velvet0 25.04.03, 12:45 piątek, godz.12.43 Pusto. Koty rozlazły się po kątach. Tylko Pappe gdzies w odległej łazience pucuje już chyba szósty raz zęby. Pewnie podkradł Izis jej ulubioną Colgate. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:06 nadal piątek, godz. 13.05 Eor ma komis. Komis sorzętu rolniczego. Ma już w nim kultywator i glebogryzarkę. Ale nie ma klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.03, 13:24 Velvet0 roznosi po katach. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:49 nadal piątek (co tak długo????) zegarek gdzies się zapodział Wyprostowany jak struna Eor poszedł do swego komisu. Zauwazyłam-nowe sznurówki ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 13:54 Godz.13.51 Velvet całkiem już rozniosło:( Taka piekna pogoda, wiosna bucha prawie majem a ona, biedactwo musi jeszcze dwie godziny...:( Niech to licho! Wytrzymaj dziewczyno jeszcze trochę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 14:39 nadal piątek... i nadal trwają poszukiwania zegarka Lucy przyznała się, że stała koło Pana Fotografa, który mógl przez zupełny przypadek umieścić ja na kliszy, która to kliasz zostanie opublikowana w gazecie. Znaczy Lucia będzie sławna. Pośpieszny do Małkini coś się spóźnia. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 14:53 no to jeszcze wpis na piątek Hi, hi... Chyba jestem sama. Nawet koty pouciekały. Odpowiedz Link Zgłoś
ekspert.ad.vocem Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 15:06 O velvet... to ja zawsze ostatnia zamykam drzwi:-))) Milego weekendu:-) ekspert Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 15:29 piątek hura! zegarek znalazł się pod kanapką Ekspert zamknął drzwi. Eorowi coś się stało w potylicę. Chyba wpadł na drzewo. Jakaś chuba, albo cuś podobnego mu się przyczepiło. Ale całkiem nieźle wygląda. No i beret mu sie dobrze na tym trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 16:43 Piątek, 16.44 Velvet wreszcie poszła do domu. Teraz wyciągnie stary pomarszczony czasem i przestrzenią brulion, otworzy go i zacznie: "Kochany pamiętniku..." Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 25.04.03, 20:27 ronja napisała: > Teraz wyciągnie stary pomarszczony czasem i przestrzenią brulion, otworzy go i > zacznie: "Kochany pamiętniku..." Jest piątek godz.20,22. Mam dwa dni wolne przed sobą! Co ja będę robić, hm? Mam się nudzić??? W domu tylko to chcą, tamto chcą, człowiek nie ma spokoju! To dobrze, że jutro juz sobotą. Jeszcze tylko niedziela do strawienia i i..wreszcie będę miała spokój.Niech już będzie ten poniedziałek!!! Ludzie, jak ja lubię poniedziałki!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 11:34 niedziela 11.41 Na forum spokój, Wiatr toczy poprzez step porośnięty p-ostami tumany kurzu i kęłębki zeszłorocznych traw.Cisza.Nocami tylko popiskuja schowane we dnie czarne33, odezwie się nocny marek, zahuka kojako. Weekend jest dla forum , tej nieżyznej ziemi na której rodzą sie jednak czasem jakies myśli, porą spoczynku, absolutnego bezwładu, wszystkie sójki uciekaja za morze oglądac przygody Makłakowicza Roberta na czannym lądzie a po pustych przestrzeniach tłucze ise niespokojny duch ryżej małpy. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 27.04.03, 15:21 Huhuhu zahuczy od czasu do czasu duch pepperoniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 17:32 Łowca duchow(dbajmy o czysta polsczyzne) hm`, zaczal polowanie, jakies dwa nedzne duszki pojawily sie na forum, w dzien swiety kosciola katolickiego. Jeden schwytany zostal latwo, duch pepperoniego, czyli slawnego zonobojcy sprzet 50 lat. Natomiast gonitwa za jakims duchem malpy, okazala sie dosc trudna. O dziwo malpa skakala z jednego drzewa, czy tez watku na drugie, az w koncu zatrzymala sie na pisaniu rozdzialow i innych takich swojej pracy wiekopomnej: Duchy we mgle. Tym samym, łowca duchow hm`, ma jednego schwytanego ducha.....w garsci. Niedlugo przyjdzie ksiundz i go ubije. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 17:51 Hm, może to dlatego że małpi duch jest za mało katolicki i czary księdza i hm` się go nie imają? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 27.04.03, 17:55 Huhuhu zahuczał duch pepperoniego po raz drugi, wyrwawszy się uprzednio z łódzkiej niewoli hm` - a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 18:16 Hm, duch ryzej malpy uciekl do jakiejs jaskini Belga, ktory po francusku gawarijtuje i za kanalem Angielskim sie znajduje. I to byl jedyny powod nie zlapania go. Nie teraz kiedy indziej. Natomiast duch pepperoniego jesli mozna uzyc takiego sformulowania, jego dni sa policzone. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 27.04.03, 18:28 Duch ryżej małpy niestey już oglądał całkiem niedawno ten odcinek Poirota więc sobie daruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.03, 18:30 Wiec polowanie trza zaczac, chyba, ze duch ryzej malpy znow zacznie pisac swa powiesc... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 08:34 poniedziałek Coś niedobrego dzieje się z zegarkiem. Jak nie ma słońca - znikają wskazówki.... hmmm... Lucy szczęśliwa, że weekend minął, za to Folkatka nie - miała senne koszmary. Ryże pisze kompendium wiedzy dla licealistów - porównanie przyrody i przeżyć weqwnętrznych bohatera. Ogólnie wesoło. Aha, i Peppe przyznał się, że to jednak nie on podkradł Izis jej Colgate. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 10:55 nadal poniedziałek Pusto. Standardowo. Koty nawet gdzies wywiało z wiatrem. Tylko Józek przemknął obok kultywatora. Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 28.04.03, 23:09 velvet0 napisała: > Aha, i Peppe przyznał się, że to jednak nie on podkradł Izis jej Colgate. No to kurcze kto? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 08:02 wtorek Ciepło. Chyba lato za pasem. Izis poszukuje tego, cozwinął pastę. Pewna pani suszy do tej pory garderobę po spotkaniu w kanjpie ze śpiewającymi kelnerami. Aha... I jeszcze coś... Niedługo podniesie się zdecydowanie poziom wykształcenia w Lublinie. Super! Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 16:27 A może to Ronja wrzuciła ją do plecaka i hasa teraz w Beskidzie Niskim z moja pastą do zębów... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 20:43 Ronja znowu w Beskidzie hasa??? Ona to ma szczęście do pogody:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:00 lucy_z napisała: > Ronja znowu w Beskidzie hasa??? Ona to ma szczęście do pogody:))))) Ano tak wyjechała chyba w poniedziałek. I tak odłożyłą swój wyjazd bo ją na rowerku troszkę zimny wiaterek przewiał za bardzo. Teraz ma to co lubi najbardziej i pewno bawi się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:30 Izis, jak ona tę pastę wzięła ze sobą to pewnie wykorzysta!;) Jak myslisz, czy przypadkiem pastą konikom ząbków nie szoruje,??? hi, hi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 29.04.03, 22:35 Kurcze nie pomyślałam że tym sposobem moja pasta może się przyczynić do bo ja wiem co najmniej stanu uzębienia koników w beskidzie Niskim :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 30.04.03, 09:09 środa Znowu pusto. Ronja wyjechała z pastą Izis. Hm (hi, hi, bez pierdolnika oczywiście) też. Czyli znowu mój dyżur. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Velvet0!!!!!!!!! 30.04.03, 18:53 Moja droga forumowiczko, uprzejmie informuje, ze ten pierdolnik byl, jest....i nie bedzie chyba po przerwie w pisaniu na forum. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 30.04.03, 15:26 środa, a jakby piatek Lucia jakby zmieniona..... coś jej przybyło..... hmmmm.. wiem! to skrzydła anielskie! prawdziwy anioł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 01.05.03, 15:40 Wszyscy forumowicze poszli na pochody albo do pracy.... Ryża wykryła spisek peppera i spółki "agora' - ciekwe dlaczego to post peppera odblokował forum? Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 10:26 Jest drugi maja godz. 10.20. Za oknem widze słoneczko, rozebranych do krótkich rękawków i gatek ludzi, śpiewają ptaszki i czuć zapach kwitnących krzaczków i drzew. Co słychać u kochanej braci forumowej? Ronja i Lodbrok na wyjeżdzie. Ryża przekopuje się pewnie przez kolejny opasły tom i tworzy wiekopomne dzieło... Czarna, Peppe pracują w pocie czoła i ja za jakieś 1,5 h dołącze do ludu roboczego...:( Velvet, Akacja i Nitka gdzieś zniknęły a Lucy znów nadziwić się nie może że różnej maści stworki nawiedzają jej domek i troskiwie wynosi je znowu na dworek. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 15:09 15,15 wrocilam z tej roboty nieszczesnej i zbieram sily na popijawke.Nalezy sie jak najbardziej po przepracowanym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 11:04 dopisane na marginesie: jak to mnie nie ma? siedzę tu od świtu i haruję w pocie czoła;o((( Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 02.05.03, 20:55 koło 21 Już wróciłąm z pracy i od razy przepraszam pewną panią która uznałam za nieobecną a ona w pocie czołą pracowała cały ranek i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 21:07 nie wiem co napisać, mój futrzak kicia cały dzień spi w domu, widze fajny wątek i też talenty pisarskie i tak sobie jestem i pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Pamiętnik forumowy... 04.05.03, 21:29 Niedziela, 21.27 Nie wiem, gdzie jest reszta forumowej społeczności, choć mogę w sekrecie zdradzić, że Izis bawi w MC... Ja usz z Beskidu wróciłam, i pasty Colgate jako żywo ze sobą nie miałam. Zarówno swoje jak i koniuff zęby szorowałam inna marką, hehe... Mogę więc smiało zwalić na kogoś innego - wiem, wiem, to Lodbrok gwizdnał pastę! A w ogóle to ŻYJĘ, kochani, żyję, zleciałam z konia na beton, ale się nie zabiłam cudem i żyjęęęęęęęęęęę! A życie jest takie piekne, mrrrrau!:))))) A to, że nawet leżenie sprawia mi ból, to betka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 04.05.03, 22:11 Ronju jak ci fajnie. ja po długim łikendzie spędzonym przed kompem czuje nadmiar fizycznej energii jak równiez głęboka potrzebe towarzystwa, zamoczenia mordy w piwsku i powrotu o rosie ze śpiewem na uściech czerwonych jak maliny od namietnych pocłaunków....Echhhhhh.....tylko dzis byłam w skansenie - piiięęęęęknie było, od ostatniego razu postawili kilka nowych chałup i kościół jak równiez zbudowali staw przesliczny ( moze on tam był tylko gom nie widziała) . Zjadłam wysokokaloryczny bigos, pogłaskałam małe kózki ( jakie śliczne:-))) oraz małego konika( z obrzydzeniem bo koni sie boję) oraz małą krówke i wypiłam perełke ( równiez wysokokaloryczną :-) Poza tym pogonił mnie indyk ( wielki , nacapierzony i zły jak cholera). Tyle atrakcji na dziś> Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 07:05 Jak to dobrze monitorować wszystkie wątki...:_)). Lodbrok nie mógł zwinąć pasty Colgate bo od dawna ma sztuczną szczękę i co noc moczy ją w szklaneczce. Dlatego kradzież pasty byłaby dla niego zajęciem zupełnie bezproduktywnym. Corega tabs to jest to!!! A tak w ogóle Ronka to polecam taką fajną maść Ben Gayem zwaną, bardzo dobrą na obolałe miejsca. Do zębów proszę jej nie używać:- )) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 09:14 Poniedziałek, 9.12 Przespałam większą część nocy, bo wypracowałam sobie odruch budzenia w momencie podjęcia zamiaru przewrócenia się na siny i obolały bok i wybijania sobie tego z głowy (2 noce z rzędu najpierw uwalałam się na te sińce i opuchlizny i budziłam się z "kur...ą" na ustach). Lodbrodzku, jak mi zejda strupy, to zaczne jakąś maść uzywać...;) A na forum nadal spokojnie - naród nie rwie się do opisywania jak im dłuuuuuuugi weekend minał. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 10:54 Oj biedactwo, biedactwo. Jak wiesz jest takie stare polskie powiedzenie o kózce.W twoim przypadku trzeba by je zmienić na kobyłkę... I wcale się nie naśmiewam z Twoich dolegliwości. Po prostu współczucie wyrażam żartem, zebyś to łatwiej zniosła:-)). Ja też wiem co to ból z powodu uprawiania ulubionego hobby. Jak jeszcze grałem w piłę to rany też lizałem przez długie dni. I fakt, że jak było fajnie to potem mniej boli:))) Serdeczne pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 04.05.03, 22:27 Na forum znowu wieje trupem ( prawie jak ode mnie z piwnicy)....Ronja pojawiła się , znikła , przemknęła Akacja, Hm` pewnie znowu moczy morde w barze ( jak ja muz zadroszczę), Lodbrok ze Stachem doszli do słusznego porozumienia , Kaska odpoczywa przed jutro, Izis baluje w MC , Pepperoni - a cholera go wie, Ziedrzec dochodzi do siebie podługim łikendzie a Ryża Malpa biorac za przykład swojego kota udaje się na zaśłużony spoczynek...tylko przedtem troche poczyta :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.resetnet.pl 04.05.03, 22:45 Ryża małpa nie smuć sie, wiedz że nie jestes sama w tym sposobie trawienia czasu - mój długi weekend też sie przejadł na niczym. Przesiedziałem go głównie przed kompem albo przed książkami więc w sumie tez było banalnie nudnie. Na szczęscie wróciał z domu pewna osoba i od razu zrobilo mi sie cieplej na duszy. Przynajmniej nie będę pożerał swego czasu na niczym i w samotności. Ps. Dzieki nudzie trafiłem na forum więc z całej sytuacji jest jakiś pozytyw - przynajmniej dla mnie ;). A co do trupa to idzie nowy tydzień więc chyba się troche ożywi to forumowe zombie. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pamiętnik forumowy...Do Malpy. 05.05.03, 08:34 Hm, niestety wczoraj nie(jeno dwa piwa), czas nauki sie zaczal, zastanawiam sie nawet czy isc na Juwenalia... pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 05.05.03, 19:39 Jest poniedziałkowe późne popołudnie. W domu cichutko jak makiem zasiał tylko na klatce ryczy na całego mały sąsiad którego właśnie złośliwi rodzice :) zaaresztowali do domu. Słucham sobie jakieś snuje i myśle co porabiacie. Hm` pewno zabija komarzyce które zalazły mu za skórę. A Akacja dalej nie wie... i dlatego należy poczynić szeroko zakrojone poszukiwania i odnależć pewnego pana Z. Przy okazji może i inni wyjdą ze swoich mysich nor. Na razie tyle ide z Ronją na spacerek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 10:36 Jest wtorkowe przedpołudnie. Nasi 19-letni koledzy męczą się właśnie nad językiem polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 18:57 Malpa pracuje w najlepsze, sama mowi, ze kocha pracowac. Izis pewnie z Ronja na spacerku, Czarna33 rowerzystka. Jetbang odpoczywa po "ciezkiej" pracy. Ziedrzec opracowuje zapewne stronke. Dociek czyta w spokoju "Trybune"...a Stach "Gazete Polska". Lodbrok pewnie jest a jakby go nie bylo....a hm` biedny uczy sie, a wlasciwie ma przerwe. Wokol rozbawione hordy maturzystow tegorocznych, ktorzy spijaja zasluzone piwko... A na forum cisza i zywej duszy nie ma. 18:54 Maj 6 zreszta Anno Domini 2003. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 21:52 No właśnie nie na spacerku tylko w pracy byłam :( Łe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.it-net.pl 06.05.03, 22:58 Dochodzę do siebie po 10 dniowym pobycie na Bałkanach( od 24 kwietnia do 5 maja). Witałam wiosnę kolejno w Czechach, Austrii, Słowenii,Chorwacji, Bośni, Hercegowinie, na Węgrzech , Słowacji, no i wreszcie w Polsce. 5000 km autokarem z F-my Astur plus piesze zwiedzanie (jaskiń, Parków Narodowych Słowenii i Chorwacji, miast i miasteczek (Zagrzeb, Split, Dubrownik, Budapeszt i innych), a w nich zabytków spowodowalo, że pomimo wspaniałej uczty dla oczu, ciała i duszy padłam ze zmęczenia. Moc wrażeń , potrzebny mi urlop, a tu niestety... Dzień jak codzień, moc obowiązków i brak czasu na uporządkowanie intensywnie spędzonych chwil podczas "majówki". Polecam tę trasę oraz biuro, z którym wyjeżdżaliśmy już ósmy raz. Dobrze, że przywiozłam rakiję, to się zaraz wzmocnię, częstując również Was! Wasze zdrowie! To wspaniały lek na wszystkie dolegliwości.Hej! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Pamiętnik forumowy... 06.05.03, 23:34 Wtorek, 23.30 Siedzę sobie co i rusz rzucając okiem na podrzuconą mi przez brata świnkę morską rozpłaszczoną w charakterze płastugi na trocinkach (rany, jakie to zwierze miewa pozycje podczas snu!!!;). Skóra mnie pali, albowiem pojeździłam dziś dość długo na rowerku w neglizu, co by się do słonka przyzwyczajać, ale za bardzo sie przyzwyczaiłam:( Izis poszła juz spać, Ciupaga przeżywa swą super-podróz, a cała reszta udaje, że jej nie zazdrości:) A Hm` pewnie poszedł w ślady maturzystów. Hej, ja jeszcze trochi z piciem poczekam, coby się pogoiło co sie ma pogoić, hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z:Đ Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.resetnet.pl 06.05.03, 23:52 Wtorek 23:46 Właśnie spędzam ostatnie chwile w promieniach monitora i powoli dociera do mnie ze chyba już pora zamknąć rejestr zdarzeń dzisiejszego dnia i uznać go oficjalnie za skończony. Jeszcze co chwila zerkam mym śpiącym okiem ku sklepieniu mieszkania aby podziwiać zwiększające się stada robaczków o których wspominała izis - chyba czas i im dać odpocząć, czas zabrać im wabika który ściąga je do mojego pokoju, już czas zgasić swiatło i iść spać .... Power Off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 23:52 Oj.....poszedlem poszedlem, ale mam wytlumaczenie: Mecz byl. Sedzia zniszczyl widowisko, ale mecz byl!!!! Ha. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 07.05.03, 12:49 chyba środa... tak, środa, wczesne popołudnie Puchy. Jak wspomniałam, że Eor był w radio, to tylko Ryża i Jetbang dali znak, że żyją. A reszta to pewnie albo na maturach (he, he...) albo prazy się w słońcu pod filtrem 40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 17:00 Ej Wam, a co ze Zdierzcem i jego pracą czy coś wiecie o tym? Co się z nim dzieje? Może gdzieś sie odzywa ale nie ogłądam wszystkich wątków? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża malpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 07.05.03, 22:39 Odwala mi z nudów : umc umc umc umc Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 07.05.03, 23:24 Według wszelkich danych jest środa. Maj zresztą chyba siódmy. Godzina no cóż chyba jakaś wieczorowa sądząc po ciemnościach za oknem. Dla mnie to był fajny dzień. Nawet duchota w pracy nie wprowadziłą mnie w stan odretwienia. Wypiłam dziś całe morze płynów i... ale o tym sza. Rozsadza mnie energia co widać na osobnych wątkach. Zresztą nie tylko mnie. Ku mojej ogromnej uciesze towarzyszą mi pewne dwie szacowne damy. Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 09:23 Czwartek, 9.20 Wróciłam z porannego rowerku i znów kurczę odkryłam kolejną polną kiedyś piekną trawiastą drogę dziś zasypana tłuczniem, bbuuuuuu. Przecie po takich drogach to rower trzeba prowadzić. Niedługo tylko takie drogi będą na lubelszczyźnie:( Bzy, bzy, prosze państwa, zaczynają kwitnąć, mrrrrrrrauuuuuuu:)))))) Na forum ani widu ani słychu zapowiadanych jestudej porannych serenad:) W związku z tym zacznę ja, hehe, "WSTAAWAJ, SZKOODA DNIA! WSTAWAJ SZKOODA DNIA!" Tak sobie spiewałam z wisielczym humorem wakacyjną pora na studiach, gdy zrywałam się do pracy w stadninie o 5.30, hihi. A Lodbrokowi ponoć garb rosnie... Ktoś widziaaał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 10:21 Odstaję juz ździebko od ściany Ronka... Widział ktoś kiedyś garbatego wikinga????:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 10:24 Lodbrok, w gąszczu rogów, futer, mieczów, fajek, porwanych dziewic do zgwałcenia i róznych innych gadżetów wikingowych garb niknie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 10:46 I dobrze, ze niknie bo garbatych wik8ingów zrzucano ze skały prost w odmęt fiordu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 11:32 Zapomniałaś dodać, że wszystkie ryże niewiasty były przez wikingów uważane za sekutnice i ladacznice:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Zabeziło się liliowo i biało na świecie... 08.05.03, 10:48 Ale żadna zbroja nijak nie pasuje:-))). A dziewic to już(?!) nie ma, więc z tymi porwaniami to nie za bardzo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 13:41 czwartek Znowu nie wygrałam w totolotka kumulacji;o((( Ale za to Ciupazka robi imprezkę w stylu przystani rybackiej;o))) Będzie rybna wyżerka. A! I okazało się, że Paula jednak nie odcięli... Nie bardzo wiem, o co chodziło z tym odcięciem, ale nie odcięli.... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:06 Ronju, gdzie Ty te bzy spotkałaś??? Ja ostatnio w chmurach chodzę to może nie spotkałam;)A ta ścieżka żużlowa to chyba tylko ta na cmentarz???;) Juz nie mów, ale trochę w mieście jest ścieżek rowerowych, niekoniecznie w tym miejscu co byś chciała, ale zawsze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 14:50 Właśnie spotkałam przed blokiem nitke z bardzo miłym czarnym psem na sznurku. Uprzejmie spytała o zdrowie ziedrzca i wyraziła chęć konsumpcji mojego kompotu rabarbarowego ( od czego została dyplomatycznie odwiedziona albowiem kompotu juz nie mam - byłam na bazarku - zero rabarbaru natomiast pojawił sie pierwszy SZPINAK!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:52 Czwartek, chyba czwartek. Jutro piatek. A pojutrze nie. Rabarbaru mi sie chce. TO PRWADZIWA ZADZA. Rabarbarowa. Tak dzis na pewno czwartek. Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 14:56 szpinak bleeeeeee..... Rabarbar hmmmmmmm.... piwko mniam mniam:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 15:00 Z toba tez sie nie ożenię ( tak jak z pepperem) . Jak można nie lubić DOBRZE ZROBIONEGO szpinaku??? O tej brei , którą podawali nam w przedszkolu z jajkiem co nazywła się szpinak nie warto wspominać ... Podstawą dobrzez robionego szpinaku jest czosnek i biąły pieprz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 15:15 Muszę przyznać Ryża, że szczerze mnie zasmuciłaś...:-)))Od szpinaku jest gorsza tylko zupa mleczna. Kiedyś zarzygałem nią pół przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Pamiętnik forumowy... 08.05.03, 15:30 Szpinak bleee; rabarbar - zależy w jakiej postaci: kompot - bleee (pływają takie okropne frafruśle - właśnie wymyśliłem słowo ;) ), z cukrem - ok; zupa mleczna - ok, szczaw... hmmmmmm mniam mniam; piwo - bez komentarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 15:40 Zupa mleczna gryzie w zęby...brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Pamiętnik forumowy... IP: 212.182.27.* 08.05.03, 16:08 pewnie żresz w stołowce lub w knajpach, bleeeee....W domciu - pychota. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 17:10 Ryża, zawsze Cię lubiłam a teraz jeszcze bardziej:))))))))) Gdzież te chłopy mają oczy?????? Szpinak jest cudowny, wspaniały!!! Oczywiście z czosnkiem, pieprzem, z masłem i śmietaną.Marzenie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 18:41 lucy_z napisała: > Ryża, zawsze Cię lubiłam a teraz jeszcze bardziej:))))))))) > Gdzież te chłopy mają oczy?????? Drobna poprawka Lucy, tutaj raczej chodzi o kubki smakowe ;) > > Szpinak jest cudowny, wspaniały!!! Oczywiście z czosnkiem, pieprzem, z masłem > i śmietaną.Marzenie:))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08.05.03, 19:12 Kubki kubkami a szpinak jest super!!!! Tu jeden taki to mi mówi, ze mu to przypomina krowi placek, hi, hi;)) A czy to koniecznie trzeba miec aż taką wyobraźnię wtedy kiedy nie potrzeba???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izis Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.resetnet.pl 08.05.03, 22:40 A wiecie co ja nigdy nie jadłam szpinaku! zawsze w domu mi mówili że to niedobre i tego jesć nie możemy. Wprzedszkolu jakoś tez się nie nadziałąm na to. No i nie wiem czy nienawidzić to szpinakowe plemie czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.05.03, 23:32 Lucy, ja tez cie uwielb9am!!!!!! Buzi!!! ( ziejące piwskiem buzi ale pełne cieplych uczuc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Szpinak Król !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 07:18 Nasze kaprawe oczka zostawiamy sobie drogie panie żeby podziwiać wasze a nie wątpliwe szpinakowe (krowi placek he he) wdzięki:-))). To co dobre musi również wyglądać i pachnieć a nie tylko smakować:-))). A czosnek też bleeeee:-) Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 09.05.03, 08:06 piątek! piatek! No nie! Zaglądam do pamiętnika, a tam same wpisy kylinarne... Nie wiem, co o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.it-net.pl 11.05.03, 14:40 Sobota/Niedziela - otrzymałam list od Ziedrzca napawąjący smutkiem...."wolność???" Pocieszcie go przyjaciele...Jędrek! Głowa do góry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Pamiętnik forumowy... 12.05.03, 21:40 Ni ma nikogo na forum, duszy zywej....Ryza pewnie gdzies baluje, zre koszerne specjaly...Pepperoni jest a jakby go nie bylo. Jetbang swietuje rodzinny sukces ;]....... Inni zapadli sie pod ziemie, jeno hm` popijajac kawe jest na posterunku...niczym latarnik podczas burzy.. poniedzialek, chyba maj... Anno Domini 2003 pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 12.05.03, 22:00 A wcale że bo NIE. Ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Pamiętnik forumowy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 23:04 Poniedziałek, 23.04 Nastał pierwszy dzień tygodnia. Dla niektórych roboczego... Lodbrok uchetany wrócił z pracy, ale obiecał nie przejeżdżać rowerzystów ani tym bardziej rowerzystek na szosach:) Hm` leczy zadrapania po szaleństwach juwenaliów (prawdopodbnie to własnie ów osobnik zdemolował łódzkie autobusy i co najbardziej zszokowało kierowcę, biegał po dachu!!!;) Ryża robi kawę w tajemniczych maszynkach, Lucy do kawy pluje, a Izis własnie, że jest:))) Odpowiedz Link Zgłoś
izis_2003 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 07:48 Wtorek, godz. 7.40 Jeszcze cisza i spokój tylko Lodbrok cos popisuje, hm` juz parzy sobie kawke w czerwonym kubeczku, Ronja jeszcze słodko spi w swoim łóżeczku i śnią się jej aniołki, Ryża natomiast właśnie kończy swe dzieło jeszcze tylko pare pzecinków i... Czarna no włąśnie gdzie jest czarna, a poza tym nie ma też Jędrka, Nitki, Vanilki, i Lasera. Akacja sama się zameldowała że jej nie będzie więc nieobecność usprawiedliwona. A i jeszcze Peppe niedługo wstanie i rzuci się do kufrów i skrzyń w poszukiwaniu Fasolek. Miłego dnia drodzy moi. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 07:58 wtorek Peppe na strychu szuka tych kaset... Fasolek znaczy szuka. Hm jakiś taki czepialski. Chyba wczoraj znów za dużo wypił. Bynajmniej nie kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet0 Re: Pamiętnik forumowy... 13.05.03, 11:35 nadal wtorek Eor zawiązał związek ogonowy. Chwilowo jest jedynym ogonem. Znaczy jest on i hasło. Lodbrok wypiera się. Odmawia zeznań na temat jakiegokolwiek picia kiedykolwiek i z kimkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś