velvet0 12.02.03, 08:01 okres inkubacji chyba skończony..... no to się przepoczwarzam... tasak ps. na ewentualne pytania odpowiadam tylko emalią;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ronja Re: Przepoczwarzam się.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.03, 17:53 No jak rany nie zauwazyłam tego wątka!!!!!! Zastanawiałam się,c zy to Vanilka się nie wygłupia:) Toż Ty juz nie Usmiechnieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Przepoczwarzam się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 20:43 Nie wazne kto, wazne, ze sie przepoczwazyla. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Przepoczwarzam się.... 12.02.03, 21:57 jak to nie ważne kto?? To akurat jest bardzo ważne. I wszyscy to wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przepoczwarzam się.... 12.02.03, 22:06 O rany;) Jestem w szoku:))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Przepoczwarzam się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 22:15 A co ja mam powiedziec???? Malo co jej nie sponiewieralem na jednym watku. ;]]] Ale koniec koncow...nie sponiewieralem.....zawsze wiedzialem, ze to wlasnie ona, komu jak komu, ale to jej pisalem serenady, tak tak, pamietam jak dzis, i bodaj jakis Lodbrok wygral....ech szkoda slow.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Przepoczwarzam się.... 12.02.03, 23:34 O hm` może nie jestem twoim ulubionym interlokutorem ale na pewno nie jestem jakiś:-)). Co te baby z tobą robią hm`... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Przepoczwarzam się.... 12.02.03, 23:36 P.S. A pojedynek to był o Vanilkę, przypomnij sobie wątek "Ja chcę do pary"..:- )). Mieszają ci się babeczki, mieszają:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Przepoczwarzam się.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.03, 23:42 Hm, mogles to powiedziec na gg, mogles!!!!!! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 12:40 Sorki hm`, ty też mogłeś....:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 08:06 A co ja mam powiedziec???? Malo co jej nie sponiewieralem na jednym watku. ;]] ] > Ale koniec koncow...nie sponiewieralem.....zawsze wiedzialem, ze to wlasnie > ona, komu jak komu, ale to jej pisalem serenady, tak tak, pamietam jak dzis, i > bodaj jakis Lodbrok wygral....ech szkoda slow.. > pozdr. hm` Hm`, było sponiewierać;o))) zawsze to jakieś dodatkowe atrakcje na forum...;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 22:18 Hhehehe, hm`, wietrzac podstep, nie dal sie tak latwo wywiesc w pole, tym bardziej, ze byl pomny tego watku, ale nie umial sie domyslic, skad jest Tasak, kim jest tasak, etc.... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 09:36 Musze się przyzwyczaić na siłę, no kurczę Velvet nijak mi z tasakiem nie koresponduje:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 09:40 Ja dalej jestem zszokowana.....;)) ????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 09:46 Ronjeczko;o))))) nic się nie martw;o) brat na pewno coś wymyśli;o))))))) Lucia, aż tak źle to wygląda? ;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 10:23 Źle nie ale......ja nie wiem ktos Ty????????;)))))) Tyle, ze velvet kojarzy mi się z czymś miękkim i miłym:) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 12:38 Kacha to ja sparafrazuję na... vlev, to tak na wspak od połowy, a kojarzy sie ze spozywaniem trunków, więc mi sie podoba:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 13:38 Kasia??? Bez usmiechu??? Ojej jej, nie chcesz się smiać???:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Przepoczwarzam się.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.03, 15:15 Lucy! Lucy! Genialne!!!! Od poczatku byłam pewna, że wiesz kto sie przepoczwarzył...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 16:43 Ronju:))) Słowo honoru, ze nie wiedziałam!;)) Muszę się z Kasią pożegnać:((( Pa, pa Kasiu, chlip, chlip, usmiechnięta, chlip, chlip..:( Ja tak lubię Kaśki i Małgośki. Duży wpływ mają te imiona na moje życie i jakoś wokół mnie te imiona to same, zaprzyjaźnione ze mną dusze:)) Witaj przepoczwarzona Velvet:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Przepoczwarzam się.... 13.02.03, 17:02 Ryża ucieszy się ;) Nie lubi Kasiek ;) Sama tak kiedyś mówiła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Przepoczwarzam się.... 15.02.03, 20:17 Tylko bez osobistych wycieczek tutaj proszę~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś