Dodaj do ulubionych

Lublin-Paryż

22.09.06, 11:27
Czy ktos jechał własnym autem z Lublina do Paryża? Ile czasu zajmuje droga?
Którędy? Jak spanie po drodze? Co prawda chcemy do Vire, ale chociaż ten
kawał do Paryż może ktos by się podzielił doświadczeniami.
Z góry bardzo dziękuję za informacje.
Obserwuj wątek
    • cota Re: Lublin-Paryż 22.09.06, 18:06
      ja jechałam autokarem x kilka -26 godzin, najlepiej chyba przespać sie w
      Niemczech..a w Paryżu to sama szukam taniego lokum :/ sa niby hotele Formuły 1 -
      tanie, ale tam nie mozna rezerwować wcześniej miejsc.
    • Gość: fotel_prl Re: Lublin-Paryż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 16:32
      ja jechalem w wakacje pociagiem (dokladnie z brukseli, ale jego poczatek trasy
      byl w paryzu wlasnie). cala podroz z brukseli (z paryza byloby 2 godziny wiecej)
      do lublina razem z czekaniem na 4 godzinna przesiadke w berlinie wynosila mnie
      20 godzin. na stronie pkp cos znalazlem:

rozklad.pkp.pl/bin/query.exe/pn?ld=pkp&seqnr=2&ident=av.02468829.1159021566&OK#focus
      pzdr

ale jak bys chciala koniecznie jechac samochodem to polecam nocleg w Etap Hotel
      we Freiburgu (tez dwie gwiazdki jak formula, tylko standardowo lepszy, bo w
      kazdym pokoju prysznic, co prawda plastikowa kabina, ale czysto i dziala). Poza
      tym w hotelu nie ma tloku, tylko jak sie jedzie autostrada to trzeba w miasto
      centralnie skrecic i tam dpiero to jest.
    • Gość: bozo33 Re: Lublin-Paryż IP: *.lublin.mm.pl 27.09.06, 19:16
      wielkie dzięki za informacje
      I jeszcze jakby ktos własnym autkiem coś podszepnął;)
      • Gość: kaska Re: Lublin-Paryż IP: *.pool80116.interbusiness.it 08.12.06, 22:02
        czlowieku kup sobie bilet lotniczy u nas so takie szosy ze samochod sobie
        zepsujesz ja jechalam pierwszy raz w moim zyciu rzym -lublin cos okropnego z
        nawigacjo radze ci poczekaj jak zrobio autostrady
    • Gość: bartek Re: Lublin-Paryż IP: *.lublin.mm.pl 12.11.06, 20:59
      ejże! nikt nie jeździ swoim autem do Paryża? Sam jestem ciekaw. Do Mont Saint
      Michel.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka