Gość: akacja Finanse IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 05.05.03, 08:51 hej,ktorys raz wysyLam te prosbe ale nie mogE jej znalezc tutaj na forum, wiec jeszcze raz powiedzcie ile WAm jeszcze potrzeba pieniążków aby umieśći stronę pod nowym adresem? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Drobna uwaga... 12.05.03, 08:44 Otrzymałem ostatnio kilka emaili od osób, których wcześniej na Forum ani gdziekolwiak nie widziałem a osoby te proponowały współpracę przy tworzeniu stronki. Pytały przy tym o sposób rozliczenia oraz o kwotę, jakiej mogą spodziewać się. otóż informuję (jeśli jeszcze ktoś tego nie wie), że tworzymy tą stronkę ZA DARMO - nikt nie daje nam za to żadnych pieniędzy; pracujemy z potrzeby serca poświęcając na budowę strony swoje wolne chwile. I nie zamierzamy NIKOMU płacić za współpracę. Chyba wystarczy. Pozdrawiam (lekko podirytowany) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 09:06 Coż, zapewne dlatego, że jako "socjalistyczne wypaczenie" została zamordowana także idea społecznych inicjatyw i czynów... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 13:15 Oj Doćku, Doćku!!;) Nic to bo spisałeś się na medal z tymi ksiązkami! jestem pełna podziwu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Drobna uwaga... IP: *.lublin.mm.pl 12.05.03, 09:21 Jak to???????? To nikt mi nie zapłaci???????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Drobna uwaga... 12.05.03, 13:14 Oj Małpko, a nie wystarczy sława???;))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Proszę o cierpliwość!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 21.05.03, 13:43 Drodzy forumowicze! Kolega Ziedrzec, nasz webmaster, opuszcza nas na jakis czas i administrowanie stronki zrzucił na moją biedną, tępą głowę. Na razie umiem tylko wstawiac nowe wiadomości kulturalne od peppera ale całkiem prawdopodobne że jeszcze trochę i zrobię na stronie rewoluszyn ;-) - przysyłajcie więc nadal materiały, ja postaram się w miarę swoich mocy przerobowych jakoś to przetworzyć ale prosze o cierpliwość bo ja sie musze dopiro wszystkiego nauczyć a to nie tak szybko. Pozdrwaiam i zapraszam do współpracy : nasz.lublin@wp.pl www.nasz.lublin.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 21.05.03, 14:24 Ryża a co z Ziedrzcem? Co to znaczy "na jakis czas". Skrobnij słówko, moze być w mailu jak wolisz. Pod koniec czerwca postaram sie przeslać ci mój spacer. Wczesniej nie dam rady bo bez przerwy wyjeżdżam a musze zrobić wizje lokalną. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 21.05.03, 15:33 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Drodzy forumowicze! > > Kolega Ziedrzec, nasz webmaster, opuszcza nas na jakis czas i administrowanie > stronki zrzucił na moją biedną, tępą głowę. > Na razie umiem tylko wstawiac nowe wiadomości kulturalne od peppera ale > całkiem prawdopodobne że jeszcze trochę i zrobię na stronie rewoluszyn ;-) - > przysyłajcie więc nadal materiały, ja postaram się w miarę swoich mocy > przerobowych jakoś to przetworzyć ale prosze o cierpliwość bo ja sie musze > dopiro wszystkiego nauczyć a to nie tak szybko. > Pozdrwaiam i zapraszam do współpracy : > nasz.lublin@wp.pl > > www.nasz.lublin.prv.pl > Właśnie. A ja pierdoła miałem o tym poinformować ale mi się przez nawał obowiązków zapomniało. A tak w ogóle, jeśli ktoś spotka Ryżą na ulicy to NA KOLANA w uznaniu jej zasług. opracowała się ostatnio kobieta i to bardzo. Wiem coś o tym... Ryża, wielkie dzięki. Masz u mnie piwo. A mówię przy swiadkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 23.05.03, 14:50 Organ nie używany potrafi ulec zanikowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Proszę o cierpliwość!!!!!! 23.05.03, 17:34 Organ jest używany. W tym przypadku dosyć intensywnie ;) Od 11 kwietnia został nawiedzony dokładnie 1094 razy. Nie jest źle jak na małą, niewielu osobom znaną stronę ;) Poza tym trwają prygotowania do pewnych zmian, ale o tym na razie ciiii ;) Wszystko w swoim czasie. Miałem zrobić przewodnik po miasteczku, ale zrobię cuś innego, równie atrakcyjnego. I z miasteczkiem też będzie to miało coś wspólnego. Co prawda niewiele ale zawsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Ja nic nie mówiłem :) 11.06.03, 16:05 strony.wp.pl/wp/nasz.lublin/kultura/czer/kultura28cze.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Ja nic nie mówiłem :) IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 16:08 skaaarżyypyyta beeez kopyyytaaaaa języyk laaata jak łoopataaaa! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa A tak przy okazji..... IP: *.lublin.mm.pl 11.06.03, 16:23 ...zapraszam na spacer z ryża w nowej grafice i prosze o ocenę, podoba sie czy nie , co poprawić ( strone pt. rusałka ..wiem , wiem ale to jutro :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: A tak przy okazji..... 12.06.03, 12:10 Dział literacki portierni redakcyjnej, bijąc się w pierś aż do suchotniczego kaszlu, zaprzecza, jakoby wpożyczył wszystkie książki o Lublinie. Jedyne elementy związane z literaturą jakie w chwili obecnej ma na stanie, to 3 (słownie trzy) "literatki" a' 100 gram oraz do nich, do kompletu, firmową, czterościenną "karafkę" lubelskiego producenta, po Idealu, o pojemności 0,5 litra, pustą niestety. Ryża, nie imputuj! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: A tak przy okazji..... 12.06.03, 12:27 Dział literacki opróżnił już wcześniej, "do lustereczka" niniejszą "karafkę", wstrząśniony i zaszokowany tzw. selektywnością wyboru dostarczonych Redakcji publikacji lubelskich (dawniej określano to chyba słowem na ce..?), z których część jednak nie zobaczyła swego miejsca w lokalnym, lubelskim matrixe... ;-) Dział literacki postanowił więc zbierać swe materiały do szuflady, aż nadejdzie jego chwila i zostaną zainstalowane nowe szafy oraz witryny na książki. Przy okazji cały Dział, podtrzymując związki z gastronomią, zakanszał sobie lokalny drynk lokalnym cybularzem wg lokalnego przepisu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Folkatka Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.03, 21:51 Ryża, spacerek powalił mnie na kolana. Brawo za treść i fotki. Rozwijajcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 11:58 Ryża, taka prośba, nie wiem czy to się da zrobić..ciut, ciut wieksze literki? A tak jest super:))) Peppe pisał, że Ziedrzec ma klopoty z komputerem teraz? Choroba:( Jedynie czego mi brak na stronce to zdjęć lubelskich/galerii/ ale myslę, że Jędrek już o to zadba? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 12:01 Lucy, wejdź sobie w widok ---> rozmiar tekstu ----> wieksze.I po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 12:04 Przyłączam się do oklasków dla Ryżej. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 12:24 Ryża, może te podkreslenia w tekście, które się otwierają na piekne zdjęcia, jakoś bardziej zaznaczyć, np innym kolorem? Chodzi mi o to zeby tego w trakcie czytania nie przeoczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Brawa dla Ryżej !! IP: *.lublin.mm.pl 12.06.03, 12:29 okiej, poprawię.. Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Brawa dla Ryżej !! 12.06.03, 19:13 a wiec jak obiecywalem kiedys, po podlaczenbiu stalego lacza, co nastapilo uroczyscie w ostatni wtorek, zabieram sie do cwiczen w budowaniu stron www w php, zobaczymy co wyjdzie na kozlowce rowerowce, ale mysle ze moge sie juz wkrotce przydac, Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Próba usprawiedliwienia... 18.06.03, 17:33 Zaniedbuję ostatnio nieco kulturkę, ale obiecuję, że po sesji postaram się przyłożyć trochę bardziej. Bo teraz - praca - kucie - praca - kucie. Postaram się powoli nadrabiać zaległości a po 15-tym (koniec sesji) wezmę się w garść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Propozycje. 20.06.03, 12:12 Może zrobimy na stronce "Kącik Forumowicza"?? Powiedzmy jakieś relacje ze spotkań, może jakieś zdjęcia, fragmenty ciekawszych wypowiedzi?? Czekam na opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Propozycje. IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 23:51 napij sie tej herbaty i nie zawracaj dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frooger Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 30.06.03, 09:14 No to co Ty bedziesz robił w tej stronie? Jak nic nie umiesz i nie masz aparatu. Moge sie dołączyć, pod warunkiem, że będę głównym administratorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frooger Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 30.06.03, 09:15 fine@fine.to.pl - jak jestes zainteresowany to napisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ltk.com.pl 30.06.03, 09:46 czytam te wszystko i dziwię się po co tyle szumu nad trupem?. ta strona od początku jak ją obserwuję to zdycha, "redakcja" zaś na forum puszy się wielką sprawą. Kończcie waści, wstydu oszczędźcie!!! hey Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 30.06.03, 15:01 Każdy , prawda, może krytykować... Redakcja robi to, co robi, w ramach czasu, który mogłaby przeznaczyć na ... na przykład łażenie po forum i bezproduktywne krytykowanie czyichś prób stworzenia czegoś z niczego. Jeżeli dziwi Ciebie robienie szumu nad trupem, to czemu sam w tym szumie uczestniczysz? Czyż nie ładniej byłoby zdjąć czapkę nad tym trupem i porozmyslać o sensie istnienia? Żegnam ozięble z domieszką ironii. Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > czytam te wszystko i dziwię się po co tyle szumu nad trupem?. ta strona od > początku jak ją obserwuję to zdycha, "redakcja" zaś na forum puszy się wielką > sprawą. Kończcie waści, wstydu oszczędźcie!!! > hey Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ltk.com.pl 30.06.03, 17:28 nie oburzaj się, społecznik sie znalazł, on tak pracuje a nie doceniają go. Może zmień wspólników, sam nie podołasz. Robicie właśnie szum, reklamujecie sie, ja tam co raz zaglądam a tam nic miesiącami. Gdzie ta Wasza praca której ja nie doceniam.To wy pisujecie intensywnie, wszyscy działacze strony, na forum, towarzysko kwitniecie, lecz brak prośby o pomoc. hey Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 04.07.03, 08:40 Niepotrzebna nam pomoc. A poza tym - gupjo gadasz.... nieststy. buźka Gość portalu: zdziwiony napisał(a): > nie oburzaj się, społecznik sie znalazł, on tak pracuje a nie doceniają go. > Może zmień wspólników, sam nie podołasz. Robicie właśnie szum, reklamujecie > sie, ja tam co raz zaglądam a tam nic miesiącami. Gdzie ta Wasza praca której > ja nie doceniam.To wy pisujecie intensywnie, wszyscy działacze strony, na > forum, towarzysko kwitniecie, lecz brak prośby o pomoc. > hey Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 05.07.03, 22:59 Ziedrzec tutaj jest cos dla ciebie, newsweek.redakcja.pl/newsreportaz/regulamin.asp jak bys wygral to moze jakis profesjonalny serwer pod stronke :) hmm pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 06.07.03, 11:25 nono.. moze uda mi sie zebrac pare zdjec...? Dzieki, Mike :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike79 Re: Stwórzmy stronę o Lublinie 06.07.03, 12:25 a tutaj jeszcze dwa linki dla ciebie: newsweek.redakcja.pl/newsreportaz/index.asp z pracami z ubiegelgo roku, tak dla porownania oraz: newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=6792 to co czym mowiles ostatnio pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Stępień Re: Stwórzmy stronę o Lublinie IP: *.ebola.lublin.pl 05.07.03, 20:58 Bardzo dobry pomysł! Niech żyje Lublin! Oby ta idea nie umarła! Odpowiedz Link Zgłoś