roberthom 15.08.04, 23:02 Czy ktos z WAS przechodzil juz przez ta chorobe? Chcialem zaczerpnac waszych opinii a mianowicie jakie leki stosowaliscie i z jakim skotkiem.Co do pojscia do lekarza to swoja droga. Czekam na odpisy i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: PRZEWIANE KOLANA - ? IP: *.krzeszow.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 23:39 musisz teraz dbać o okolano, nie przemęczać nogi - dobrze ją wygrzać - okłady borowinowe powinny pomóc, ale zapytaj na tym 4um: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22 czasem mają dobre rady Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysout Re: PRZEWIANE KOLANA - ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:13 A w czym się jeździło? krótkie spodenki? Miałem to samo jak jeździłem w jeansach, niby tylko do pracy 2 km i powoli, ale po całej robocie musiałem sobie pocisnąć 250 po trasie i po paru tygodniach mi się to samo zrobiło. Kup sobie w aptece maść "ben-gai" czy jakoś tak (rozgrzewającą) i smaruj. Do do wiosny przejdzie. Kup też skórzane (goreteksowe) spodnie jeśli nie masz. Pozdr. Lysout Odpowiedz Link Zgłoś
pirus55 Re: PRZEWIANE KOLANA - ? 23.08.04, 13:33 A czym się to objawia? Tylko ból, czy opuchlizna? Pytam tak na wszelki wypadek. MariuszW er5 3miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: PRZEWIANE KOLANA - ? IP: *.kl.amwaw.edu.pl 25.08.04, 11:22 Jak cię bolą, jakieś obrzęki itd. to oprócz maści rozgrzewających (niezłe) radzę ci pobrać przez jakiś tydzień np. ibuprom czy jakiś inny przeciwzapalny (jak nie masz wrzodów i nie jestę uczulony oczywiście). Pobierz tak na sztywno 2 x dziennie. Powinno być lepiej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grissley Re: PRZEWIANE KOLANA - ? 25.08.04, 11:56 A tak ogolnie to i tak Cie czeka reumatyzm na starosc (jak nas wszystkich). Jedyna rada - jak najwiecej owiewek i nieprzewiewne ochraniacze na stawy. No, ale nie wszystkim sie to podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthom Re: PRZEWIANE KOLANA - ? IP: *.range81-152.btcentralplus.com 25.08.04, 12:40 Na szczecie nie puchna mi kolana,natomiast boli mnie w srodku.Teraz jezdze w skorzanych spodniach lecz za dzieciaka jezdzilo sie WSK-ami w srogie zimy.Tezaz wszystko wychodzi. Pozdrawiam YAMAHA FZ6 Odpowiedz Link Zgłoś