meduza7 20.02.07, 14:02 Podobno podłożono bombę w budynkach UMCSu na Narutowicza - wiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: md Re: Bomba na UMCSie? IP: 213.76.172.* 20.02.07, 16:23 mowili w esce to moj wydzial ale nic nie wiem jak ktos wie niech pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bestia Re: Bomba na UMCSie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 16:43 Wyprowadzili nas dzisiaj przed budynek nic nie mówiąc... Ale pisanie że ktoś podłożył bombę trochę mnie śmieszy ;) Można, co najwyżej pisać że ktoś sobie jaja robił i zadzwonił że w budynku jest bomba... Jeśli to w ogóle o to chodziło. Jedno za to jest pewne: Nikt nikogo nie rozdeptał próbując wydostać się z wydziału. Większość poszła nawet po kurtki do szatni co by się nie przeziębić, bo zima przecie:)HiHi Odpowiedz Link Zgłoś
januszek77 Re: Bomba na UMCSie? 20.02.07, 22:09 Ja słyszałem, że to tylko ćwiczenia. Zresztą gdyby tam była rzeczywiście bomba to teren zostałby odgrodzony i nikt nie mógłby się pałętać w pobliży budynku i wejścia do niego. Gdyby nie obecność policji, pogotowia i straży to wyglądałoby to, jakby cała uczelnia wyszła sobie na zewnątrz na papierosa, zero pośpiechu, wejście oblężone. Zresztą "służby" też ruszały się jakby byli na niedzielnym spacerze;o) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: Bomba na UMCSie? IP: 213.76.172.* 22.02.07, 18:15 podobno niektorzy wcale sie nie spieszyli zeby wyjsc (wykladowcy) to nie byly cwiczenia tylko telefon Odpowiedz Link Zgłoś