Dodaj do ulubionych

Janusz Palikot , Platforma Obywatelska

24.04.07, 20:27
na wypadek gdyby ktoś nie znał wizerunku swojego posła:
bi.gazeta.pl/im/7/4085/z4085967X.jpg
Poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej
Janusz Palikot - Platforma Obywatelska
Obserwuj wątek
    • Gość: dr Wcisło-Wlazło Re: Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.blue-net.com.pl 24.04.07, 22:14
      holohlast napisał:

> na wypadek gdyby ktoś nie znał wizerunku swojego posła:
      > bi.gazeta.pl/im/7/4085/z4085967X.jpg
      > Poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej
      > Janusz Palikot - Platforma Obywatelska

ktoś się na głowy pozamieniał
      • Gość: mgr wiejska baba Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:13
        a ja zgadzam sie z Palikotem i czekam na to stypendium dla kolegi
        Kota......no ...Panie Palikot...no może tak troszkę...
        • holohlast Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska 25.04.07, 07:39
          Gość portalu: mgr wiejska baba napisał(a):

> no może tak troszkę...

głebiej ...
          • Gość: kura56 Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: 83.238.201.* 25.04.07, 08:26
            Oj, zeby nam pan poseł tylko z tym silikonowym cudem w garśći , na amen nie
            został...
            • Gość: holohlast Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:33
              ciekawe jaki bedzie nastepny "happening" posla PO...
          • Gość: wiejska baba Reholohlast ...i po rozumku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:35
            głodny zawsze o chlebie, nie wiem co bardziej ci szkodzi holo czy hlast? chyba
            to 2...
            • Gość: holohlast Re: Reholohlast ...i po rozumku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 16:04
              sorry Winetou , ale to nie ja sie bujam po konferencjach prasowych grzejąc
              plastikowego ch*** w łapie ...
              z ewentualnymi pretensjami proszę się zwrócić do Posła na Sejm Rzeczypospolitej
              Polskiej - Janusza Palikota (PO)
    • chiste Wiecie co... 25.04.07, 16:39
      Wszedłem sobie na stronę pana Palikota, bo nie bardzo wiedziałem, o co chodzi.
      Na stronie pana Palikota ani słowa o zajściu (nie w ciążę). W necie latają
      zdjęcia tego Pana ze sztucznym penisem i giwerą w dłoniach, a ja ciągle naiwnie
      się pytam: o co chodzilo, jaki był przekaz?
      I nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć, co Pan Palikot miał na myśli (ani Pan
      Palikot, ani Internauci).

Wniosek -> jestem dzieckiem neostrady, bo dałem się nabrać na te zdjęcia faceta
      w wieku średnim, z penisem sztucznym w dłoni. Pan Palikot robi sobie PR jak
      cycata blondynka, a ja na to lecę.

Czy Ty też dałeś(aś) się nabrać?
      • Gość: holohlast Re: Wiecie co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:11
        > Czy Ty też dałeś(aś) się nabrać?

nie, ja odróżniam plastikowego ch*** od prawdziwego...
        • Gość: erotuman Re: Wiecie co... IP: *.in.lublin.pl 26.04.07, 23:52

" jeden łysy drugi włochaty "
          • Gość: zorro Brawo! IP: *.lublin.mm.pl 27.04.07, 00:00
            Brawo,Panie Posle, niech Pan sie nie daje szefom z warszawki! Ma Pan pomysły i
            tzw. jaja. A tego PO brakuje!
            • Gość: erotuman Re: Brawo! IP: *.in.lublin.pl 27.04.07, 00:08
              jaja są - chyba będzie aborcja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka