paulina46 27.09.05, 12:02 Hej.Czy stanice harcerskie jeszcze funkcjonują?Np,ta w Dwerniczku,za mostem wiszącym?Czy jest tam bezpiecznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-bieszczady Re: Stanice bieszczadzkie 27.09.05, 15:40 Funkcjonuje, od tej stanicy zacząłem moje bieszczadowanie. To stanica hufca Sosnowiec, a czy bezpiecznie?? raczej tak. Swego czasu grasowała łania która niszczyła namioty:) Odpowiedz Link
paulina46 Re: Stanice bieszczadzkie 28.09.05, 11:28 Ja swego czasu tez.W Dwerniczku byłam dobrych lat temu...jeszcze jak funkcjonowały Obozy Bieszczady 40 , słynne zatrucie serkiem białym,hi.hi.Ostatnio byłam tam 6 lat temu i bałam sie przejsc przez wspaniały most/ ale byłam dzielna /,bo wyglądał okropnie a teraz byłam w niedziele ,most lepszy ale nie doszłam za daleko na teren obozu,akurat było załamanie pogody i wszystko wygladało złowieszczo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: Stanice bieszczadzkie 18.11.05, 09:42 paulina46 napisała: > Ja swego czasu tez.W Dwerniczku byłam dobrych lat temu...jeszcze jak > funkcjonowały Obozy Bieszczady 40 , słynne zatrucie serkiem > białym,hi.hi.Ostatnio byłam tam 6 lat temu i bałam sie przejsc przez wspaniały > most/ ale byłam dzielna /,bo wyglądał okropnie a teraz byłam w niedziele ,most hahaha gdzie druhna Basia gotuje tam wszystkim smakuje:) ja przeżyłem zatrucie makaronem z jagodami:( ja i jakieś 200 innych osób. Tak to było na LAS 96 > lepszy ale nie doszłam za daleko na teren obozu,akurat było załamanie pogody i > wszystko wygladało złowieszczo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
magdatysz Re: Stanice bieszczadzkie 15.11.05, 10:51 Oczywiście że funkcjonują. Z tego co wiem: Wołosate (Kielce), Suche Rzeki (Kraków)- tu jest nadal całoroczne schronisko Ostoja, Polanki (Koszalin - ale tylko jak są obozy w tym roku była w sierpniu), Wola Michowa. I nadal można tanio tam prznocować. Pozdrowienia. Odpowiedz Link