diskoj 16.10.06, 10:37 Komu ono przeszkadzało. Cieszyło się wielką popularnością wśród mieszkańców LSM! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 16.10.06, 11:31 Zapytaj się pana Pruszkowskiego dlaczego pieniądze na postawienie nowego lodowiska obok hali poszły na jej dokończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 16.10.06, 12:02 Władza proponuje w zamian na placu Litewskim, przez miesiąc (np. na pierwszego kwietnia.) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ba-ri Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: 212.106.30.* 17.10.06, 10:44 Jeśli chodzi o "lodowisko pruszkowskiego" to polecam wątek na miejskim forum. "brud w mieście" forum.um.lublin.pl/viewtopic.php?t=213 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.06, 19:23 To co w tym roku nie bedzie lodowiska na Globusie ? To gdzie ja mam jezdzić w zimie? to kwadratowe na Placu Litewskim bylo do nieczego po pierwsze kwadrat nie nadaje sie do szybkiej jazdy bo ciagle jezdzenie w kolko przyprawia o zawrot glowy, od lat jezdze i najlepsze byloby o ksztalcie dlugiego prostokata a po drugie nie lubie robic "za małpę w klatce" i jezdzic na widoku ,tam gdzie wszyscy łazą i gapia się czyli na Placu Lit. Jak juz to w bardziej kameralnym miejscu. To sztuczne lodowisko ,to nie lodowisko tylko slizgawka w najlepszym przypadku.Ci o je kupowali nigdy chyba na łyzwach nie jezdzili dyletanci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 18.10.06, 19:37 a nie możesz jeździć na rolkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.06, 19:43 jak mi kupisz to bardzo chętnie nawet razem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 18.10.06, 19:50 ze mną nie bo straciłbym zęby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.06, 19:55 i chyba siły witalne a do takich zabaw trzeba poweru a moze i wiek juz nie ten i siwy włos na głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 18.10.06, 20:04 lubię sobie czasami pojeździć rowerem ale rolki to juz przesada Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 18.10.06, 20:04 Miłosnikiem rolek jest minister Dorn, który jest jakieś 20 lat starszy ode mnie tak że od wieku to nie zależy. Tak że możesz spróbować pojeździć z min.Dornem, ale uważaj bo to pies na kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.06, 20:13 Na rowerze tyż jezdzę ,a i owszem a Dorn to staruch jest i jakis oblesny taki obrzydliwa jakas jestem Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! 18.10.06, 20:20 oj tam staruch ale młody duchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsenia Re: Oddajcie nam lodowisko na Globusie! IP: *.lublin.mm.pl 18.10.06, 20:27 masz rację co tam wiek i pomarszczona skora jak u zdechłej makreli forsa i władza w garsci działają jak afrodyzjak na babeczki!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic motoru Re: Waldemar Paszkiewicz Radnym Miasta IP: 212.182.119.* 20.10.06, 14:02 Tylko w tym mieście może uzdrowić sport kandydat do rady miasta z okręgu 6 lista nr 6 pozycja 1 prezes lubeskiego Motoru i wieloletni działacz sportowy Waldemar Paszkiewicz. Waldi masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś