompletu, firmową,
                  czterościenną "karafkę" lubelskiego producenta, po Idealu, o pojemności 0,5
                  litra, pustą niestety. Ryża, nie imputuj!
                • dociek Re: A tak przy okazji..... 12.06.03, 12:27
                  Dział literacki opróżnił już wcześniej, "do lustereczka" niniejszą "karafkę",
                  wstrząśniony i zaszokowany tzw. selektywnością wyboru dostarczonych Redakcji
                  publikacji lubelskich (dawniej określano to chyba słowem na ce..?), z których
                  część jednak nie zobaczyła swego miejsca w lokalnym, lubelskim matrixe... ;-)
                  Dział literacki postanowił więc zbierać swe materiały do szuflady, aż nadejdzie
                  jego chwila i zostaną zainstalowane nowe szafy oraz witryny na książki. Przy
                  okazji cały Dział, podtrzymując związki z gastronomią, zakanszał sobie lokalny
                  drynk lokalnym cybularzem wg lokalnego przepisu :)))
              • Gość: Folkatka Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 21:51

Ryża, spacerek powalił mnie na kolana. Brawo za treść i fotki.
                Rozwijajcie sie...
                • lucy_z Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 11:58
                  Ryża, taka prośba, nie wiem czy to się da zrobić..ciut, ciut wieksze literki?
                  A tak jest super:)))

Peppe pisał, że Ziedrzec ma klopoty z komputerem teraz? Choroba:(
                  Jedynie czego mi brak na stronce to zdjęć lubelskich/galerii/ ale myslę, że
                  Jędrek już o to zadba?
                  :))
                  • Gość: ryża małpa Re: Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 12:01
                    Lucy, wejdź sobie w widok ---> rozmiar tekstu ----> wieksze.I po kłopocie
                    • pepperoni78 Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 12:04
                      Przyłączam się do oklasków dla Ryżej.
                      • lucy_z Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 12:24
                        Ryża, może te podkreslenia w tekście, które się otwierają na piekne zdjęcia,
                        jakoś bardziej zaznaczyć, np innym kolorem? Chodzi mi o to zeby tego w trakcie
                        czytania nie przeoczyć?
                        • Gość: ryża małpa Re: Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 12:29
                          okiej, poprawię..
                          • mike79 Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 19:13
                            a wiec jak obiecywalem kiedys, po podlaczenbiu stalego lacza, co nastapilo
                            uroczyscie w ostatni wtorek, zabieram sie do cwiczen w budowaniu stron www w
                            php, zobaczymy co wyjdzie na kozlowce rowerowce, ale mysle ze moge sie juz
                            wkrotce przydac,
                            • pepperoni78 Próba usprawiedliwienia... 18.06.03, 17:33
                              Zaniedbuję ostatnio nieco kulturkę, ale obiecuję, że po sesji postaram się
                              przyłożyć trochę bardziej. Bo teraz - praca - kucie - praca - kucie. Postaram
                              się powoli nadrabiać zaległości a po 15-tym (koniec sesji) wezmę się w garść ;)
    • pepperoni78 Propozycje. 20.06.03, 12:12
      Może zrobimy na stronce "Kącik Forumowicza"?? Powiedzmy jakieś relacje ze
      spotkań, może jakieś zdjęcia, fragmenty ciekawszych wypowiedzi?? Czekam na
      opinie.
      Pozdrawiam
      • Gość: autor Re: Propozycje. IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 23:51
        napij sie tej herbaty i nie zawracaj dupy
    • wiatr_we_wlosach Co po - już przecież jest 20.06.03, 12:17
      www.lubin.pl
    • Gość: frooger Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 30.06.03, 09:14
      No to co Ty bedziesz robił w tej stronie?
      Jak nic nie umiesz i nie masz aparatu.
      Moge sie dołączyć, pod warunkiem, że będę głównym administratorem.
    • Gość: frooger Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 30.06.03, 09:15
      fine@fine.to.pl - jak jestes zainteresowany to napisz!
      • Gość: zdziwiony Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ltk.com.pl 30.06.03, 09:46
        czytam te wszystko i dziwię się po co tyle szumu nad trupem?. ta strona od
        początku jak ją obserwuję to zdycha, "redakcja" zaś na forum puszy się wielką
        sprawą. Kończcie waści, wstydu oszczędźcie!!!
        hey
        • ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 30.06.03, 15:01
          Każdy , prawda, może krytykować...
          Redakcja robi to, co robi, w ramach czasu, który mogłaby przeznaczyć na ... na
          przykład łażenie po forum i bezproduktywne krytykowanie czyichś prób stworzenia
          czegoś z niczego.
          Jeżeli dziwi Ciebie robienie szumu nad trupem, to czemu sam w tym szumie
          uczestniczysz?
          Czyż nie ładniej byłoby zdjąć czapkę nad tym trupem i porozmyslać o sensie
          istnienia?

Żegnam ozięble z domieszką ironii.

Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> czytam te wszystko i dziwię się po co tyle szumu nad trupem?. ta strona od
          > początku jak ją obserwuję to zdycha, "redakcja" zaś na forum puszy się wielką
          > sprawą. Kończcie waści, wstydu oszczędźcie!!!
          > hey
          • Gość: zdziwiony Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ltk.com.pl 30.06.03, 17:28
            nie oburzaj się, społecznik sie znalazł, on tak pracuje a nie doceniają go.
            Może zmień wspólników, sam nie podołasz. Robicie właśnie szum, reklamujecie
            sie, ja tam co raz zaglądam a tam nic miesiącami. Gdzie ta Wasza praca której
            ja nie doceniam.To wy pisujecie intensywnie, wszyscy działacze strony, na
            forum, towarzysko kwitniecie, lecz brak prośby o pomoc.
            hey
            • ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 04.07.03, 08:40
              Niepotrzebna nam pomoc.
              A poza tym - gupjo gadasz.... nieststy.

buźka
              Gość portalu: zdziwiony napisał(a):

> nie oburzaj się, społecznik sie znalazł, on tak pracuje a nie doceniają go.
              > Może zmień wspólników, sam nie podołasz. Robicie właśnie szum, reklamujecie
              > sie, ja tam co raz zaglądam a tam nic miesiącami. Gdzie ta Wasza praca
              której
              > ja nie doceniam.To wy pisujecie intensywnie, wszyscy działacze strony, na
              > forum, towarzysko kwitniecie, lecz brak prośby o pomoc.
              > hey
              • mike79 Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 05.07.03, 22:59
                Ziedrzec tutaj jest cos dla ciebie,
                newsweek.redakcja.pl/newsreportaz/regulamin.asp
                jak bys wygral to moze jakis profesjonalny serwer pod stronke :) hmm
                pzdr.
                • ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 06.07.03, 11:25
                  nono.. moze uda mi sie zebrac pare zdjec...? Dzieki, Mike :-)
                  • mike79 Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 06.07.03, 12:25
                    a tutaj jeszcze dwa linki dla ciebie:
                    newsweek.redakcja.pl/newsreportaz/index.asp
                    z pracami z ubiegelgo roku, tak dla porownania oraz:
                    newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=6792
                    to co czym mowiles ostatnio
                    pzdr.
    • Gość: Artur Stępień Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ebola.lublin.pl 05.07.03, 20:58
      Bardzo dobry pomysł!
      Niech żyje Lublin!
      Oby ta idea nie umarła!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka