tati105 29.05.07, 13:55 Proszę o pomoc.Chcę założyć w domu internet,mieszkam na Czubach,mogę płacić ok.50 zł m-nie.Kto ma namiary na jakąś firmę która się tym zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kloo Re: Chcę założyć internet w domu IP: *.stegny.2a.pl 29.05.07, 14:34 ale na jakiej ulicy? może to: www.nette.pl/ albo to: pronet.lublin.pl/index/ofirmie wszystko zależy od ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient1 Re: Chcę założyć internet w domu IP: *.resetnet.pl 29.05.07, 18:33 polecam resetnet; odradzam UPC; od tej firmy jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
heure Re: Chcę założyć internet w domu 29.05.07, 16:31 Polecam pronet, chyba płaci się okolo 60 zł ale net bardzo szybko chodzi i bezawaryjnie Pronet nie działa na wszystkich ulicach na Czubach, wiec jest jeszcze opcja UPC teraz maja promocję na net512 podpisuje sie umowe na 18 miesiecy, wychodzi 45 zl miesiecznie. Szybkosc nie rewelacyjna ale jesli nie ma sie jakichs szalonych potrzeb to z powodzeniem wystarcza. pozdr Heure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajęczarz Re: Chcę założyć internet w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 17:24 a it-net?Czy warto z tą firmą się zadawać?Ostatnio pod drzwiami w blokach było wiele ulotek,w których oferowano super prędkość netu za niewygórowaną cenę.I chwalą się profesjonalizmem. Nie polecam natomiast ani multimedia ani UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: Chcę założyć internet w domu IP: *.it-net.pl 29.05.07, 18:14 z it-netem jest roznie, nie wiem jak to jest w innych firmach, w it-necie czasem net smiga jak blyskawica przez pol roku a potem nagle siada i trzeba dzwonic a cie gledza ze serwer testuja czy cos, no i w czasie burzy czasem siadzie (serwis dosc szybki), choc nie jest to czeste ani nie jest regula, ogolnie nie jest zle ale czasem czlowiek sie troche podenerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: Chcę założyć internet w domu IP: *.pronet.lublin.pl 25.06.07, 01:12 na poczatku pronet działał dość dobrze. Od ok pół roku (odkad wyłaczyli pronetowski w3cache) jest istna masakra. Transfer ze stron żadko kiedy przekracza 200kb/s (kiedyś ok 1000 to był standard), czasami strony wczytują się kilkadizesiat kb/s, ba! czasami nawet kilka kilo!! Unikaj ich jak ognia. Sam też zmieniam Odpowiedz Link Zgłoś