xxtoja 02.08.06, 17:04 wiadomosci.onet.pl/1365318,327,item.html oj skończyły sie nastepne marzenia o sukcesie magnata prasowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smok Re: klęska Palikota IP: *.chello.pl 02.08.06, 18:40 a więc wniosek, że tylko ozon był na wybory, aby wypromować Tuska i PO, bo w segment rynku czytelniczego sie nie wcelował. A więc sałbe z jego strony było badanie rynku. Zobaczta co piszą w Krakowie na ten temat na forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=46268867&v=2&s=0.. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: klęska Palikota 02.08.06, 19:55 Żeby wypowidać się na temat kogo ta gazeta promowała, trzeba było ją od czasu do czasu przeczytać. Nie wiem skąd ten ktoś ma wiedzę i na jakich podstawach osądza o stonniczości na rzecz Tuska. Gazeta po prostu nie miała pieniędzy na ekspansje na rynku. Na polskim rynku rządzą niemieccy potentaci. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: klęska Palikota 02.08.06, 20:56 hmm raz kupiłem ale nic ciekawego dla siebie nie znalazłem, ani żeby się zgodzić ani dowiedzieć ani niezgodzić ani wyrobić opinię... coraz żadziej kupuję też Politykę i podobnie ze względu na nachalność i jednostronność Paradowskiej, choć są tam nadal ciekawe tematy historyczne i Stomma którego lubię choć bywa wcale często że bredzi ale ogólnie poziom leci w dół Wprost dawno już pożegnałem... Ozon w sumie był dla nikogo moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pet I nie dziwię się "leniakowi" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.06, 21:00 Intelektualista to z Ciebie mierny ( ortografia!) Chyba tak jak z Polityką Wprost i innymi pismami pożegnasz się z każdym bardziej ambitnym tytułem.Fakt, superekspres itp. są chyba dla ciebie odpowiedniejsze Odpowiedz Link Zgłoś