Dodaj do ulubionych

Muszę mieć firmowy ciuch!!!;)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:47
Zastanawiam się, czy są jeszcze dziewczyny-kobiety,dla których nie ma znaczenia ,czy ciuch to z DOLCE & GABANNA ( nie wiem,czy dobra pisownia) czy z ..tzw targu. Wiem, że to nie forum o modzie,ale obawiałam się ewentualnego ataku na moją osobę, i dlatego nie założyłam tam wątku;)

( nie chodzi mi o trwałość tych ubrań ,tylko o samą "metkę")
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.08.04, 18:52
      eee tam, wyszukuje ciuszkow, ktorych nie ma pol miasta, to chyba jedyna
      moja "zasada". a czasami sobie po prostu cos uszyje ;)
      • Gość: Madzia Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 18:56
        Oj,zazdroszczę tej umiejętności.Do szycia mam dwie lewe ręce.No chyba, że..dajesz sobie uszyć..do krawcowej.Dobrze,że przypomniało mi się o tej instytucji,chyba odwiedzę tą miłą panią.
        • Gość: Free a ja nie muszę :) IP: *.tele2.pl 21.08.04, 19:19
          tylko u krawcowej to chyba drozej zawsze wychodzi nizbys kupila w sklepie? ale
          b. fajny pomysł - dokladnie to ze swojej wizji mozna miec.
          a co do pytania w poscie. moze imponuja czasem takie ciuchy, ale czasem chyba
          bardziej denerwują - bo ty nie mozesz miec takiego najdrozszego i
          najmodniejszego.
          a swoja droga to jak widze modny ciuch to jest to dla mnie znak zeby takiego
          nie kupowac - pochodzisz sezon a potem to niezbyt.
          a swoje ubrania kupuje w sklepach normalnych lub na bazarze.
    • Gość: Free + IP: *.tele2.pl 21.08.04, 19:22
      1. Gabbana - tak sie chyba pisze.

2. a poza tym 'Metki' z zasady nie widac, prawda? wiec na metki sie nie patrzy.
      chyba ze taki napis na przodzie jest. to wtedy sie traktuje jaka normalna
      bluzke.
    • zakrencik Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;) 21.08.04, 19:46
      Ja tam kupuję tylko firmówki. Ale co z tego? Po prostu mi się podobają. Nie
      latam jak pół Polski w tandetnych (bez urazy) białych spodniach i różowych
      bluzkach, które można spotkać na bazarach. W firmowych sklepach są ładniejsze
      rzeczy, często takie, które nie są aktualnie noszone przez wszystkich.
      • Gość: kika Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;)...i basta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 19:58
        A co powiecie na bluzkę Dolce&Gabbana z...secondhandu? Czy to wciąż nie ten sam
        snobizm?

p.s. Widziałam taką ostatnio w miejscowym szmateksie za...7 złociszy:)
        • Gość: Madzia Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;)...i basta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 20:05
          Często kupuję w szmateksach.Czasem mozna trafić na perełki:) Ostatnio wydałam 35 złotych a jak sie obłowiłam;)
    • fairy5 Re: Muszę mieć firmowy ciuch!!!;) 22.08.04, 03:20
      kupuje firmowe rzeczy zazwyczaj universalne np. miekki komplecik spodnie i
      bluzeczk w ktorym chodze po domu mam za 400 zl, spodnie eleganckie, kurtke
      dzinsowa. Sezonowe rzeczy ktore beda niedlugo niemodne kupuje na bazarze :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka