Gość: marzenkaooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:10 polećcie mi dobrego gastrologa w Lublinie - prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strus24 Re: Gastrolog w Lublinie 15.01.07, 00:42 Dobry jest prof.Radwan-ale gdzie obecnie przyjmuje nie wiem,pracuje w Klinice na Jaczewskiego,może przyjmuje na kruczej-Gabinety profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenkaooo Re: Gastrolog w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:29 Nie wiesz jaką on ma konkretnie dziedzinę ulubioną, bo ja potrzebuje specjalisty od refluksu. A on chyba przyjmuje w luxmedzie, wydaje mi się ze ktoś kiedyś o nim mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gastrolog w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 20:29 potwierdzam.prof.Radwan to najlepszy gastrolog.pomogl mi i kilku moim znajomym.wszyscy chwalą go pod niebiosa.to b.dobry lekarz jakich malo i swietny człowiek.przyjmuje w luxmedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ines10 Re: Gastrolog w Lublinie 15.01.07, 23:36 myślę ,że jeśli zajmuje się gastrologią , to też refluksem.Na pewno robi gastroskopię. Odpowiedz Link Zgłoś