Gość: joanna_s2 IP: *.pronet.lublin.pl 11.12.06, 17:19 co sądzicie o tej Przychodni na ul. Bursztynowej? czy wart przepisać się tam do lakarza rodzinnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ars Medica Re: ArsDent IP: *.pronet.lublin.pl 11.12.06, 17:20 Poprawka chodzi mi o Ars Madicę na Bursztynowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: ArsDent IP: *.lublin.mm.pl 11.12.06, 19:56 osobiście jestem wraz z rodziną zapisana do wymienionej przychodni. Nie polecam!!! Moje dziecko nigdy nie zostało wyleczone z prostej nawet infekcji przez pracowników tej placówki-a kożystalam z usług kilku rezydujących tam pediatrów. Co więcej raz miałam nawet problem z otrzymaniem zwolnienia lekarskiego, gdy synek był chory. Pomijam już fakt, że innym razem pani pisała mi dla dziecka skierowanie do szpiatla: ja byłam w przychodni, syn był w domu i wymiotował-czyli lekarz go nawet nie zobaczył-obłęd (na marginesie inny już prywatny lekarz wyleczył dziecko w domu-więc hospitalizacja nie była taka konieczna...). Tyle o pediatrach. Jeśli chodzi o lekarzy rodzinnych to piszą zwolnienia, gdy tego oczekuje pacjent, nie przjmują się jego stanem, nie zawsze leczą-kupi sobie coś pani w aptece... Skierowania na badania sam z siebie nikt mi nigdy nie zaproponował... Odpowiedz Link Zgłoś