05.10.06, 11:03
poszukuje dobrego dermatologa od wypadania wlosow..corce mojej wypadajo ma 15
lat niepokoje sie..prosze o rady
Obserwuj wątek
    • Gość: asik Re: wlosy IP: *.centertel.pl 05.10.06, 12:58
      jeśli to zaczęło sie teraz...to normalka. Często tak sie dzieje na jesień lub na wiosne _to tylko przejściowe
      • piafka1 Re: wlosy 05.10.06, 13:16
        nie nie..znam przesilenie..obawiam sie czegosc powazniejszego
        • Gość: asik Re: wlosy IP: *.centertel.pl 05.10.06, 13:41
          to znaczy czego? co masz na myśli?moze wystarczy brać skrzyp i witaminki?....
          • piafka1 Re: wlosy 05.10.06, 14:33
            interesuje mnie badanie wlosa...gdzie? wiesz? jak tak daj namiary
            • Gość: Anka Re: wlosy IP: *.chello.pl 05.10.06, 17:48
              Może stres? Przemęczenie? Nie szalej z niepokoju, bo jak znam życie i matki -
              właśnie to robisz. Z poradnika lekarza: 2 - 3 razy w tygodniu dać dziecku
              (hm...pannicy)leciutko ścięte żółtko z jaja (może nie zwymiotuje). Z poradnika
              farmaceuty: dawać silicę przez miesiąc - dwa.
              • piafka1 Re: wlosy 05.10.06, 17:57
                :) nie szaleje ..jestem pielegniarko dosc rozsodno matko :) ..ale dzieki za rady
                • Gość: Anka Re: wlosy IP: *.chello.pl 05.10.06, 21:25
                  Oj, piafko, piafko... I Ty mówisz, że nie masz spaczenia zawodowego? :)
                  Jakoś nie chce mi sie wierzyć... Mam nadzieję, że Cię nie urażę tym
                  stwierdzeniem, bo jak myślę o sobie, to stwierdzam,że spaczenie zawodowe
                  przesłania mi często zdroworozsądkowe podejście do własnych dzieci. Nie gniewaj
                  się więc tylko przyjmij, że "mierzę innych miarą własnego ja". Do p. dr
                  Skorupskiej w przychodni dermatologicznej przy 3 Maja jest zawsze najwięcej
                  młodych dziewcząt.
              • Gość: Elzbieta Re: wlosy i ortografia IP: 62.233.130.* 05.10.06, 18:34
                >>jestem pielegniarko dosc rozsodno <<

Koszmar,gdzie tak ucza pisać? Przynosisz wstyd paniom pielęgniarkom.
                • piafka1 Re: wlosy i ortografia 06.10.06, 09:59
                  Elu???? jakis problem masz??? :))) wstyd ja?? ech:))) Ela chyba stracila
                  przyjaciela
                  • piafka1 Re: wlosy i ortografia 06.10.06, 10:02
                    to nie so bledy nie chce mi sie uzywac polskich znakow a Ty Ela mialas pomoc a
                    nie anonimowo strugac polnistke
                    • Gość: Elzbieta Re: wlosy i ortografia IP: 62.233.130.* 07.10.06, 11:53
                      Zawiodłam się,myslałam,że podeprzesz się dysleksją.
                      Gdybyś opuszczała tylko ogonki,kropki i przecinki w polskich znakach,
                      nie zwrocilabym na Ciebie uwagi zapewniam.
                      Twoja pisownia to nie tylko niechęć do uzywania klawisza Alt.

Ja anonimowo.A Ty imieniem i nazwiskiem. Faktycznie,przeoczyłam.
                      Przepraszam ;D ;D ;D
                • piafka1 Re: wlosy i ortografia 06.10.06, 09:59
                  Aniu dziekuje:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka