Dodaj do ulubionych

Zawisza - absolwent Zamoya

21.08.06, 22:56
Koledzy absolwenci - toż to wasza chluba. Jak się cieszę, że dane mi było do
tej budy - wylęgarni takich j.w. nie uczęszczać.
Obserwuj wątek
    • Gość: tzr. Re: Zawisza - absolwent Zamoya IP: *.sttl.mdsg-pacwest.com 22.08.06, 03:32
      Hej Walendziak, byles za glupi by chodzic do Zamoya!
    • Gość: ef Re: Zawisza - absolwent Zamoya IP: *.it-net.pl 22.08.06, 14:41
      to niewiarygodne... a mi on zawsze wygladał na absolwenta technikuuum gdzie fala
      dala niektorym zbyt mocno w kosc ;)
      --

punkt skupu
      • janbezziemi Straszne to! 22.08.06, 14:51
        Mam "Duzy Format", warto wyciągnac kilka smaczkow z tego kompromitującego
        Zawiszę wywiadu. Jak znajdę chwile wolną ,to sie tym zajme, ale moze mnie ktos
        (cieszylbym sie) uprzedzi.
      • Gość: bosman Re: Zawisza - absolwent Zamoya IP: *.lublin.mm.pl 23.08.06, 20:30
        nie znam technikum w Lublinie (sam jedno z nich ukonczylem) z fala.A znam wielu
        ekstra facetow i lasek z Zamoya. W najlepszym stadzie znajdzie sie nawiedzony.
        A ten wywiad - kompletna porazka Zawiszy. On ma z rycerza jedno - zakuty leb.
    • Gość: leszeke Re: Zawisza - absolwent Zamoya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 14:01
      Szczycę się tym, że jestem absolwentem Zamoya.
      A jego wielkość polegała takze na tym,że było tam miejsce dla ludzi o bardzo
      różnych poglądach - i to też czegoś uczyło.
      Wszyscy - wierzący czy niewierzacy z przyjemnoscią chodzili na lekcje Religii
      do ksiedza Lisa - oczywiście do Katedry ...
      Wszyscy uczestniczacy w pochodach pierwszomajowych zdejmowali czapki przed
      kościołem ...
      Wielu uczniów - niezaleznie od orientacji - pomagało dzieciom z Domu Dziecka
      czy uczestniczyło w różnych akcjach społecznych.
      To chyba ja nadałem Ascecie ten przydomek - i mimo, że za nim nie przepadałem
      (z wzajemnością) nie wydaje mi się on obraźliwy ...

Pozdrawiam kolegów absolwentów !
      • Gość: ef Re: Zawisza - absolwent Zamoya IP: *.it-net.pl 23.08.06, 14:33
        ale my tu nie o tym leszeke ... my tu o małym, o neuorotycznych odruchach
        naprawiaczu swiata...
        --

punkt skupu
        • janbezziemi Macie ten "słynny" wywiad z Zawiszą! 23.08.06, 18:25
          serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3558263.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka