Dodaj do ulubionych

lublin jest wstrętny

30.07.06, 14:35
byłam wczoraj i jestem przerazona i zadowolona ze juz mnie tam nie ma!brud,
syf, bieda, male smarkacze-kryminalisci! chcieli mnie pobic tylko za to ze
mialm plecak turystyczny!!! malo tego! poczulam sie jak na hucie... pytanie
komu kibicujesz cracovii czy wisle! chora no po prostu chore!...a chcialm
tylko pozwiedzac!
Obserwuj wątek
    • Gość: spozaLublina Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:04
      Nie musisz więcej przyjeżdżać.Nie podoba się?Nie musi ci się podobać.
      A wogóle to odnoszę wrażenie,że pomyliłaś fora.Piszesz o Crakowi i Wiśle.W Lublinie nikt takimi pierdołami się nie zajmuje.Olewaja też Wisłe i Crakowię.
      Masz pretensje,że byłaś z plecakiem.W Lublinie nie ma miejsca dla żebraków i włóczęgów.A o tym świadczą plecaki.
      Należy przypuszczać,że już więcej się tu nie pokażesz.Może cie spotkać coś gorszego
      • Gość: dumny z przedmówcy Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:12
        Odpowiedź godnie promująca zalety Lublina i kulturę jego mieszkańców!
        Brawo,etat w Biurze Promocji Miasta gwarantowany!
        • Gość: spozaLublina Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:25
          To nie domyśliłeś się,że pierwszy post (napisany przez fisztka) to zwykła zaczepka?Prawdopodobnie chodziło o wprowadzenie awantury na lubelskim forum.To już któraś kolejna zaczepka.Na chamstwo trzeba zareagować chamstwem
          • Gość: dumny z przedmówcy Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 15:28
            i udało ci się!
      • fisztka Re: lublin jest wstrętny 30.07.06, 16:59
        wiecej na pewno nie przyjade, nie, nie podoba sie, for tez nie pomylilam! bylam
        w szoku jak jakis smarkacz wylecial do mni wlasnie z takim tekstem o druzynach z
        krakowa! o to mi chodzi! jak widac zajmuja sie u was takimi pie..mi, wyjdz na
        ulice, aha! nie jestem zebrakiem, nigdy by mi do glowy nie przyszlo powiazywac
        plecak z zebrakami, bylam na wakacjach w okolicach lublina, i na kilka godzin w
        miescie, plecak turystyczny miec muialam! no sorryy! dobrze przypuszczasz wiecej
        mnie u was nie bedzie, dziekuje bardzo, chore jest zeby kogos kopac i wyzywac za
        to ze ma plecak, dopoki mnie w lublinie nie bylo dobre zdanie o miescie mialam...
        • Gość: bleee Re: lublin nie jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:05
          jesteś pełna żalu, bo spotkała cię przykrość - ale nie jest prawdą, że w
          Lublinie to norma; mnie okradziono w Warszawie, a podobnie jak ciebie w Lublinie
          potraktowano w Łodzi - wszędzie są chuligani; Lublin warto odwiedzać -
          zapraszamy... bleee...
        • Gość: H Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 17:45
          Przykre zdarzenie. Szkoda, że Cie coś takiego spotkało - przyjedź jeszcze raz,
          porównaj. Mnie nigdy nic takiego w tym mieście nie spotkało. Lublin to spokojne
          miasto - naprawdę musiałaś mieć pecha.
          • Gość: dorota Re: lublin jest wstrętny IP: 62.233.130.* 30.07.06, 18:32
            Zbyt krotko bylas w Lublinie aby wydac taka opinie.
            Kilka godzin to za malo na poznanie jakiegokolwiek
            miasta.
            My z Lublina tez bywamy w innych miastach i tez mozemy
            o wielu z nich cos powiedziec.
            W ub roku mialam nieprzyjemna sytuacje na dworcu
            w Katowicach,ale do glowy by mi nie przyszlo wchodzic
            na ich forum i pisac,ze Katowice to wstretne i brudne
            miasto,chociaz wydalo mi sie brudniejsze od naszego Lublina.
            Wróc sprawdzic jakich fajnych mamy chłopaków...:-)
            • Gość: wiejska baba Re: lublin jest wstrętny ale kochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:53
              Lublin nie jest wstretny , to jedno z ładniejszych miasteczek.Najwiekszy bród
              jaki widziałam to ten wspomniany czarny Sląsk.Biedni ą ci ludzie , którzy tam
              mieszkaja
              • Gość: katowiczanin lublin jest pozbawiony perspektyw!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:00
                byc moze i Śląsk jest brudny ( a wynika to nie z zaniedbania, jak w Lublinie,
                ale z roziwiniętego przemysłu), ale przynajmniej bezrobocie jest dwa razy
                mniejsze w Katowicach, niz w Lublinie, jest wiecej perspektyw, a w miescie
                slychac latające samoloty, a nie jak w Lublinie - ryczące krowy...
                • Gość: dorota Re: lublin jest pozbawiony perspektyw!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.130.* 21.08.06, 22:35
                  Skoro Katowice sa tak perspektywicznym miastem to dlaczego jest tak wielka
                  róznica w cenie metra kwadratowego mieszkania ? Moja rodzina za mieszkanie w
                  Katowicach otrzyma góra 90.000 zł.Takie mieszkanie u nas kosztuje 150.000.
                  Po przejściu na emeryture uciekaja z tego perspektywicznego regionu i wlasnie
                  sa na etapie poszukiwania mieszkania.
                  Ogladamy wspolnie oferowane mieszkania,oni sa zachwyceni wszystkimi wlasciwie
                  dzielnicami,ba,nawet im lezace na jezdniach krowy wcale nie przeszkadzają.
                  A dlaczego uciekaja stamtad jak myslisz?
                  Chyba nie tylko dlatego,ze szyby oprocz kurzu maja żółte zacieki siarkowe.
        • Gość: mariano Na podstawie jednego incydentu wydajesz opinię o IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 17.08.06, 20:41
          całym mieście??? Bardzo inteligentna jesteś.
        • bruner4 Re: lublin jest wstrętny 17.08.06, 23:12
          A skąd Ty fiszko jesteś?
          • magax Re: lublin jest wstrętny 18.08.06, 01:14
            Lublin jest piękny jak jest się na V roku studiów.Za rok będzie mi go brakować...
        • Gość: slimak Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:55
          masz rację...
    • Gość: fazi Re: lublin jest wstrętny IP: 212.182.71.* 30.07.06, 19:09
      Myślę, ze dobrym pomysłem lubelskich włądz jest utworzenie ośrodka
      szkoleniowego policju w jednostce wojskowej likwidowanej na Majdanku.
      Może chociaż częsciowo zrównoważy to negatywny obraz miasta kreowany przez
      meneli.
      Z brudem będzie trochę gorzej, gdyż mieszkańcy Lublina za bardzo go polubli.
      • Gość: bleee Re: lublin nie jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:07
        a który rodzaj brudu lubisz najbardziej? (jako mieszkaniec Lublina) - bo ja nie
        lubię brudu i chuliganów - lubię miasto i turystów... bleee...
    • Gość: ratatatam szalom fisztka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 08:48
      trzeba bylo tak od razu, ze ty z krakowskiego Kazimierza , a nie z Krakowa... i
      wogle to widze, ze tobie kibicowanie z kibucowaniem sie myli ...
      • nabucco4 a schizofrenik sratasraczka..... 31.07.06, 08:56
        jak zwykle swoje.Upał, upał, upał.........
        • rilian Re: a schizofrenik sratasraczka..... 31.07.06, 08:59
          to nie upał, to trzecia i pół rzeczpospolita. przyzwyczajajmy się.
          • nabucco4 Re: a schizofrenik sratasraczka..... 31.07.06, 09:13
            a chciałbyś aby to była normalność? chcesz się przyzwyczaić? bo ja nie!
    • Gość: mmx Re: lublin jest wstrętny IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:04
      to wszystko nieprawda i świadczy tylko o tym jak wrogi układ chce zniszczyc
      naszego Prezydenta i ponizyć mieszkańców Lublina.
    • Gość: abel Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:57
      Fisztka gdzies ty chodzila i co zwiedzala ze tak cie ugoszczono? Sa
      rejony Lublina gdzie przemyka sie szybko ale....tak jest w kazdym prawie
      miescie .......... A w Warszawie napewno wiec Lublin co tam
      narzekac Pewnie jestes bardzo mloda i taka cielecina Cie zaatakowala
      bezmozgowie nie bierz sobie tego do serca...... Ja tez kiedys pierwszy
      raz bedac w Lublinie oberwalem na wstepie i zmuszony tu mieszkac
      odpukac nigdy wiecej nic takiego sie nie zdarzylo. A zyje i depcze
      po tym miescie hohoho! Tak kiedys jak i teraz nie lubi sie tu
      kolorowych ptakow.............Daj spokoj zapomnij.
      • Gość: fisztka Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:27
        okolice dorca pks, ledwo przyjechalismy i juz jakies babsko sie na nas rzucilo,
        a jak wracalismy podobnie, mali smarkacze z kopniakami, eh a ja chcialm tylko
        pozwiedzac, nic wiecej!
        • Gość: ratatatam Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:29
          Gość portalu: fisztka napisał(a):

> okolice dorca pks, ledwo przyjechalismy i juz jakies babsko sie na nas rzucilo,

to napewno joannabarska!
          • Gość: fisztka Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:36
            nie wiem kto to co to ale bylo niemile, wulgarne... mam nadzieje ze szybko
            zapomne i wroci do mej glowy wizja Lublina=ok
            • Gość: ratatatam Re: lublin jest wstrętny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 11:43
              no co ty, daj spokoj , wpadaj do lublina - zapraszam! wyjde po ciebie na dworzec
              PKP i gwarantuje ze nikt na ul 1go maja nie bedzie niemily - a jesli podejdzie
              to tylko po to by sie grzecznie przywitac :]
              • nabucco4 ty obłudny fałszywy sratatańcu...... 31.07.06, 14:00
                chcesz dziewczynę zawlec do swoich slumsów? najpierw jej ubliżasz a teraz się
                łasisz?
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=46088376&a=46119275
            • nabucco4 tylko uażaj fisztko na sratatama żydożercę 31.07.06, 13:53
              już Ci wypomniał żeś z Kazimierza krakowskiego. Jak cię spotka to może Ci
              krzywdę zrobić boć to głupie i prymitywne.
              A do Lublina wpadaj jak najczęściej. Weź z dworca taxi i każ zawieźć się pod
              Bramę Krakowską - to samo centrum i poczatek starówki. Pozdrawiam.
              • Gość: H Re: tylko uażaj fisztko na sratatama żydożercę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:11
                Tysiące ludzi codziennie przmieszcza sie z okolic dworca do centrum i odwrotnie
                i nic złego im sie nie dzieje. Naprawdę miałaś jakiegoś koszmarnego pecha.
                • Gość: mały Co oczy widziały i uszy słyszały........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 11:45
                  Gość portalu: H napisał(a):
                  > Tysiące ludzi codziennie przmieszcza sie z okolic dworca do centrum i
                  odwrotnie
                  > i nic złego im sie nie dzieje. Naprawdę miałaś jakiegoś koszmarnego pecha.

Drogi H.
                  Te tysiące, codziennie po prostu przywykły do tego co widać i słychać wokół
                  dworca ale nie dziwmy się że to co tam widać i słychać podłamało turystkę.
                  Turystka nie miała pecha tylko wyostrzony wzrok i słuch aby chłonąć te widoki i
                  napawać uszy tym wszystkim o czym słyszała od znajomych i czytała w
                  przewodnikach. I zderzyła się z tym czego tysiące codziennie już nie widzą i
                  nie słyszą a każdy turysta widzi i słyszy do bólu. Takie mocne uderzenie na
                  dzieńdobry. "Welcome turysto!" Wszak od dawna wiadomo że dworce to wizytówki
                  miast i po to się je buduje. Przecież do opuszczenia autobusu wystarczyłby
                  przystanek a do pociągu można by wsiadać na bocznicy! Tylko co z tego że
                  wiadomo i że od dawna? Rozczarowaną turystkę należałoby chyba przeprosić
                  zamiast dowalać jej w ramach specyficznie pojmowanej, lubelskiej gościnności.
                  Masz rację fisztko, nasz dworzec i jego otoczenie nie jest wizytówką godną tego
                  miasta i przynosi wstyd Lublinowi i jego mieszkańcom,zarówno tym którzy to
                  zauważają jak i tym pozostałym. Pozdrawiam :-)))
                  • Gość: Folkatka Re: Co oczy widziały i uszy słyszały........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 12:34

Autorkew watku zaprtaszam serdecznie do ponownego odwiedzenia naszego miasta.
                    Zobowiązuje sie oprowadzić ją i pokazać nieco ładniejsze jego strony. Termin
                    mozemy uzgodnić na priv.
                    Okolice Dworca Gł. PKS to naprawde syf i brud. A niemili ludzie sa wszędzie,
                    nie ma sie co zrażać negatywnymi doswiadczeniami i pozwalać na to, by zło
                    przesłaniało nam całe piękno tego świata. Mnie kiedyś potraktowano chamsko w
                    Krakowie - i to pare razy - a nigdy by mi nie przyszło do głowy by napisac o tym
                    miescie cos takiego jak TY o Lublinie. Pozdr.
                    • madziak171 Re: Co oczy widziały i uszy słyszały........ 16.08.06, 15:59
                      jak Lublin jeste wstretny to co powiedziec o Kaliszu gdzie wszyscy chodza
                      zacpani a do sklepu nie da sie pujsc po 20 bo kolejka meneli ciagnie sie az do
                      rynku :P
                      • Gość: Rytwin Re: Co oczy widziały i uszy słyszały........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 01:31
                        A co Ty madziak chcesz od Kalisza? To piękne, stare i kulturalne miasto. Napisz
                        gdzie trafiłaś na tych zacpanych ludzi! Może sama miałaś zwidy, albo trafiłaś na
                        dziwną sytuację, którą można spotkać w wielu większych miastach. A! Polecam, byś
                        pisząc posty miała pod rączką słownik ortograficzny.
    • Gość: jan o Trochę w tym prawdy IP: *.adsl.inetia.pl 18.08.06, 08:08
      W niedzielę będąc w mieście obserwowałem jak ludzie próbowali dostać się do
      publicznego szaletu na tyłach ratusza. Kibel zamknięty, wiec wszyscy gnali w
      krzaki obok pomnika ofiar getta lubelskiego. Jak znam Lublin prędzej Straż
      Miejska zacznie walić mandady sikającym po krzakach niż otworzy się w niedzielę
      magiczny sezam zwany miejskim kiblem.
    • Gość: lady.maver Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:46
      a wiesz, co by powiedział poeta Świetlicki?

'jak Ci się nie podoba, to, ekhm ekhm, uciekaj.'

tyle.
    • Gość: Czołgiem Re: lublin jest wstrętny IP: *.lublin.enterpol.pl 18.08.06, 22:14
      Jak ci się nie podoba, to wypie...laj
    • Gość: joanna_s2 Re: lublin jest wstrętny IP: *.pronet.lublin.pl 18.08.06, 22:53
      Lublin jest piękny ....tylko ludzie wstretni, niemili, bezduszni...ogólnie
      znieczulica
      :((( a szkoda...:((
      • bruner4 Re: lublin jest wstrętny 18.08.06, 23:33
        niestety, to prawda...
    • Gość: mała Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 22:46
      kazde miasto ma jakieś swoje piękno jak i brzydote. Lublin mi bynajmniej się
      podoba chciała bym w nim mieszkać. W każdym mieście kradną i biją nie ma
      takiego miasta w Polsce, w Europie i na świecie. Wszedzie tak jest przecież
      tyle się słyczy o tym w mediach
    • Gość: kioskowy Re: lublin jest wstrętny IP: 212.106.27.* 21.08.06, 13:52
      A poczytajcie wiersze o Lublinie zebrane przez red.Michalskiego.Jawi się w nich
      Lublin jako miasto piękne zamieszkałe przez madrych ludzi.Niestety!Okazuje
      się,że to w większości mohery i oszołomy.Zdewociałe,prawicowe.Mimo wielu szkół
      tzw.wyższych nawet młodzież to tylko młody moher.
      • Gość: SoS Re: lublin jest wstrętny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 20:13
        Znam dużo młodzieży i moheru w niej jak na lekarstwo. Chyba że jesteś w takim
        strasznym towarzystwie... Moherowe szeregi zasilają w Lublinie głównie studenci
        z Podkarpacia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka