por_zubek 09.12.06, 22:33 Tak podpowiada mi intuicja. Dziś więc jeszcze zadzwonię do prokuratury, by obok Andrzeja Rozsypywacza Zboża jeszcze Aronowi Busiarzowi porównać DNA z DNA córki Anety K. !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AnNa Re: To Aron jest ojcem dziecka Anety K. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:06 No może masz i rację, że to Aron. Dzwon do tej prokuratury, żeby się facet nie wymigał od odpowiedzialności. Mi jeszcze przychodzi na myśl, że ojcem może być Chuck Norris. Ehhh kto to może wiedzieć......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba oswiadczam : nie jestem matką dziecka Anety K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:53 tyle, tylko,że tu nie chodzi o dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uryn Re: To Aron jest ojcem dziecka Anety K. !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:06 Biedne dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: To Aron jest ojcem dziecka Anety K. !!! 09.12.06, 23:34 My dobrze wiemy do czego w tych busach dochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Najpierw rzetelnie przeprowadzić badania 10.12.06, 06:58 Ogólnie wiadomo, że dzięki kodowi DNA można potwierdzić ojcostwo z prawie stuprocentową pewnością. Pomimo tego możliwe są błędne ekspertyzy, a po nich także wyroki sądowe. Nie ma przepisów, które by przed tymi błędami chroniły. Należy zwrócić uwagę, że każdy mężczyzna wzywany przez niektóre specjalistyczne ośrodki na badanie DNA w celu ustalenia ojcostwa zostaje pośrednio pouczony, jak zafałszować jego wyniki. Musi bowiem oświadczyć, że w określonym czasie nie miał transfuzji krwi ani przeszczepu szpiku. Zdeterminowanemu mężczyźnie już taka informacja wystarczy, by zmanipulować wynik badania. Bardzo dużo do myślenia dają pewne ogólnie znane i przemilczane sytuacje. Otóż najpierw Łyżwiński spuszcza smutnie głowę i znika na kilka dni. Nie wiadomo co robi i jakie podejmuje działania. Potem zjawia się rozpromieniony i stwierdza z absolutną pewnością siebie, że nie jest ojcem i w 100% potwierdzą to badania genetyczne!!! I faktycznie jego prognoza dziwnym trafem się spełnia także w 100%. Mam wiele wątpliwości na ten temat i uważam, że ta kwestię powinna być pieczołowicie wyjaśniona nawet wbrew stanowisku i radości z takiego obrotu sprawy strony rządowej mniej czy bardziej zaangażowanej przynajmniej emocjonalnie właśnie w taki a nie inny finał sprawy. Ponadto buńczuczne nagłaśnianie zwycięstwa nad niby kalumniami rzucanymi na nieskazitelne postacie politycznego folwarku tylko w oparciu o negatywne wyniki badań jednego z odprysków sprawy badanej przez prokuraturę, jest co najmniej zastanawiające. Biorąc także pod uwagę rolę asystenta Łyżwy pełnioną zarówno w domu jak i w szpitalu, z chęcią usłyszał bym coś więcej, np. czy to dziecko na pewno pewno ma coś wspólnego z tym przedmiotowym i bulwersującym cały kraj macieżyństwem a nie jakimś innym nikomu nie znanym? Któż bowiem wykluczy możliwość dokonania podmiany w szpitalu pod czułym okiem aktywistów Samoobrony? Możliwości wyjaśnienia tych spraw istnieją i ich wykorzystanie lub nie świadczyć będzie tylko o stanie prawa pod rządami kaczej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salo(no)wa Re: To Aron jest ojcem dziecka Anety K. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:10 Wątpliwe.On jest impotentem.On potrafi płodzić tylko głupie komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joAnna Re: To Aron jest ojcem dziecka Anety K. !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.06, 11:14 Ja myślę że to niemożliwe.Aneta pomimo swojej reputacji i pomimo swojej szpetoty,to do swego łóżka arona by nie dopuściła. Odpowiedz Link Zgłoś
por_zubek Nowe sensacyjne informacje w sprawie !!! 10.12.06, 13:58 "Prokuratura właśnie podała, że dziecko Anety K. zostało prawdopodobnie poczęte w jednym z busów na trasie Lublin-Parczew, przez niejakiego Heńka ps. Aron. Prokuratura prosi więc o imienne zidentyfikowanie mężczyzny oraz o dostarczenie materiałów, z których można pobrać DNA sprawcy celem porównania." No to trzeba zbierać włosy z busów do Parczewa. I kierowców trzeba przepytać, który małorolny to Aron. Wszak od płacenia alimentów uchylać się jest przestępstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Panie poruczniku Zubek! IP: 217.116.110.* 10.12.06, 14:23 toż przecież Aneta K. Urodziła dziecko a nie busika - wyklucza to całkowicie wałacha arona. A poza ty nie rób Pan krzywdy dziecku, wystarczy już Łyżwa w domyśle :-) --------------------------------- Jedzie Żyd metrem w New Yorku i widzi, że przed nim siedzi murzyn i czyta gazetę w jidysz. Żyd podchodzi do murzyna i pyta: koleś, nie wystarczy ci że jesteś czarny? Odpowiedz Link Zgłoś