Gość: maro IP: *.student.pw.edu.pl 26.05.03, 10:00 Jak widać zaczeło sie handlowanie punktami (Czarni Dęblin),ale ten klub słynie z tego od lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FALI Re: IV Liga piłki nożnej IP: *.pseinfo.pl 26.05.03, 10:16 WISŁA PUŁAWY !!! mam nadzieję,że sie utrzymają !!! Czarni powinni sprzedać mecz Wiśle, w końcu sąsiad.... a Wisła spłaciła by ich później,w przyszłości...(bo na razie brak kasy...). Pozdrawiam Wiślaków...Muku a ty nie puszczaj śmierdzących bąków.WISŁA PUŁAWY AJEAJEAOOOOOO..... FORZA Legia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fali Re: IV Liga piłki nożnej 26.05.03, 10:23 WISŁA PUŁAWY AJEAJEAOOOOO !!! Mam nadzieję,że się utrzymają...a Czarni dziady, powinni sprzedać mecz Wiśle,w końcu sąsiedzi, a Wisła w lepszych czasach by ich spłaciła (bo kasy na razie brak)... Pozdrawiam Wiślaków...Muku nie prytaj tak śmierdząco...FORZA LEGIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radio Re: IV Liga piłki nożnej IP: *.student.pw.edu.pl 04.06.03, 21:37 Fali rzeczywiście chcesz aby Wiśła kupował mecze? bo ja osobiście wolałbym aby moja Tęcza nie kupowała tylko grał fair, Chłopaki mają się raczej bawić niż zarabiać kopaniem. Poza tym 4 liga nie jest tego warta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frotek Stal Poniatowa to całej Polski królowa !!! IP: *.psb.lublin.pl 02.06.03, 16:19 Yo Yeah gdybyśmy mieli ten skład co rok temu w piątej lidze to na sete byłoby lepiej. Czwarta liga jest tak cienka, że nie wiem. Sam gram i wiem. Pozdro dla Kraczewickej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FROTEK HAHA Stal P-wa-Roztocze 3:0 (1:0). Stalówka Pany. IP: 80.48.33.* 04.06.03, 20:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewsek Ty pojebusie!!! IP: 212.182.32.* 05.06.03, 00:09 Z ostatnia druzyna,która stracila 114 bramek w IV lidze,to nawet moja drużyna by wygrała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fali do Radka Re: IV Liga piłki nożnej IP: *.pseinfo.pl 05.06.03, 15:03 Ale w polskiej piłce Radziu nie gra sie "fair"... 4 liga to juz jest raczej komedia , a nie sędziowanie .... zobacz co się dzieje teraz w 1 lidze .... jaja ... a tem mi gada o grze "fair' w 4 lidze hehehehe... Legia gra na pewno w tym sezonie "fair" i dlatego nie załapała sie do pucharów !!! WISEŁKA PUŁAWY !!! FORZA LEGIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś