Dodaj do ulubionych

Absolwenci do armii marsz!

01.09.06, 11:03
Dlaczego jedni studenci sa lepszi od drugich?
Dlaczego zwalnia sie studentow ze szkolen (tych co nauke rozpoczeli przed
rokiem 2002/2003), a tych co od tego roku nie?
No nic. Jutro musze udac sie do lekarza... jeszcze mam rok na pogoeszenie
swojego zdrowia.
Obserwuj wątek
    • Gość: You'llnevergetme Re: Absolwenci do armii marsz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 11:47
      Ja mam dwa :D Ale po studiach mówie Polsce dowidzenia :D
    • Gość: comaoka Re: Absolwenci do armii marsz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:16
      Z prostej przyczyny, prawo nie działa wstecz.
    • Gość: DAMIAN Absolwenci do armii marsz! IP: *.desk.pl 01.09.06, 14:25
      TO BARDZO DZIWNE,BO JA JESTEM PO STUDIACH I CHCE IŚĆ NA TO PRZESZKOLENIE(ETAT NA
      MNIE CZEKA W WOJSKU) NA OCHOTNIKA I W KWIETNIU MNIE NIE WZIĘLI A TERAZ TEŻ NIE
      WIEM CZY NA STÓWE PÓJDE!!!I PRACA MOŻE MI PRZEJŚĆ KOŁO NOSA!WIĘC COŚ TU NIE
      GRA!PODOBNO MAŁO BILETÓW JEST A DUŻO OCHOTNIKÓW.
      • Gość: xyz Re: Absolwenci do armii marsz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:35
        no a ja nie wiem...niby jestem po studiach i mam w ksiazeczce wojskowej wpis ze mam stopien szerwgowego i ze zostalem przeniesiony do rezerwy czy jeszcze moge czuc sie zagrozony ze gdzies mnie powolaja na jakies tam szkolenie?? ktos wie?
        • Gość: DAMIAN Re: Absolwenci do armii marsz! IP: *.desk.pl 02.09.06, 14:45
          możesz spać spokojnie.zresztą z tym poborem na 3 miesiące to oni niezle
          sciemniają bo ciężko pojsc na to przeszkolenie nawet ochotnikom wiec po co maja
          na siłe brac tych co nie chca.to by było nie logiczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka