Gość: pytająca IP: *.chello.pl 15.03.07, 00:06 Z tego wszystkiego pomyliłam nazwiska. Proszę o info na temt dr Zarzecznego z Krasnickich, będzie prowadził moją ciążę!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MARTA Re: dr Zarzeczny IP: *.pronet.lublin.pl 17.03.07, 14:11 Rózne opinie krążą - a to ze gburowaty, a to ze za mało mówi pacjentce itp. ( a pacjentka język gdzie ma zeby spytac). Ja byłam w ciązy u Pana dr 2 razy- prowadził mnie inny lekarz i odniosłam pozytywne wrażenie a pozatym jestem mu BARDZO WDZIĘCZNA za URATOWANIE MNIE I MOJEGO DZIECKA!!!!gdyby nie jego szubka interwencja dr U...n, posłałby nas na tamten świat- a moje dziecko napewno. tak ze polecam bo zdecydowanie jest fachowcem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maartencja Re: dr Zarzeczny 30.04.07, 15:11 Dr. Zarzeczny? Według mnie najlepszy lekarz w szpitalu na Kraśnickich (przynajmniej z tych, z którymi miałam do czynienia przez tydzień pobytu tam). Jest ZABAWNY, rozmawia z pacjentkami z uśmiechem - a to jest bardzo ważne, dokładny, o wszystko szczegółowo pyta, wszystko wyjaśnia, naprawdę się interesuje zdrowiem kobiety, a nawet o dzieci pyta mimo, że to nie jego działka. Bardzo mi sie spodobał i podkreślam że nie byłam wcześniej jego pacjentką i żadnych "prezentów" ode mnie nigdy nie dostał - był taki miły bezinteresownie. Odpowiedz Link Zgłoś