Gość: KL IP: *.blue-net.com.pl 27.12.06, 11:54 Szukam dobrego ortodonty w Lublinie,ktory zakłada aparaty na zęby moze mi ktos kogos polecic?? Czy Klinika Pieknego Usmiechu na Narutowicza jest dobra?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witaminkaB Re: Ortodonta IP: *.ismedia.pl 05.01.07, 23:37 Doktor Joanna Milart Gabinety Galeria na Zana Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Ortodonta 06.01.07, 19:42 Większość poleca drKostecką na ul.Sasankowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: Ortodonta IP: *.dot-com.net.pl 28.03.07, 22:48 Dr.Milart???????????????To jest jakaś pomyłka a nie dobry lekarz.Przynajmniej nie dla tych co przychodzą "państwowo"(ubezp.NFZ)Moim zdaniem niemiła,mało kompetentna z kompletnym brakiem podejścia do dozieci!!!!Zrezygnowałam z "usług"tej Pani pół roku temu i do dziś jej osobą straszę swoje dziecko gdy jest niegrzeczne:)))Zaobserwowałam,że dr.Milart przechodzi cudowną metamorfozę jak przechodzi od fotela dziecka z NFZ do fotela na którym zasiada dzieciak co mu zamożni rodzice opłacili wizytę u tej pani!!Dziwię się dlaczego ten gabinet jeszcze nie zrezygnował ze wspólpracy z NFZ skoro sprawia to taki "ból" szanownej pani doktor!!!Jednym słowem:ŻENADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Ortodonta IP: 212.182.117.* 04.10.07, 09:48 Milart? Już chciała operować moją siostrę (operacja ok. 8 tyś zł), nastraszyła ją utratą wszystkich zębów. Niedługo zdejmą siostrze aparat (założony u innego ortodonty rzecz jasna)założony w Klinice Pięknego Usmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witaminkab dr Milart IP: *.ismedia.pl 04.10.07, 21:30 To chyba pomyłka! Wszyscy nasi znajomi prowadza dzieci do pani doktor.Prawie wszystko robimy na NFZ.Jest miła, kompetentna, dziecko bardzo ja lubi.Dlaczego takie bzdury wypisujecie, co tu jest grane? Odpowiedz Link Zgłoś
giustus dr Słotwińska 25.03.07, 01:49 przyjmuje w Multimedzie, ul.Fabryczna (mniej wiecej na wysokości przystanku autobusowego za kolo ronda) Odpowiedz Link Zgłoś
sisigma Re: Ortodonta 30.03.07, 16:47 A ja chodze do p. Klimkowicz Bajkowa 5/28. Jest bardzo miła, też sympatyczna dla dzieci. Do gabinetu p. Koseckiej tylko zadzwoniłam i zrezygnowałam, niczego nie mogłam się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Ortodonta IP: *.pronet.lublin.pl 04.09.07, 08:53 Nie chodzcie do tej pani. Strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eureka Re: Ortodonta IP: *.chello.pl 25.10.07, 14:36 Czy masz na myśli Klimkowicz czy inną? Bo nie wiadomo do końca... Odpowiedz Link Zgłoś