dobradusza11 14.11.06, 23:29 czy może ktoś wie coś na temat sylwestra oranizowanego w lublinie dla samotnych?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Natalka Re: sylwester dla samotnych IP: *.225.121.1.bait.pl 15.11.06, 20:42 Najepiej wziąźć przyjaciółkę i jechać w góry, tak jak robię to ja. I powyłączać telefony, by nie słuchać życzeń od szczęśliwych par. Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dla samotnych 15.11.06, 21:27 no tak, ale to nie dla siebie zdobywam tę informację, ja nie mam problemów z sylwkiem, a chce pomodz koleżance:) ale dzięki za wiadomość:)pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortografia Re: sylwester dla samotnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:04 Jeśli chcesz pomóC koleżance to ją zaproś na bal. ........ Po balu sylwestrowym rozmawiają 2 przyjaciółki; Jak spędziłaś sylwestra?-pyta jedna. Na balu-odpowiada druga.Było fajnie.A ty jakspędziłaś Sylwestra?-zapytała ta druga. Pierwsza odpowiedziała:-nie spędzałam.Sam zszedł.I też było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobradusza11 Re: sylwester dla samotnych 17.11.06, 23:13 to nie jest moja przyjaciołka tylko koleżanka, i nie bawimy sie razem, pomagam jej i mysle ze to wystarczy, jesteśmy z różnych grup wiekowych i nie tylko:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś