Dodaj do ulubionych

Tiger 11.10.02

11.10.02, 09:06
Qde może ja jakiś ciemny jestem i czytac nie umiem i mature to po znajomosci
dostalem, więc może do qwy nedzy ktos mi powie po prostu tak czarno na
bialym gdzie bedziemy goscic tigera ???? bo musze tego siersciucha za wonsy
wytarmosic i futro mu przetrzepac.
Obserwuj wątek
    • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:29
      Cześć - to bedzie PUB Emipk w Alejacj - prawdopodobnie ok 21
      • robsonick Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:41
        motor napisał:

> Cześć - to bedzie PUB Emipk w Alejacj - prawdopodobnie ok 21
        Dzieki motor jeden konkretny ;)
        • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:43
          No bo ile można pitolić?
          Też nie mogłem się doczekać na konkrety - fajnie by bylo by ktoś tam pojechal i
          zajoł jakieś miejsca - bo może być problem
          • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:48
            motor w którym to dokładnie miejscu jest?
            • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:53
              to sa podziemia Emiku na rogu Jerozolimskich i Nowego swiatu
              schody prowadza w gore ale rowniez w dol, na dole jest salka, mjuzik slychac
              juz na parterze;)))
              • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:55
                ok juz kojarze, dzieki:)
            • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:55
              Na rogu Al.Jerozolimskich i Nowego Światu
    • dr_mengele Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:30
      w warszawie robson... w warszawie...
      ale co i jak jeszcze nie wiadomo...
      • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:34
        w warszawie? a nie w NY?
        • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:37
          po raz kolejny pytam czy bedzie mnie ktoś w stanie odwieźć póxniej do
          domu?!!!!!!! bo chciałabym jakies piwo z bratem wypić a cholera jak znowu
          przyjade samochodem to z piwka nici:((.....jakos tam sie dotelepie do wawy ale
          powrót to juz kłopot. Ktoś sie zlituuje nad mą biedną istotą?
          • dr_mengele Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:40
            iwucha... ja cię mogę co najwyżej łóżkiem podwieźć... z samochodu chwilowo nie
            korzystam...
            • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:42
              sama sie borykam czy przyjechac samochodem bo tez bym chciala sie piwkiem
              uraczyc, ale mnie kurna juz spiworem obladowali i nie wiem czy mi sie bedzie
              chcialo to targac...!
              • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:45
                Wiesz gdyby nie pieprzona przerwa w pieprzonym pbk to bym chromoliła i
                przyjechała sobie taxi, a że to tot co sie podobno bankiem nazywa jest
                nieczynne i piniąchy bede miała dopiero we wtorek to niestety na luksus taxi do
                wtorku mnie nie stać, ech życie!!!! człowiek ma pieniądze i ich nie ma!:(
                • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:54
                  lacze sie w bolu, ja w tym miesiacu place AC i OC, niestety, juz nie w
                  pakiecie, wlasnie sie zastanawiam nad poszukaniem sobie bogatego kochanka, tak
                  na miesiac;)))
                  • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 09:56
                    mi tam wystarczy bogaty kochanek na dzisiejszy wieczór :))))))
                    Szaki najgorsze jest to że mam kase a nie moge z niej skorzystać:(
                    • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:01
                      aha, mnie by na miesiac wystarczyl, dzisiaj na piwko mnie stac:))

nie narzekaj, we wtorek kase bedziesz miec, ja nie:(
                      • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:04
                        na piwko to ja kase mam a jakże tylko po cholere mi ona jak kuźwa nie mam czym
                        przyjechać, a jak przyjade samochodem to kuźwa soczek sobie tylkop bede mogła
                        kupić, paranoja jakaś, no dobra juz nie narzekam cos moze wymyśle:))
                        • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:10
                          i tak to wlasnie jest, jak nie ma czlowiek samochodu to mu zle, bo sie czuje
                          malo mobilny ale jak go ma, to wychodzi ze nie moze sobie na wszystkie
                          przyjemnosci pozwolic.... dochodze do wniosku ze potrzebny mi bogaty kochanek z
                          wlasnym samochodem i do tego abstynent... hm....:)))
                          • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:17
                            wiesz a może lepiej wygrać w totka i poprostu kupić bryke z dobrym kierowcą,
                            kochanka zawsze se znajdziesz a o dobrego kierowce niełatwo:))))))
                            • Gość: motor Re: Tiger 11.10.02 IP: *.pkobp.pl 11.10.02, 10:21
                              Czy istnieje realna szansa by ktoś się zadeklarował, że zajmie jakiś stolik?
                              • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:23
                                a kto ma najbliżej?!!!! ten niech cos zadekuje wcześniej, ja pewnie dotre nie
                                wcześniej jak bna tą 21.
                                • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:27
                                  Z tego co mi wiadomo - mam odbierać Tygrysa - więc ja chyba nie jestem w stanie
                                  - chyba, że się zmienią plany. To dość częste zjawisko, więc mnie specjanie nie
                                  zdziwi
                                  • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:31
                                    jeśli ktoś się jeszcze zadeklaruje razem ze mną, to moge tam dotrzeć na 20. i
                                    cos zająć, ale tylko jak ktoś jeszcze bedzie na tą godzine, bo nie bede jak
                                    debil siedziec sama godzine przy stoliku. Więc jak jest ktoś chętny?
                                    • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:38
                                      moge byc na 20.
                                      • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:44
                                        Fajnie, że są Panie z którymi można coś ustalić - przecież to jakieś daleko
                                        idące nieporozumienie z tym umawianiem. A tak na marginesie - czy wiecie kto ma
                                        być??????
                                      • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 10:45
                                        ok to co? o 20 przed Empikiem?
                                        • saqqara Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 11:13
                                          jestesmy umowione:))
                                          • mathildae Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 13:22
                                            no, wiara, widze, ze cus drgnelo;)

to tak:
                                            Pub Empik, od 20 Iwa+Saqqara, reszta - pozniej. Ja+Motor odbieramy Tygrysa,
                                            moze ktos jeszcze, co?

lista obecnosci (jakby co, to korygowac):
                                            Tygrys
                                            Mathi (czyli ja;)
                                            Motor
                                            Iwusia
                                            Saqqara
                                            Robson
                                            Czort
                                            Sławek?
                                            Randja
                                            Dr Mengele
                                            Only
                                            Maryjka?? z Mario??
                                            Iksik?
                                            + .... ???

Laelia, Yesska - nie

• dr_mengele Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 13:34
                                              cześć mati... troszkę nie doczytałaś...
                                              mnie i randii nie będzie... ja chory w domku leżę... a radyjko wyjeżdża... ;))
                                              • mathildae Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 13:43
                                                pan doktor jest chory i lezy w lozeczku?!
                                                prosze ograniczyc wiec szprycowanie siebie i innych!

.....
                                                szpryca nieumiejetnie dawkowana szkodzi!!!
                                            • Gość: martucha Re: Tiger 11.10.02 IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:45
                                              mathildae napisała:

> no, wiara, widze, ze cus drgnelo;)
                                              >
                                              > to tak:
                                              > Pub Empik, od 20 Iwa+Saqqara, reszta - pozniej.
                                              Ja+Motor odbieramy Tygrysa,
                                              > moze ktos jeszcze, co?
                                              >
                                              > lista obecnosci (jakby co, to korygowac):
                                              > Tygrys
                                              > Mathi (czyli ja;)
                                              > Motor
                                              > Iwusia
                                              > Saqqara
                                              > Robson
                                              > Czort
                                              > Sławek?
                                              > Randja
                                              > Dr Mengele
                                              > Only
                                              > Maryjka?? z Mario??
                                              > Iksik?
                                              > + .... ???
                                              >
                                              > Laelia, Yesska - nie
                                              >

Czy mozna sie podczepic?
                                              • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 13:48
                                                jasne że tak przyleź też na 20 bedzie nam z Szaki weselej:))))))
                                                • Gość: martucha Re: Tiger 11.10.02 IP: *.chello.pl 11.10.02, 13:51
                                                  Iwusia, jezeli przybede to przyciagne ze soba Ulalke, bo
                                                  Ona Was rozpozna pewnikiem. A swoja droga zaproszenie do
                                                  orgietki jest nadal aktualne, ale to gdzies bylo na innym
                                                  watku!!! ;))))))) Mysle, ze jak sie poznamy osobiscie, to
                                                  bedzie jeszcze milej! ;))))
                                                  • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 14:31
                                                    no to przłaźta we dwie i tyle bedzie weselej:)))) daj mi swój adres mailowy to
                                                    ci ewentualnie zdjecie swoje wyśle dla rozpoznania, chociaz takie zakazane
                                                    mordy mozna rozpoznac od razu, debilizm mamy wypisany na twarzy he he he
                                                  • Gość: martucha Re: Tiger 11.10.02 IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:34
                                                    no to masz moj adres, tylko nie podawaj nikomu, bo to
                                                    tajemnica - marteczkah@gazeta.pl ;))))))))
                                                  • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 14:46
                                                    ok juz śle i czekam na twoja fotke:)
                                                  • Gość: martucha Re: Tiger 11.10.02 IP: *.chello.pl 11.10.02, 14:55
                                                    Iwusiu, odeslalam emalie!!!
                                                  • iwusia Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 14:59
                                                    ok marteczka ja tez odpisałam, i ogólnie jesteśmy umówione:)
                                                  • Gość: martucha Re: Tiger 11.10.02 IP: *.chello.pl 11.10.02, 15:04
                                                    Odczytalam, dostosuje sie, dam znac, papapa!!!
                                              • motor Re: Tiger 11.10.02 11.10.02, 13:48
                                                Wszystko można - byle z wolna i pierdu, pierdu
                                                • Gość: aankaa Re: Tiger 11.10.02 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.10.02, 21:37
                                                  ot, i co forum to ta sama i zupełnie inna osoba :-(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka