Dodaj do ulubionych

ortopeda dziecięcy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:50
Może ktoś wie, gdzie przyjmuje prof. Kardzierski i ma nr telefonu kontaktowego
do niego.
Obserwuj wątek
    • Gość: jagoda Re: ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:32
      ponawiam pytanie, a może ktoś zna innego bardzo dobrego ortopedę dziecięcego
      (dla 6 mies. dziecka) w Lublinie i by polecił.
      • Gość: Alutka Re: ortopeda dziecięcy IP: *.it-net.pl 28.09.06, 09:44
        Polecam dr Gila. Ja chodzę z Synkiem do niego, przyjmuje w szpitalu na Chodźki.
        Nr jego komórki: 602393223, natomiast nr do rejestracji ortop. 081_7185204
        • Gość: jagoda Re: ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 10:55
          dziękuje za informację,
          • Gość: ap Re: ortopeda dziecięcy IP: *.008.vip-net.pl 28.09.06, 19:35
            prof. Kandzierski przyjmuje w Sanitasie na Hempla bardzo polecam dobry
            lekarz!!!!!
            • Gość: jagoda Re: ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 09:20
              co prawda nie znam Lublina bo mieszkam poza ale udało mi się odnależć w
              internecie stronę tego centrum medycznego. Dziękuje i pozdrawiam.
              • Gość: Zosia Re: ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 21:59
                Jest kilku dobrych ortopedów w Intermedzie na Junoszy m.in. dr Gil i dr
                Okoński,chodzę tam z moimi dziećmi od lat pozdrawiam Zofia
                • Gość: aaa Re: ortopeda dziecięcy IP: *.008.vip-net.pl 30.09.06, 12:25
                  Czy doktor Okoński jest dobry??? może ??tylko, żeby nie ta feralna operacja!!!!
        • Gość: Ania Re: ortopeda dziecięcy IP: *.lublin.mm.pl 04.10.06, 00:26
          Równiez polecam dr Gila, broń boże do Karskiego
        • Gość: Aga Re: Gil - porażka IP: 212.106.23.* 04.10.06, 18:04
          Gil kiedyś był świetny, teraz puieniążki stuknęły Mu do glowy.Wizyta trwa 5
          min, kosztuje 70 zł, chodziłam z córką odkąd miała kilka miesięcy, teraz ma 4
          lata i mam bardzo zaniedbane nóżki, a Pan Gil powtarzał, że to się kiedyś
          wyrówna i głupia wierzyłam. Pewnej wizyty zapytał się mnie kiedy będę miała
          drugie dziecko(uważam, że nie powinien był się mnie o to pytać biorąc pod uwagę
          to, że od 2 lat staramy się o drugie dziecko i nic nam z tego nie wychodzi), ja
          mu na to odpowiedziałam, że może kiedyś będzie, ale na razie nie( co mu miałam
          opowiadać o moich problemach bądź co bądź bardzo osobistych)bo tak chcemy. Na
          to Pan Doktor udzielił mi kilkuminutowego wykładu na temat tego, że nie mam
          racji i powiedział, że do póki nie będę miała drugiego dziecka to będziemy
          leczyli nóżki córki, a jak juz będzie drugie to odpóścimy. Jestem obóżona,
          zdegustowana i staram się teraz naprawić błędy, które powstały przez te kilka
          lat.
          • Gość: A Re: Gil - porażka IP: *.lublin.mm.pl 04.10.06, 18:38
            No to proponuje doktora Karskiego, który rozpoznaje chorobę na wszelki wypadek i
            od razu na wszelki wypadek dostaje się karteczkę do zaprzyjaźnionego sklepu
            ortopedycznego celem zakupienia sztywnego sprzętu. A dziecko jak wywijało
            "prawie zwichniętą" nóżką tak wywija.
            • Gość: Wanda Re: Gil - porażka IP: 62.233.130.* 04.10.06, 21:39
              My dostaliśmy karteczkę z dokładna rozpiska, ile razy dziennie wykonywac osław
              (b)ione skrętoskłony. Była to pierwsza i ostatnia wizyta u Karskiego. W dodatku
              była to dośc póxna pora, przed nami sporo przyjetych, za nami- tyle samo; pan
              dr był juz bardzo zmęczony i zdenerwowany, więc niecierpliwie szarpał mi syna-
              mało co w zęby nie dostał od męża. Przecież nie ma obowiązku przyjmować
              prywatnie, za ciężkie pieniądze. Jak przemęczony, to niech odpoczywa po pracy w
              szpitalu, a nie tylko kasa i kasa- za wszelką cenę.
              Gila też już nie bardzo da się "rozebrać"- ciągle zaleca te same metody, które
              i tak od wielu miesięcy nie przynoszą efektów.
    • Gość: boncia00 Re: ortopeda dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:05
      Ja jestem zadowolona z dr. Raganowicza przyjmuje w Luxmedzie (w szpitalu na
      chodźki chyba też), Gila nie polecam ( z tą kasą to chyba racja)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka