IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:13
wczoraj wieczorem widziałem Solarisa przez okno baru i wydawalo mi się, że to
jadą trzy Sprintery, blisko, jeden za drugim.
Jakże ucieszyłby się aron gdyby zamiast Neoplanów itd. jeździły takie kolumny
busów. A poza miastem to nawet takie drogowe pociągi po kilkanaście busów.
Obserwuj wątek
    • aron2004 Re: Solaris 01.03.07, 19:48
      pewnie że bym się ucieszył, bo biurokractwo z MPK poszłoby na bezrobocie no i w
      końcu uczciwy pasażer nie byłby zmuszony do płacenia za gapowiczów
      • Gość: et11 Re: Solaris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:13
        jasne, MPK można zarządzać bez księgowosci, kadr, BHP, warsztatów itd itp
        tak jak firmą przewożącą busami - utarg w kieszeń, zero podatków i innych ZUS-ów
        wypłata dla kierowców pod stołem, idealne prowadzenie przedsiębiorstwa bez
        biurokracji i jakie nowoczesne.
        • Gość: lubelak Aron to znany podparczewski psychopata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 16:59
          Już się bój, bo zaraz cię Henryk primo voto Burak posądzi o bezpodstawne oskarżenia i każe ci zgłosić do prokuratury przestępstwo o które niesłusznie (wg niego) posądzasz "uczciwych" busiarzy :)

Dekalog wg podparczewskiego psychopaty:

1. Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną.
          2. ...
          3. ...
          4. ...
          5. ...
          6. ...
          7. Bądź uczciwy jak busiarz.
          8. ...
          9. ...
          10. ...
        • Gość: aron Re: Solaris IP: *.lublin.enterpol.pl 02.03.07, 19:11
          no pewnie że można. Busiarze są tego przykładem - nie ma u nich biurokractwa i
          całe szczęście. Księgowość, kadry i naprawy mogą robić firmy zewnętrzne, BHP
          jest w ogóle niepotrzebne - jeżeli jest podbity przegląd to BHP w busie jest.

Jeżeli wiesz że busiarze nie płacą podatków to donieś do prokuratora. Jeżeli
          nie wiesz to odszczekaj.

ZUSu płacić nie trzeba - można zatrudnić kierowców KRUSowców w majestacie prawa.

Wypłata dla kierowców pod stołem póki co nie jest zabroniona, nie ma obowiązku
          posiadania konta w banku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka