Gość: czytelnik IP: *.zsw.lublin.pl 07.04.03, 12:48 W dzisiejszym Kurierze pojawił się artykuł obnażający bezsens tej inwestycji. Co Wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Tunel pod Alejami Racławickimi 07.04.03, 15:40 Przeczytałem całe dzisiejsze wydanie kuriera. Nie znalazłem żadnego słowa o tunelu pod Racławickimi. Możde podaj numer strony i zlokalizuj dokładniej ten artykuł bo wydaje mi się, że trafiłem na wybrakowany egzemplarz gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Tunel pod Alejami Racławickimi 07.04.03, 16:53 www.kurier.lublin.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=4569&mode=thread&order=0&thold=0 Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Tunel pod Alejami Racławickimi 07.04.03, 17:20 Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Tunel pod Alejami Racławickimi 08.04.03, 10:02 no pewnie, wybudować obwodnicę, i to ze 20 km. od Lublina. Można będzie Lublin wygodnie i daleko ominąć, mając go także daleko w d..... Takie mam pytanie na poważnie: obwodnica powinna być chyba finansowana ze środków centralnych, przebudowa skrzyżowania Al. Racławickich z miejskich?. Dlaczego Lublin ma rezygnować z wygody dla swoich mieszkańców? Jest jedna racja w wywodzie kuriera, inwestycja aby spełnić oczekiwania musi objąć także skrzyżowanie na Głębokiej. Od mojego dzieciństwa jak pamiętam wiele było projektów, napewno wydano wiele pieniędzy i nic z tego. Szkoda. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś