czarna33 29.03.03, 00:12 Gdzie pracujemy drodzy Forumowicze.I jakie mamy z ta naszą praca doswiadczenia?Lubimy?robimy cos na od... Od siebie dodam ze lubie,ale co niektorzy wola ,zebym nie lubiala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nitka Re: Praca nasza kochana IP: 80.51.249.* 29.03.03, 00:22 Ja staram się nie robić niczego na odw..., choć czasem mam dość i zdarza mi się myśleć a po co mi to ? Ale się mobilizuje i wkładam w to co robię cały swój wysiłek, a przynajmniej tyle ile mogę z siebie dać Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Praca nasza kochana 29.03.03, 00:36 Lubię swoją pracę chociaż czasami jej beznadziejność przytłacza nawet mnie niepoprawnego naiwnego optymistę. Ale nie potrafię pracować bez pasji. Pewnie to naiwne, ale nigdy nie pytam co z tego będę miał. Zresztą i tak mam lepiej niż większość ludzi w tym mieście i kraju więc narzekanie byłoby grzechem. Ludzie jednak w większości nie szanują pracy. Oczywiście nie wszyscy, ale znam mnóstwo takich. Za to narzekają najwięcej... Takie życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izis Re: Praca nasza kochana IP: *.resetnet.pl 29.03.03, 17:36 Lubię to co robię i sprawia mi to mnóstwo frajdy. Denerwuje mnie tylko zły sposób zarządzania firmą i uchylanie się pewnych osobistości od odpowiedzialnośći... Odpowiedz Link Zgłoś