clavi Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 23.03.07, 19:53 Kojący afterday zapewni ci raczej mleko. Odpowiedz Link Zgłoś
vajder Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 23.03.07, 20:59 piwo jest bardzo szkodliwe dla zdrowia.. ehh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:04 Juz za chwileczke, juz za momencik piatek z Pankracym zacznie sie krecic. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:06 Czego się wydziera? Idź na piwo, wypij i nie drażnij! Ja w weekend pracuję! :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:12 Wyrazy wspolczucia. Od razu wydziera. Po ciezkim naprawde ciezkim dniu w bibliotece ;] piwo mi sie nalezy jak ... no jak nie wiem co. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 23.03.07, 21:11 A ja sobie popijam wlasnie ,ale wymedrane z pepsi light ,musze dbac o linie . :o)))) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:13 O linie zaczynam dbac od poniedzialku. ;] Moze. ;] Ach jeszcze 30 minut do wyjscia. ;] Niestety niszowe dobre piwa nie beda dostepne w miejscu do ktorego zmierzam. ;] Bede pil piwa nedznych korporacji!!!!! A co! pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:15 O matko hmmm no faktycznie w bibliotece dzień musi być beznadziejnie ciężki, idź się jednak nawal chłopie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:18 Nie przyzwyczajony jestem, nie potrafie, nie umiem siedziec w czytelni ponad 5 godzin. Szukac na polkach opaslych tomow ksiag z lat 60.!! Nie potrafie, nie umiem. Ale sie przemoge, musze przed polowa maja sie wyrobic. ;] Musze. ;] Ejno, a gdzie sie Czarna podziala? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:19 Czarna śmiga po innych forach, olała "Lublin" jak i cała reszta ale czemu tu się dziwić? Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:22 Hm, nie wiem, powrocilem po 463 dniach bez netu i wiele sie pozmienialo. Sloggi juz nie jest Sloggim. Mydlo co prawda bez zmian bo dogorywalo i wtedy. A Lublin coz, na Lublinie zawsze bylo fajnie. Moze wroca?? Oni na pewno wroca, Lucyfery nasze, Folkaty, nawet Małpy!!. 4gwiazdki mi gdzies tutaj mignely, ale Paula nie widac i nie slychac. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Ja straciłam nadzieję.... 23.03.07, 21:24 ...."Lublin" już nigdy nie będzie taki jak dawniej............IDĘ DO WANNY!!!!:P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Ja straciłam nadzieję.... 23.03.07, 21:25 Heh, Ejno ja pamietam, ze Ty tez kiedys bylas nowa. ;] I czasy gdy tu tylko Pepper, a wlasnie gdziez jest nasz Pepper tutaj tylko smigal. Udaj sie udaj do wanny. Ja za 15 minut wychodze. Ach, ach na piwa smak. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Ejno :)) 23.03.07, 21:20 Ja nie wiem jak to jest ale się odchudzam i przytyłam 2 kilo hmmmm dziwne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:17 hm` napisał: > O linie zaczynam dbac od poniedzialku. ;] To tak jak ja :))) ,ale nie wiem od ktorego. :o) Koko Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:20 ;}}}}}}}}} A wiec dbamy o linie od poniedzialku, a teraz niechaj wala, wala, wala, wala, wala do drzwi tancz i PIWO pij.... czy jakos tak. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 23.03.07, 21:21 Ja was z tym piwem zostawię i udam się na wieczorną kąpiel aż mi się palce pokurczą w wodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! 24.03.07, 11:13 Cześć "zabytki" z Forum Lublin! A ja natomiast na ten weekend piwa chyba mam po dziurki w uszach. Dwie kolejne noce spędzone przy piwie i kumplach w pubach. I to bez diatetycznych zahamowań, bo "piwną linię talii" to szlag mi trafił w prehistorycznych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patry Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt IP: *.in.lublin.pl 23.03.07, 22:37 a wino moze byc? gazowane:)) Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 23.03.07, 23:38 A ja dzisiaj wypiłam dwa...Ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 24.03.07, 14:21 O, wątek w starym stylu :) Jak wujek heniek będzie jechał do Łodzi podeśle Ci wagonik Perły :) Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 24.03.07, 16:40 Małpka. ;}}}}}}}}}}} I Zwierzynca, i Zwierzynca tyz!! ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 24.03.07, 21:39 A ja juitro ide na piwo. I pojutrze, I popojutrze....jak zdołam... Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Piwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nt 24.03.07, 21:55 A ja dzis nie. :/ . Hm co to za swieto, ze tak czesto?? Tyle dni z rzedu?? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.07, 00:24 Czy ja kurde muszę pracować w weekend i omijać to, że "staruchy" powróciły na forum Lublin? Nie dam zginąć temu wątkowi!!!!!!!!!!!!!!!! Hm` napiłes się? Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.07, 09:27 ostrzegam ,uważajcie na chwiejące się literki w postach oraz na za bardzo wybrzuszone od nadmiaru piwa, wtedy zachodzi konieczność ingerencji opiekunów forum :). pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Wolnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.07, 15:29 napilem, napilem i wrocilem sobonim porankiem chwiejnym krokiem do domu. ;] Ach jekzesz piekne uczucie kaca towarzyszylo mi w sobote. ;] Malpa pewnie juz niedlugo podobnie bedzie cierpiec. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Wolnegoooooooooooooooooooo jeszcze raz:) 25.03.07, 13:42 Ja wiem, że się powtarzam ale normalnie żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce pracować, no katastrofa............. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wolnegoooooooooooooooooooo jeszcze raz:) 25.03.07, 14:07 Ciesz się tym co masz, bo jakbyś nie miała, byłoby gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Kosmiczne piwo!!!! 25.03.07, 18:40 Twistem przestań mnie irytować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś