supersoulfighter 09.07.09, 07:56 Byli NIE - SA - MO - WI -CI! Czysty rockandroll :) bez oszczędzania i udawania. A to co robił Navarro na gitarze... Ja chcę jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyzpawel Potwierdzam :) Genialny koncert 09.07.09, 09:13 Jeden z najlepszych jakie słyszałem. Czysta energia i CZAD :)) Ale grali za króko i nie chcieli zagrać bisu, a publika ich 15 wołała (chyba, że bis to było to po przerwie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Potwierdzam :) Genialny koncert IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 10:08 Koncert genialny... to po przerwie to był bis :) ogólnie ich koncerty podczas trasy z NIN trwają około godizny i wiadomo było, że jak zagraja Jane Says to już niestety konice:( ale warto było Odpowiedz Link Zgłoś
zbukov Re: Potwierdzam :) Genialny koncert 09.07.09, 10:56 właśnie wóciłem z koncertu. nie zawiodłem się - zagrali fantasmagorycznie. po prostu czad speed metal ;) to nie było zwyczajne odegranie kawałków z płyt, wczorajszy koncert to była czysta energia. oczywiście był niedosyt, liczyliśmy, że będzie jeszcze z jeden bis, ale czy po dwóch godzinach byłoby inaczej? Pani Peaches nie znałem wcześniej, ale też można powiedzieć, że dała czadu, fajne było jek weszła w tłum, przechodziła kilka metrów ode mnie :) może dziwić, że taka mała istota ma tyle powera. generalnie warto było spędzić kilkanaście godzin w samochodzie, żeby tam być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jane Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.chello.pl 09.07.09, 12:09 zagrali czadersko, ale jednak niesmak pozostaje po tym, jak olali publikę na koniec... kurde, 1 godz. 15 min. to nie jest jakiś duży wysiłek, mogli wyjść chociaż na jednego bisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikuś Tylko po co te solówki? IP: *.icpnet.pl 09.07.09, 12:18 Wszystko pięknie, ale te solówki metalowe na gitarze były niefajne... Aż zgrzytały mi zęby, bo wywodzę się z punka, a nie z metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Jane's Addiction zagrali na Targach IP: 213.199.238.* 09.07.09, 12:32 Jane'si dali rade, ale Peaches była lepsza:) Fajna relacja+dużo zdjęc: ezoterycznypoznan.pl/news/534/16/Jane-s-Addiction-i-Peaches---nie-tylko-dla-ucha/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Skull Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 13:24 Gość portalu: elka napisał(a): > Jane'si dali rade, ale Peaches była lepsza:) Chyba w majtach u twojej starej. Peaches jak na support w miarę sprawne i miłe, ale porównanie J.A. z nią to jak porównywanie AC Cobry by Shelby z Mazdą MX5. Oba auta dwumiejscowe, oba kabrio, i oba mają cztery koła i kierownicę. Na tym podobieństawa się kończą. PS. Poszukuję fotki na której można odczytać etykietę wina jakie Perry popijał cały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urge Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: 213.17.223.* 10.07.09, 11:17 co do winka to Perry pija to co mu kupią, a warunki stawia takie: 2 bottles of fine Red Wine $50.00 minimym per bottle 1 bottle to be Bordeaux & 1 bottle to be Margaux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołść Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 17:52 Peaches zrobiła show używając rekwizytów. Fakt, show był ... ekstrawagancki. Farrell zrobił show bez użycia rekwizytów ;-)))) Zobaczyć jego "ruch sceniczny" - bezcenne IMHO wokal był słabo nagłośniony, pod koniec chyba szperacz wysiadł, bo nie doświetlał sceny. Fakt faktem - za krótko, ale nikt się nie oszczędzał ;-))) Materiał tak "ograny" ale nadal granie go sprawiało im przyjemność. p.s. te "kilka tysięcy fanów" to raczej "kilka" niż "tysięcy" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portlau Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.09, 14:10 po tym co się działo wczoraj wieczorem na MTP już mogę umierać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
barakuda_k Re: Jane's Addiction zagrali na Targach 09.07.09, 14:30 coś niesmowitego. rock&rollowy orgazm. tyle lat czekania na koncert w Polsce i było warto!! co z tego, że krótko, takie osobowści na wyciągnięcie ręki :) a jeśli ktos narzeka na solówki dave'a, no to sorry, ale chyba nie zna dorobku jane's ;) świetna formę zaprezentowali na scenie i mam nadzieję, że zgodnie z obietnicą powrócą szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenin Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: 188.33.74.* 09.07.09, 17:56 czemu qrwa tak krotko he.oddajcie za bilety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołść Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 17:59 > czemu qrwa tak krotko he.oddajcie za bilety To co, mieli zagrać wszystkie numery z tych trzech, w porywach do czterech, płyt, które wydali? ;-) A było tak krótko, że chyba nawet tej butelki wina Farrell do końca nie wypił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gołść Re: Jane's Addiction zagrali na Targach IP: *.acn.waw.pl 09.07.09, 17:56 > świetna formę zaprezentowali na scenie i mam nadzieję, że zgodnie z > obietnicą powrócą szybko :) Nie powrócą ;-( Sama widziałaś ile było ludzi - w normalnych komercyjnych warunkach (bez wsparcia organizatorów Malty i Żywca) ten koncert by się nie odbył. Imho wpływy z biletów ledwo zbilansowały koszty placu, sceny i ochrony ... BTW, średnia wieku widzów bardziej 30 niż 20 ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
barakuda_k Re: Jane's Addiction zagrali na Targach 09.07.09, 19:17 >Nie powrócą ;-( Sama widziałaś ile było ludzi - w normalnych komercyjnych > warunkach (bez wsparcia organizatorów Malty i Żywca) ten koncert by się nie > odbył. wiem i dziekuję serdecznie organizatorom Malty, nie tylko za Jane's, ale też za NIN. szkoda jedynie, ze nie byl to wspólny koncert halowy w ramach trasy NIN-JA. nie byłoby takiego rozczarowania długością koncertu ;) Berlin jest blisko :) > BTW, średnia wieku widzów bardziej 30 niż 20 ;-))))) dla mnie nie było to zaskoczeniem, spodziewałam się tego. na NIN sprzedało się 9000 biletów, na Jane's już tylko 3000. byłam na obu i było to niesamowite przeżycie! Odpowiedz Link Zgłoś