ibiza98 07.02.07, 21:23 mieszkam na stancji w lublinie płacę kasę a gospodarz odcina wodę i prąd bo za drogo - może ktoś ma tak samo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiejska baba jest yle wolnych stancji..slubu nie brałes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:44 szukaj czegos innego , nie płac za przykrosci Odpowiedz Link Zgłoś
ibiza98 Re: jest yle wolnych stancji..slubu nie brałes 07.02.07, 21:52 szukam, ale może to nagminne bo już tracę nadzieję na normalkę Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: jest yle wolnych stancji..slubu nie brałes 07.02.07, 22:48 Dokładnie ja też miałam koszmarne doswiadczenia z jednej stancji w Toruniu - trzeba sie wyprowadzic, szanuj swoje pieniadze, nie płąc za stres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jest yle wolnych stancji..slubu nie brałes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:51 ja mieszkałam przy Armii Wojska Polskiego, w pięknej, ale strasznej kamienicy. woda zamarzała, było zimno, okna mogły być otwarte a i tak nie byłoby zimniej. no i oczywiście bardzo drogo bo to samo centrum:( a. www.murproject.org ZBURZ TEN MUR!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloo Re: stancje - doświadczenia IP: *.stegny.2a.pl 07.02.07, 22:51 jak dla mnie to koleś chce żebyś się wyprowadził ale nie wie jak ci to powiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal779 Re: stancje - doświadczenia 08.02.07, 01:13 szukaj czego innego mieliśmy na jutrzenki taką stancję: w przedpokoju jedna para butów, pół lodówki(pionowo) do dyspozycji, na pralce też połowę mogliśmy zająć miejsca właściciele wchodzili kiedy chcieli (dwupokojowe mieszkanie to mieli swój klucz) kilka scesji nt. wannę akrylową nie czyści się mleczkiem bo rysuje tylko środkiem do wc. jako że nasz pokój miał połączenie z balkonem właściciele wchodzili pod naszą nieobecność (ślady na dywanie dowodziły, że zwiedzali co mamy na regale). Później mieliśmy kawalerkę gdzie było dużo przyzwoiciej, a teraz właściciel wcześniej umawia się kiedy "może" przyjść po pieniążki (a i tak kilka razy zapomni" twierdzi, że pieniądze nie są najważniejsze i jak trzeba to może nam pożyczyć są b. życzliwi i jesteśmy z tego mieszkanka zadowoleni. wszelkie opłaty regulujemy sami. Szukaj dalej i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pachrus Re: stancje - doświadczenia IP: *.lublin.mm.pl 09.02.07, 00:38 a my wlasnie szumay do naszego fajnego mieszkanka na LSM dwoch ludzi, jezeli jestes zainteresowana to pisz na pachrus@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś