Dodaj do ulubionych

anty-lista lekarzy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 15:22
czy istnieje moze taki wątek?dotyczacy lekarzy lubelskich, do których nie
warto sie wybierac?ktorych opinia jest ewidentnie nie do przyjecia? wiem ze
jest cos takiego jesli chodzi o ginekologow..moze warto cos takiego stworzyc,
zeby zaoszczedzic rozczarowan?
Obserwuj wątek
    • Gość: wijaszka urolog Kraśnicka IP: *.ismedia.pl 13.03.07, 22:29
      Dr Rzedzicki-bufon i pyszałek
      • Gość: zzz Re: urolog Kraśnicka IP: *.008.vip-net.pl 15.03.07, 08:51
        dr Kotliński- bardzo nieprzyjemny , żaden z niego fachowiec!!!
        • Gość: nina Re: urolog Kraśnicka IP: 212.160.172.* 15.03.07, 10:32
          Kotliński - potwierdzam, brrrr
          • Gość: kot Re: urolog Kraśnicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 18:02
            w Katowicach też go znacie???
      • Gość: gosc Re: urolog Kraśnicka IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.05.07, 14:25
        no...
      • Gość: zboj harnas Re: urolog Kraśnicka IP: 212.2.101.* 29.05.07, 23:59
        Operowal mnie kiedys ten specjalista, ale niestety ,przez miesiac czasu
        zapomnial mi powiedziec ze w wycietych tkankach stwierdzono obecnosc nowotworu,
        wezwal mnie po miesiacu do szpitala i przekonywal mnie z ordynatorem (jakims
        starszym dziadkiem) ze to wlasciwie moja wina bo sam sie do nich wczesniej nie
        zglosilem, na szczescie nowotwor nie byl zbyt zlosliwy i dlatego jeszcze zyje,
        uwazac na tego goscia...
    • Gość: konował Re: anty-lista lekarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 05:56
      Super wątek. będzie okazja wykosić konkurencję, albo nielubianego szefa, czy
      wpółpracownika! Np. Kowalski to bufon, Piekutowski chla w pracy, albo N....wski
      bierze łapówki. Tylko gdyby nie IP i możliwość identyfikcaji i ryzyko
      odpowiedzialności prawnej ( łącznie z administratorem!)
      • tango45 Re: anty-lista lekarzy 15.03.07, 05:28
        dr Wielguszewski pazerny do absurdu i pyszalek.
    • Gość: wijaszka boicie się konkurencji? IP: *.ismedia.pl 14.03.07, 19:20
      I słusznie! już dośc traktowania nas z góry.W izbie przyjęć młodziutki chirurg
      mówi mi: Urolog do pani nie zejdzie, bo jak by tu pani powiedzieć: oni są tacy
      dumni.
      Mamy biała listę lekarzy przez duże L , niech powstanie czarna i to konawałów
      przez małe k (różnych specjalności).
      Ja w swoim zawodzie nie bałabym się takiej listy.
      • Gość: konował Re: boicie się konkurencji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:54
        Tu nie chodzi o pacjentów, tylko zawistnych tzw. kolegów. Piękna okazja aby
        podrzucić świnię, obsmarować i jeszcze dać powód do rechotu gawiedzi. W ten
        sposób można jeśli nie wykosić to przynajmniej osłabić konkurencję. Jakby cię
        twoj koleś, lub koleżanka oczrniła na forum nie wiem czy też byłabyś taka pewna
        siebie.
        • natkaa66 Re: boicie się konkurencji? 15.03.07, 13:43
          Konował-a Ty przypadkiem nie jesteś lekarzem,że tak boisz się tego tematu!!!!
    • Gość: bob Re: anty-lista lekarzy IP: *.pronet.lublin.pl 01.05.07, 18:19
      to może o tych co jeszcze biorą i się nie boją? Ja to się tylko cieszę, że
      juz nie ma dr janickiej
      • iwona_12345 Re: anty-lista lekarzy 11.05.07, 22:33
        tak anty-lista potrzebna ,ja na pierwsze miejsce wpisałabym gin.Zwolskiego ze
        szpitala wojskowego,jest beznadziejny a dowodem na to potwierdzone badania
        przez innych lekarzy,pazerny na pieniądze do bólu. W Bilgoraju robi niezły
        interes w ulamecie ,, no bo on jest z Lublina" i wielu może naściemniać.
        • natkaa66 Re: anty-lista lekarzy 12.05.07, 11:30
          iwona w pełni się z Tobą zgadzam.Mnie ten lekarz postawił taką diagnozę,że inny
          gin. to wyśmiał!!!!!A ja niepotrzebnie martwiłam się!!!!!!
          Nie polecam!!!
    • Gość: pomyslowydobromir Mach-Patorska IP: 62.233.130.* 11.05.07, 23:15
      Edukację zakończyła na swojej specjalizacji, czyli jakies 40 lat temu. Nie zna
      sie na podstawowym badaniu w boreliozie- Western Blot robiony w laboratorium
      przy AM jest badaniem kontrowersyjnym- dla niej- i nie opiera sie na nim.
      Zaprzecza chorobie tam, gdzie jest. Omijac szerokim łukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka