galmar2 10.04.07, 11:11 Szukam dobrego specjalisty od raka piersi w Lublinie, czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś lekarza?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 16:25 Ja chodzę do Centrum Onkologii, niestety dzikie tłumy i czeka się bardzo długo. Prywatnie byłam u doktora Kowalczyka (przyjmuje w Lux-medzie)-omijaj go szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 16:44 Nazwisko lekarza w Centrum Onkologii-Dr Krzysztof Sołowiej,chirurg-onkolog Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 17:50 dziekuje, czy moze wiesz czy dr Solowiej ma gabinet prywatny, bede wdzieczna za kazda informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:04 Niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:14 Znalazłam w sieci : Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne MEDICOS 20-844 Lublin, Braci Wieniawskich 12 B, tel.: 81 740 84 20, specjaliśliści z zakresu onkologii przyjmują również prywatnie w Sanitasie. Ale nic poza tym o nich nie wiem. Może jeszcze ktoś z internautów coś napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 18:27 20-850 Lublin, ul. Organowa 2 Klub Amazonek tel. (081) 740 07 45 Tak sobie myślę, że chyba tu uzyskasz najpełniejszą informację o lekarzach, którzy nie będą niepotrzebnie straszyć i naciągać na niepotrzebne wizyty. Powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 18:36 dzieki, wpadły mi jeszcze w "rece" trzy nazwiska lekarzy, Kondratowicz- Kucewicz-ojciec z synem z Centrum Onkologii Ziemie Lubelskiej B.Madej-chyba ze szpitala na Krasnickich i Andrzej Stanislawek ze Staszcica - moze ktos cos słyszal i moze polecic albo wrecz przeciwnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: Rak piersi 10.04.07, 20:06 Nie znam osobiscie,ale słyszałam wiele dobrego zarówno o dr Barbarze Madej i o dr Stanisławku (kiedys przyjmował w COZL na Jaczewskiego,teraz nie wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 20:14 obecnie dr Andrzej Stanislawek pracuje w szpitalu na Staszica i ma prywatny gabinet na Krakowskim, ale podobno Stanislawek przyjmuje prywatnie rowniez w budynku Sanitasu (hempla)tylko pytanie czy o tym samym imieniu:)czy to ten sam lekarz, bo moze jest dwoch lekarzy o tym samym nazwisku, onkologow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1234567 Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 19:07 A ja polecam panią dr B. Madej ze szpitala przy Krasnickiej. Jest naprawdę dobrą specjalistką i bardzo sympatyczną osobą. Pomimo młodego wieku zna się na tym co robi bardzo dobrze. Kilka lat temu rownież szukałąm specjalisty od tego typu schorzeń, i kolezanki poleciły mi własnie panią dr. W szpitalu przyjmuje w poradni chorób sutka (czy jakoś podobnie), ale czeka sie naprawdę długo. Natomiast przywatnie między innymi w Top Medicalu. www.topmedical.pl/specjalisci.html Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 10.04.07, 20:09 dziekuje, wlasnie rowniez doczytalam sie ze dr Madej przymuje w Top-Medical, tylko nie wiedzialam jaka jest specjalistka, teraz praca w prywatnej przychodni niestety nie zawsze swiadczy o dobrym fachowcu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka1234567 Re: Rak piersi IP: *.pronet.lublin.pl 10.04.07, 22:01 Panią dr akurat mogę polecic z czystym sumieniem. Ja zawsze wybierając lekarza staram się jak najwiecej o nim dowiedzieć, a o pani dr słyszałam same pochlebne opinie.Zarowno od znajomych, jak i od mojej lekarki pierwszego kontaktu z którą kiedys na ten temat rozmawiałam. Dlatego sama sie do niej kiedys wybralalm ,i zostałam...Moze jakies forumowiczki dołączą swoją opinię na temat Pani dr:) Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 11.04.07, 19:37 interesuje mnie jeszcze jedna kwestia, jesli pojde do dr Madej prywatnie i okaze sie ze potrzebna bedzie ingerencja chirurgiczna gdzie dr Madej wowczas kieruje chorego, do szpitala-do siebie na oddzial czy moze zabiegi sa np wykonywane w Top Medical-u czy doktor rowniez takie zabiegi wykonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia.po Re: Rak piersi IP: *.renicom.pl 13.04.07, 13:13 Polecam z czystym sumieniem dr Solowieja,sam osobiscie mnie operowal ,super fachowiec i przemily czlowiek.Przyjmuje w Medicosie na Braci wieniawskich.W razie pytan pisz na maila gazetowego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
galmar2 Re: Rak piersi 13.04.07, 15:02 bardzo dziekuje za odpowiedz, takie rekomendacje lekarza daja nadzieje, po pierwszej wizycie u niego na pewno nasuna mi sie pytania, napisze, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Re: Rak piersi idz do centrum onkologi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 21:41 nie czeka sie tak długo , tylko trzeba byc w rejestracji o 7 rano.Przyjmują b dobrzy lekarze i dr Kowalczyk- który jest b dobrym lekarzem ale i inni. Chodze tam juz 10 lat i nie marudze. Nie podoba mi sie tylko to ,że nie wiem kto mnie przyjmie. Trzeba też wiedziec,że kobiety po operacjach przyjmowane są jako pierwsze , no ale to już inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
giustus Re: Rak piersi 22.04.07, 12:47 ja od początku chodze na Krasnickie,ale czekajac na wizyte mozna wiele sie dowiedziec:D wiec tam sa pacjentki ktore lecza sie prywatnie,ale Pani doktor odsyla je do siebie na Krasnickie w przypadku zabiegow,badan itp. drMadej jest chirurgiem onkologiem wiec zabiegi,operacje wykonuje osobiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
giustus dr Madej 22.04.07, 12:42 nie będę się rozpisywać żeby się nie powtarzać. Chodze do dr Madej od 2 lat i każdemu bym ją poleciła - nie dość że zna się na fachu to jest bardzo sympatyczna. Oprocz tego ze przyjmuje w TopMedicalu i na Krasnickich to ma gabinet prywatny (jesli dobrze kiedys uslyszalam to na Baśniowej 5a, ale glowy nie dam:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko161 Re: Rak piersi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 07:26 Dr Madej - polecam z czystym sumieniem - bardzo ludzka, ciepła, kojąca co, wziąwszy pod uwage fakt z czym się do niej trafia i w jakim stanie psychicznym, ma ogromne znaczenie!!!! ja byłam dwa razy na konsultacji (i mam nadzieje nigdy nie musieć korzystać z jej wiedzy i fachowości...) - jestem zachwycona. kilka lat temu byłam równiez pod kontrolą dr Kondratowicza-Kucewicza - wycinal mi włokniaki z piersi - tez raczej nie dam zlego słowa powiedzieć choć lekarz to bardziej suchy, rzeczowy, zasadniczy. Co kto lubi... Odpowiedz Link Zgłoś