adrianeck 18.08.06, 19:01 W kilkunastu miastach Polski radio Eska prowadzi akcje'summer patrol'.W ten weekend lub następny(nie usłyszalem) przyjeżdzają oni bowiem do Lublina. Czy ktoś z was wie dokladnie kiedy i gdzie to będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Eska Summer Patrol IP: *.chello.pl 18.08.06, 20:46 patrz: dzisiejszy kurier. Z reklam słyszę, że w ten weekend. Ale nie wiem co, oprócz audycji radiowej. Myślałam,że będzie jakaś feta. Aha, najlepsze informacje na temat imprez są na www.lsi.lublin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianeck Re: Eska Summer Patrol IP: *.pronet.lublin.pl 18.08.06, 22:59 Ale już wiem ze bedzie 26 sierpnia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Eska Summer Patrol IP: *.chello.pl 18.08.06, 23:00 to napisz już wszystko, co wiesz. Coś sie będzie działo "na miescie", czy tylko na antenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianeck Re: Eska Summer Patrol IP: *.pronet.lublin.pl 19.08.06, 12:42 Na deptaku i na zamku ekipa z eski (prowadzący+verba) będa rozkrecac cos w rodzaju street party nie zabraknie płyt i innych nagród rzeczowych, w kazdym razie moze byc ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARS Re: Eska Summer Patrol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 00:38 Przede wszystkim z tego co słyszałem to summer patrol będzie tętnił w MC w sobotni wieczór! Zresztą na ich stronie już coś wspominają o przedsprzedaży biletów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrianeck Re: Eska Summer Patrol IP: *.pronet.lublin.pl 23.08.06, 16:00 w innych miastach co ciekawe były te koncerty bezpłatne.. Odpowiedz Link Zgłoś