Dodaj do ulubionych

Nowości na stronie.

25.05.03, 17:43
Ponieważ poprzedni wątek o stronie zaczynał się dosyć pretensjonalnie,
zakładam drugi. Chyba nie trzeba przekonywać, ze warto wejść na naszą stronę
o Lublinie. Zwłaszcza, że pojawiły się drobne zmiany. Pierwszą można dostrzec
już po wejściu. Radzę też jeszcze raz przeczytać spacer z Ryżą. Naprawdę
warto ;) A Ziedrzec chyba po powrocie dostanie zawału ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 25.05.03, 22:00
      Pepper,k palisz mi efekt!!!! To dopiero początek.....i faktycznie obawiam się o
      stan zdrowia Ziedrzca :-)))
      • pepperoni78 Re: Nowości na stronie. 26.05.03, 12:04
        W końcu od propagandy jestem, nie?? Więc propaguję ;)
    • izis_2003 Re: Nowości na stronie. 26.05.03, 12:13
      Jak dla mnie suuuuper. Fajne zdjątka. :) Powodzenia
    • Gość: Jay Re: Nowości na stronie. IP: *.resetnet.pl 26.05.03, 12:28
      Jakie są cele tej strony? Mam nadzieję że nie promocja Lublina :D

Wszystko tam leży. Nic się nie trzyma kupy... razi amatorszczyzną. Ja na
      waszym miejscu wstydził bym się to pokazywać (chęci to nie wszystko). Widzę że
      strona w budowie... mam nadzieję że będzie całkiem inna pod względem
      wizualnym :)
      • izis_2003 Re: Nowości na stronie. 26.05.03, 12:32
        Słuchaj to właśnie jest atut! Nie ma przesłodzonych wymuskanych zdjęć! Jest to
        co jest naprawdę! To nie miałą być strona jakich wiele tylko świeże inne
        spojrzenie na L-n jeśli amatorskie to co z tego!
        A jak Ci się nie podoba to spróbuj sam, a my ocenimy!
        • Gość: Jay Re: Nowości na stronie. IP: *.resetnet.pl 26.05.03, 12:43
          > Słuchaj to właśnie jest atut! Nie ma przesłodzonych wymuskanych zdjęć! Jest
          to
          > co jest naprawdę! To nie miałą być strona jakich wiele tylko świeże inne
          > spojrzenie na L-n jeśli amatorskie to co z tego!

nic :) każdy ma prawo. demokracja. Tylko trochę ten szum jaki robicie koło
          tego. Wiesz... ja rozumiem że pomysł fajny. Ale wykonanie fatalne. Oceniam to
          z perspektywy człowieka zajmującego się wykonywaniem stron internetowych
          zawodowo (ale bron boze... to jest krytyka pozytywna bez jakich kolwiek
          zlosci - pomysl naprawde mi sie podoba:)

> A jak Ci się nie podoba to spróbuj sam, a my ocenimy!

Hm... czyli jak? Nie można oceniać? To po cholerkę to dajecie do oceny i co
          kilka tematów trąbicie o tym?:) Jak się chce słuchać opini jedynie pozytywnych
          to pokazuje się to siostrze czy babci a nie ludziom na forum. A po drugie
          trzyma to na dysku twardym. Logiczne jest że skoro decydujecie się na
          umieszczenie tego w sieci to jednocześnie zgadzacie się na to aby inni
          oceniali wasz produkcik :)
          • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 26.05.03, 12:53
            Strona jak widzisz jest w budowie, grafika fakt sirmięzna ale to się zmieni :-)
            • Gość: ryża małpa A poza tym.... IP: *.lublin.mm.pl 26.05.03, 12:56
              ...nie każdy jest profesjonalnym twórcą stron :-)
          • rena_gd Re: Nowości na stronie. 26.05.03, 13:51
            Gość portalu: Jay napisał(a):

> Ale wykonanie fatalne. Oceniam to z perspektywy człowieka zajmującego się
            wykonywaniem stron internetowych zawodowo (ale bron boze... to jest krytyka
            pozytywna bez jakich kolwiek zlosci - pomysl naprawde mi sie podoba:) <

Jeśli to jest z dobrego serca, a nie ze złośliwości, to może podsunąłbyś/ęłabyś
            parę pomysłów i co wg ciebie należałoby zmienić, jakieś propozycje, ale
            konkretne a nie takie ogólne, że fatalnie;))

Mam nadzieję, że będziesz służył/a radą i pomocą, a nie tylko krytyką;)

pozdrawiam
            rena
            • Gość: jay Re: Nowości na stronie. IP: *.resetnet.pl 26.05.03, 14:12
              Grafika podobno macie :) Więc zagońcie go do roboty.
              Chcecie pisywać fajne texty itd... zróbcie do tego miłą grafikę. Widzieliście
              np. www.jaroslaw.pl? (chodzi o grafike a nie zawartość), www.rybnik.pl itd
              itd. Albo taka amatorska stronka... republika.pl/aboutlubartow
              (znaleziona dzisiaj przez przypadek na google.pl).

Jako że z treścią widzę zapowiada się u was dobrze, pozostaje wam dorobić do
              tego grafikę. A wtedy będzie naprawdę ciekawie... (przyczepił bym się jeszcze
              do domeny w prv.pl ale już nie chcę znowu marudzić :P )
              • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 26.05.03, 14:20
                Nowa domena już jest też:-))) Czekamy na grafiki a to może nieco potrwac :-)
                Bez pośpiechu :-)
                Cieszymy się , że treść ci sie podoba :-)
              • Gość: mk Re: Nowości na stronie. IP: *.pkp.com.pl 26.05.03, 14:21
                Gość portalu: jay napisał(a):

< republika.pl/aboutlubartow
                > (znaleziona dzisiaj przez przypadek na google.pl).

Szczyt powsciagliwosci w opisach

mk
          • izis_2003 Re: Nowości na stronie. 26.05.03, 22:38
            > > A jak Ci się nie podoba to spróbuj sam, a my ocenimy!
            >
            >
            > Hm... czyli jak? Nie można oceniać? To po cholerkę to dajecie do oceny i co
            > kilka tematów trąbicie o tym?:) Jak się chce słuchać opini jedynie
            pozytywnych
            > to pokazuje się to siostrze czy babci a nie ludziom na forum. A po drugie
            > trzyma to na dysku twardym. Logiczne jest że skoro decydujecie się na
            > umieszczenie tego w sieci to jednocześnie zgadzacie się na to aby inni
            > oceniali wasz produkcik :)

Sorry widze że nie miałes złych intencji a ja na Ciebie naskoczyłam. Ja po
            prostu myśle że oni fajną robótkę wykonali a jak jeszcze pokombinują to im
            wyjdzie jeszcze fajniej
    • pepperoni78 Drobne wyjaśnienie. 26.05.03, 17:11
      Jest to strona o Lublinie tworzona przez amatorów - miłośników tego miasta.
      Dosyć często mówimy na ten temat na forum ponieważ tutaj właśnie powstała
      inicjatywa stworzenia strony, twórcy strony to właśnie ludzie z forum i ludzie
      z forum cały czas kibicują nam. A skoro sam zajmujesz się tworzeniem, wiesz, że
      nie jest to rzecz łatwa. Poza tym - jak każdy - uczymy się na swoich błędach. I
      jesteśmy wdzięczni za słowa krytyki. W końcu prawdziwa cnota krytyk się nie
      boi ;)
    • dociek Dawajcie Wasze 'babcine' przepisy! 26.05.03, 20:09
      Ponieważ podejmuję na tej naszej "amatorskiej", lubelskiej witrynie próbę
      zgromadzenia i upowszechnienia kulinarnych przepisów lokalnych dań i wyrobów -
      regionalnych potraw Lubelszczyzny, również i Podlasia, Polesia, a praktycznie
      z tzw. Ściany Wschodniej i Kresów, po części także żydowskich, ormiańskich,
      białoruskich, ukraińskich i litewskich, proszę czytelników naszego forum o
      przesyłanie na mój "gazetowy" lub "witrynowy" adres znanych sobie receptur, a
      także takich, które sami stworzyliście lub zmodyfikowaliście. Aktualnie,
      bardzo by się przydały Wasze przepisy i opowieści na temat: sękacz podlaski,
      pieróg biłgorajski, cebularz lubelski oryginalny, napój z soku brzozowego,
      miód pitny lubelski, a nawet wino z jabłek ("typu ex-Milejów") ;-))).
      Oczywiście, nie wyklucza to innych smakołyków i łakoci.
      • pepperoni78 Re: Dawajcie Wasze 'babcine' przepisy! 26.05.03, 20:37
        Tak odnośnie pierogów: chyba ósmego czerwca w ramach Dni Lublina na starówce
        odbędą się "dni pieroga lubelskiego" czy coś w tym stylu. ;)
        • silverstone a moja Babcia to.... 26.05.03, 20:43
          ... robi swietne grzybki w occie :)I pasztet! I sernik! Tylko nie wiem jak.
          Jakos tam na pewno :)
        • dociek Re: Dawajcie Wasze 'babcine' przepisy! 26.05.03, 20:59
          Czy to nie jest "przypadkiem" drugi dzień referendum? Czyżby to była
          dywersyjno-pierogowa metoda odciagnięcia łasuchów od urn? A ja cholercia w tum
          czasie w komisji obwodowej!!!
    • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 28.05.03, 14:16
      Zapraszam do nieco zmodyfikowanego działy " Książki" , posegregowałam trochę
      materiały no i nie byłabym soba , gdybym nie zmieniła przefasowała nieco fizis
      działu :-)
      • dociek Re: Nowości na stronie. 28.05.03, 17:13
        Jasne! Dla ogólnej wiadomości..., jak przypuszczam, Ryża zrobiła tylko korekty
        do prowizorki, bo strona nadal jest "w budowie". Myślę jednak, że nie
        powtórzymy w tej materii, mam nieśmiałą nadzieję, rekordu uzyskanego przez nasz
        Dramteatr-Widmo "Pomnik Drugiego Millenium".
        • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 28.05.03, 23:24
          Dokładnie- korekty do prowizorki :-))) Jak mówią prowizorka najdłużej sie
          trzyma :-))
    • empi Re: Nowości na stronie. 29.05.03, 06:56
      Czy Szanowna Redakcja posiada skrzynkę pocztową? Wysyłam na nasz.lublin@wp.pl
      i mam zwroty, że adresat nieznany.
      pzdr.
      • pepperoni78 Re: Nowości na stronie. 29.05.03, 10:27
        W razie czego można wysyłac na mój adres. A ja odeślę osobom odpowiedzialnym za
        wrzucanie na stronkę ;) pepperoni78@gazeta.pl albo pepperoni78@interia.pl
        • Gość: ryża małpa Re: Nowości na stronie. IP: *.lublin.mm.pl 29.05.03, 10:32
          Dostałam od Ciebie Empi wczoraj jednego maila pt"pytanie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka