holohlast 24.04.07, 20:27 na wypadek gdyby ktoś nie znał wizerunku swojego posła: bi.gazeta.pl/im/7/4085/z4085967X.jpg Poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej Janusz Palikot - Platforma Obywatelska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Wcisło-Wlazło Re: Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.blue-net.com.pl 24.04.07, 22:14 holohlast napisał: > na wypadek gdyby ktoś nie znał wizerunku swojego posła: > bi.gazeta.pl/im/7/4085/z4085967X.jpg > Poseł na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej > Janusz Palikot - Platforma Obywatelska ktoś się na głowy pozamieniał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr wiejska baba Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 07:13 a ja zgadzam sie z Palikotem i czekam na to stypendium dla kolegi Kota......no ...Panie Palikot...no może tak troszkę... Odpowiedz Link Zgłoś
holohlast Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska 25.04.07, 07:39 Gość portalu: mgr wiejska baba napisał(a): > no może tak troszkę... głebiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura56 Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: 83.238.201.* 25.04.07, 08:26 Oj, zeby nam pan poseł tylko z tym silikonowym cudem w garśći , na amen nie został... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holohlast Re: Pan Janusz Palikot , Platforma Obywatelska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:33 ciekawe jaki bedzie nastepny "happening" posla PO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba Reholohlast ...i po rozumku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 09:35 głodny zawsze o chlebie, nie wiem co bardziej ci szkodzi holo czy hlast? chyba to 2... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holohlast Re: Reholohlast ...i po rozumku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 16:04 sorry Winetou , ale to nie ja sie bujam po konferencjach prasowych grzejąc plastikowego ch*** w łapie ... z ewentualnymi pretensjami proszę się zwrócić do Posła na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej - Janusza Palikota (PO) Odpowiedz Link Zgłoś
chiste Wiecie co... 25.04.07, 16:39 Wszedłem sobie na stronę pana Palikota, bo nie bardzo wiedziałem, o co chodzi. Na stronie pana Palikota ani słowa o zajściu (nie w ciążę). W necie latają zdjęcia tego Pana ze sztucznym penisem i giwerą w dłoniach, a ja ciągle naiwnie się pytam: o co chodzilo, jaki był przekaz? I nikt nie jest w stanie mi odpowiedzieć, co Pan Palikot miał na myśli (ani Pan Palikot, ani Internauci). Wniosek -> jestem dzieckiem neostrady, bo dałem się nabrać na te zdjęcia faceta w wieku średnim, z penisem sztucznym w dłoni. Pan Palikot robi sobie PR jak cycata blondynka, a ja na to lecę. Czy Ty też dałeś(aś) się nabrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holohlast Re: Wiecie co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 23:11 > Czy Ty też dałeś(aś) się nabrać? nie, ja odróżniam plastikowego ch*** od prawdziwego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotuman Re: Wiecie co... IP: *.in.lublin.pl 26.04.07, 23:52 " jeden łysy drugi włochaty " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Brawo! IP: *.lublin.mm.pl 27.04.07, 00:00 Brawo,Panie Posle, niech Pan sie nie daje szefom z warszawki! Ma Pan pomysły i tzw. jaja. A tego PO brakuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erotuman Re: Brawo! IP: *.in.lublin.pl 27.04.07, 00:08 jaja są - chyba będzie aborcja Odpowiedz Link Zgłoś