Dodaj do ulubionych

Rak piersi

10.04.07, 11:11
Szukam dobrego specjalisty od raka piersi w Lublinie, czy mógłby mi ktoś
polecić jakiegoś lekarza?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 16:25
      Ja chodzę do Centrum Onkologii, niestety dzikie tłumy i czeka się bardzo długo.
      Prywatnie byłam u doktora Kowalczyka (przyjmuje w Lux-medzie)-omijaj go
      szerokim łukiem.
      • galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 17:51
        dziekuje za ostrzezenie
    • Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 16:44
      Nazwisko lekarza w Centrum Onkologii-Dr Krzysztof Sołowiej,chirurg-onkolog
      • galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 17:50
        dziekuje, czy moze wiesz czy dr Solowiej ma gabinet prywatny,
        bede wdzieczna za kazda informacje
        • Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:04
          Niestety nie wiem.
          • Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:14
            Znalazłam w sieci : Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne
            MEDICOS
            20-844 Lublin, Braci Wieniawskich 12 B, tel.: 81 740 84 20, specjaliśliści z
            zakresu onkologii przyjmują również prywatnie w Sanitasie. Ale nic poza tym o
            nich nie wiem. Może jeszcze ktoś z internautów coś napisze.
    • Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:27
      20-850 Lublin, ul. Organowa 2 Klub Amazonek
      tel. (081) 740 07 45 Tak sobie myślę, że chyba tu uzyskasz najpełniejszą
      informację o lekarzach, którzy nie będą niepotrzebnie straszyć i naciągać na
      niepotrzebne wizyty. Powodzenia:)
      • galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 18:36
        dzieki,
        wpadły mi jeszcze w "rece" trzy nazwiska lekarzy, Kondratowicz- Kucewicz-ojciec
        z synem z Centrum Onkologii Ziemie Lubelskiej B.Madej-chyba ze szpitala na
        Krasnickich i Andrzej Stanislawek ze Staszcica - moze ktos cos słyszal i moze
        polecic albo wrecz przeciwnie....
        • magdalena2lbn Re: Rak piersi 10.04.07, 20:06
          Nie znam osobiscie,ale słyszałam wiele dobrego zarówno o dr Barbarze Madej i o
          dr Stanisławku (kiedys przyjmował w COZL na Jaczewskiego,teraz nie wiem).
          • galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 20:14
            obecnie dr Andrzej Stanislawek pracuje w szpitalu na Staszica i ma prywatny
            gabinet na Krakowskim, ale podobno Stanislawek przyjmuje prywatnie rowniez w
            budynku Sanitasu (hempla)tylko pytanie czy o tym samym imieniu:)czy to ten sam
            lekarz, bo moze jest dwoch lekarzy o tym samym nazwisku, onkologow..
    • Gość: Agnieszka1234567 Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 19:07
      A ja polecam panią dr B. Madej ze szpitala przy Krasnickiej. Jest naprawdę
      dobrą specjalistką i bardzo sympatyczną osobą. Pomimo młodego wieku zna się na
      tym co robi bardzo dobrze. Kilka lat temu rownież szukałąm specjalisty od tego
      typu schorzeń, i kolezanki poleciły mi własnie panią dr.
      W szpitalu przyjmuje w poradni chorób sutka (czy jakoś podobnie), ale czeka sie
      naprawdę długo. Natomiast przywatnie między innymi w Top Medicalu.
      www.topmedical.pl/specjalisci.html
      Naprawdę polecam
      • galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 20:09
        dziekuje, wlasnie rowniez doczytalam sie ze dr Madej przymuje w Top-Medical,
        tylko nie wiedzialam jaka jest specjalistka,
        teraz praca w prywatnej przychodni niestety nie zawsze swiadczy o dobrym
        fachowcu:(
        • Gość: Agnieszka1234567 Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 22:01
          Panią dr akurat mogę polecic z czystym sumieniem. Ja zawsze wybierając lekarza
          staram się jak najwiecej o nim dowiedzieć, a o pani dr słyszałam same pochlebne
          opinie.Zarowno od znajomych, jak i od mojej lekarki pierwszego kontaktu z którą
          kiedys na ten temat rozmawiałam. Dlatego sama sie do niej kiedys wybralalm ,i
          zostałam...Moze jakies forumowiczki dołączą swoją opinię na temat Pani dr:)
          • galmar2 Re: Rak piersi 11.04.07, 19:37
            interesuje mnie jeszcze jedna kwestia, jesli pojde do dr Madej prywatnie i
            okaze sie ze potrzebna bedzie ingerencja chirurgiczna gdzie dr Madej wowczas
            kieruje chorego, do szpitala-do siebie na oddzial czy moze zabiegi sa np
            wykonywane w Top Medical-u czy doktor rowniez takie zabiegi wykonuje?
            • Gość: kinia.po Re: Rak piersi IP: *.renicom.pl 13.04.07, 13:13
              Polecam z czystym sumieniem dr Solowieja,sam osobiscie mnie operowal ,super fachowiec i przemily czlowiek.Przyjmuje w Medicosie na Braci wieniawskich.W razie pytan pisz na maila gazetowego.Pozdrawiam
              • galmar2 Re: Rak piersi 13.04.07, 15:02
                bardzo dziekuje za odpowiedz, takie rekomendacje lekarza daja nadzieje,
                po pierwszej wizycie u niego na pewno nasuna mi sie pytania, napisze, dzieki
                • Gość: wiejska baba Re: Rak piersi idz do centrum onkologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:41
                  nie czeka sie tak długo , tylko trzeba byc w rejestracji o 7 rano.Przyjmują b
                  dobrzy lekarze i dr Kowalczyk- który jest b dobrym lekarzem ale i inni. Chodze
                  tam juz 10 lat i nie marudze. Nie podoba mi sie tylko to ,że nie wiem kto mnie
                  przyjmie. Trzeba też wiedziec,że kobiety po operacjach przyjmowane są jako
                  pierwsze , no ale to już inna historia
            • giustus Re: Rak piersi 22.04.07, 12:47
              ja od początku chodze na Krasnickie,ale czekajac na wizyte mozna wiele sie
              dowiedziec:D wiec tam sa pacjentki ktore lecza sie prywatnie,ale Pani doktor
              odsyla je do siebie na Krasnickie w przypadku zabiegow,badan itp. drMadej jest
              chirurgiem onkologiem wiec zabiegi,operacje wykonuje osobiscie:)
      • giustus dr Madej 22.04.07, 12:42
        nie będę się rozpisywać żeby się nie powtarzać. Chodze do dr Madej od 2 lat i
        każdemu bym ją poleciła - nie dość że zna się na fachu to jest bardzo
        sympatyczna. Oprocz tego ze przyjmuje w TopMedicalu i na Krasnickich to ma
        gabinet prywatny (jesli dobrze kiedys uslyszalam to na Baśniowej 5a, ale glowy
        nie dam:/)
    • Gość: niko161 Re: Rak piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 07:26
      Dr Madej - polecam z czystym sumieniem - bardzo ludzka, ciepła, kojąca co,
      wziąwszy pod uwage fakt z czym się do niej trafia i w jakim stanie psychicznym,
      ma ogromne znaczenie!!!! ja byłam dwa razy na konsultacji (i mam nadzieje nigdy
      nie musieć korzystać z jej wiedzy i fachowości...) - jestem zachwycona. kilka
      lat temu byłam równiez pod kontrolą dr Kondratowicza-Kucewicza - wycinal mi
      włokniaki z piersi - tez raczej nie dam zlego słowa powiedzieć choć lekarz to
      bardziej suchy, rzeczowy, zasadniczy. Co kto lubi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka