Gość: littlemy IP: *.com.pl 29.09.04, 10:39 poprawilam swoje projekty - wyrzucilam literki, zrobilam przezroczyste tlo itp. gdzie moge je wyslac co by wziely udzial w konkursie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bazylka Re: pytanie o logo :) IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 29.09.04, 10:41 a ja mam prośbę - bardzo chciałabym obejrzeć te loga, ale nie mam siły czytać tych długaśnych wątków, a ostatnio podany link do strony mysiulka na polcomie mi się nie otwiera (dlaczego?!?!?!) prosze, wstawcie tutaj jedyny obowiązujący i działający link do log (?). dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: pytanie o logo :) 29.09.04, 10:44 Tu są projekty: www.krasnowo.webpark.pl/strony/kuchnia/logo.htm Pierwszy do skasowania, pisałem obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: pytanie o logo :) IP: *.com.pl 29.09.04, 10:47 u mnie dziala taki ling do strony mysiulka www.polcom.cl/kuchnia/index1.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazylka Re: pytanie o logo :) IP: *.pentor.com.pl / *.pentor.com.pl 29.09.04, 11:06 dziękuję, już mi się otwiera :-) littlemy bardzo mi siępodoba twój projekt, tylko może zrezygnować z dosłownosci napisu? a niech się ludzie zastanawiają, co snaczy taki dziwny owoc na samochodzie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pytanie do Littleamy 29.09.04, 11:09 Szalenie podoba mi sie Twoje logo.. tylko nie wiem czy to pomarancza czy inna roslinka:) przepraszam i czekam na odpowiedź niekumata i krótkowzroczna m. Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: pytanie o logo :) 29.09.04, 10:47 i wex tu coś wybierz. Gratuluję pomysłowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: pytanie o logo :) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.09.04, 11:00 Chyba nadal do Krasnowo - tam projekty. U Mysiulka głosowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo ale fajna ta strona Mysiulka !!! (no txt) IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 11:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: ale fajna ta strona Mysiulka !!! (no txt) IP: 192.39.188.* 29.09.04, 11:18 Fajna strona. Podoba mi się! Ale nie widziałam tam miejsca, gdzie można zagłosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnowo Re: ale fajna ta strona Mysiulka !!! (no txt) IP: *.sejny.sdi.tpnet.pl 29.09.04, 11:43 jeszcze nie pora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: littlemy Re: ale fajna ta strona Mysiulka !!! (no txt) IP: *.com.pl 29.09.04, 11:45 Krasnowo - to co, poprawione projekty do Ciebie :) ? Odpowiedz Link Zgłoś