Dodaj do ulubionych

Nowa linia 55?

06.09.06, 18:55
Dziś czekając na 7, moim oczom ukazał się autobus oznaczony numeremm 55, z
trasą jazdy niemal identyczną trasą co 7. Czy ja coś przeoczyłem w
proponowanych zmianach, czy to tylko komunikacyjny Matrix mnie dopadł.
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Nowa linia 55? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 20:21
      ta linia jest najszybszym jak do tej pory sposobem dostania sie na Felin bez jazdy po wertepach i dziurawych okolicach Grygowej i Chemicznej szkoda tylko ze trasa w wiekszosci pokrywa sie z 7 ale na pewno linia bedzie sluzyla mieszkancom....
      • Gość: lutzek Re: Nowa linia 55? IP: *.escom.net.pl 07.09.06, 08:30
        Bo i taka była intencja, by rozdzielić kursy linii 7 kursujące przez Grygowej i Witosa. I dzisiaj 7-ka kursująca przez Grygowej i Chemiczną to nadal 7-ka, a 7-ka kursująca bezpośrednio przez Witosa to linia 55.

Zmiana jak najbardziej dobra, choć ja byłbym za oznaczeniami sprzed lat "bis". Czyli "7" i jej wariant "7 bis".

lutzek
        • Gość: fałat Re: Nowa linia 55? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 10:34
          ludziom by się myliło szczególnie w ciemnościach,dobrze że bisów już nie ma
          • aron2004 tylko do Majdanka 16.09.06, 10:45
            moim zdaniem z Felina w ogóle nie powinno jeździć nic bezpośrednio do centrum.
            7 powinna dojeżdżać tylko do pętli trajtków na Majdanku tam byście się
            przesiadali na 156 i 158. Spytajcie hrabiego

Buhahahahaahahahahahaha
            • Gość: lutzek Re: tylko do Majdanka IP: *.escom.net.pl 16.09.06, 10:56
              Masz bardzo inteligentny śmiech :) Idź tylko do dentysty i wstaw sobie złote jedynki, będziesz bardzo trendy, jak w Twoim Parczewowie :)

buziak najsłodszy dla rolniczka :)
              lutzek
          • Gość: lutzek Re: Nowa linia 55? IP: *.escom.net.pl 16.09.06, 10:57
            >ludziom by się myliło szczególnie w ciemnościach,

Ten "argument" to na serio, czy żart?

lutzek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka