Dodaj do ulubionych

Motor Lublin

21.06.07, 18:57
Można lubic lub nie ale mnie osobiście wkurzyła ta pseudpropaganda przeciwko
klubowi.Najpierw ląduje ogormny artykuł o bizonie chodz od razu powiedziane
jest że to nie idzie o kibiców,dziś jakieś niby stowarzyszenie którego nie ma
wysyła pszkwila przeciw kibicom.Kocham lubelski sport chodziłem i chodze na
żużel,piłkę nożną czy ręczną ale nie rozumiem tego typu chamaskich
zagrywek.Klub wchodzi do 2 ligi jest szansa na ucywilizowanie
kibiców,stworzenie mocnego klubu,nowy stadion,tereny treningowe a jacyś
kretyni robia wszystko by to zniszczyć.Nie wiem komu zależy na takim czymś
ale odniosłem wrażenie że któryś z klubów miałby w tym interes.Motor w 2
lidze to mniej kibiców na łęcznej gdzie widownia to 2/3 lublina plus mase
zaproszeń firm z lublina głownie.Teraz gdy łęczna leci do 3 wiaodomo że
ludzie będą łazić na zygmuntowskie.Napewno straci spr ,zreszta już starcił
widząc po widowni,napewno starci żużel.Poza tym to 2 liga,media,większa kasa
napewno koło klubu zaczną się krećić "wierni kibice " próbujący zabrać troche
kasy dla siebie.Mimo że za MOTOREM jak każdym piłkarskim klubem co ma kibiców
ciagnie się średnia opinia to jednka dopingu,atmosfery,opraw nikt na
lubelszczyznie nie zrobi lepszych,to samo tyczy się wyjazdów.Jeśli w tą cała
zabawę z podłymi paszkwilami zamieszani są ludzie związani z jakimś z klubów
lubelszczyzny to na prawdę robi się niedobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Motor Lublin IP: 83.238.201.* 21.06.07, 19:13
      druga liga to pół biedy, żeby nie weszli tylko do pierwszej, bo po co nam tu
      kibole Legii czy Lecha
      • on1950 Re: Motor Lublin 21.06.07, 19:18
        takie głupie gadanie ale będą kibice lechii,polonii warszawa czy odry
        opole.Może lepeij żeby nie było autostrady,lotniska ,zakałdów pracy bo będzie
        brudne powitrze...a tak na marginesie...
        w dniu dzisiejszym przybyla komisja z pzpnu stwierdzila ze nie dopusci
        stadionu w Lublinie do rozgrywek drugoligowych.Tak wiec gdzie zagramy tego
        niewie nikt jedna wielka kicha dla miasta LUBLIN a w szczegolnosci dla wlodarzy
        miasta o ile mozna ich nazwac wlodarzami
        • Gość: as Re: Motor Lublin IP: 212.182.86.* 21.06.07, 19:49
          prosze zajrzeć tutaj:

www.ostrowiec-sw.pl/news.php?str=czytelnia&zrodlo=2&id=1733
          tvp.pl/400,20060303310766.strona
          powiem wam, ze jezeli do tej pory uwazalem GW za gazete z przechylami, ale bez
          zbytniej manipulacji to teraz zawiodlem sie calkowicie. co wiecej stalo sie to w
          dziale sportowym i to jego najfajniejszej czesci. napisalem do "z czuba" maila z
          prosba o sprostowanie, najlepiej opisania pozostalych inicjatyw tego
          "stowarzyszenia".
          jesli wiec mozecie rowniez wysylajcie do nich maile. moze to odkreca.

ps. do redakcji GWL:
          mam nadzieje, ze lubelska redakcja nie lyknie tej sciemy, a nawet wskazane by
          bylo zeby sama zamiescila krotki artykul o manipulacji jaka miala miejsce w tym
          przypadku.
        • aron2004 Re: Motor Lublin 21.06.07, 20:48
          miło by było gdyby tego stadionu nie dopuścili. Awans Motoru do wyższej klasy
          mógłby skutkować zwiększeniem liczby kiboli, bo mecze z Legią czy Polonią
          ściągną więcej kiboli niż pamiętne pojedynki z KOlejarzem Stróże czy FC
          Zabierzów.
          • e_block Re: Motor Lublin 21.06.07, 21:00
            Kibicem Motoru nie jestem, ale życzę im żeby grali jak najwyżej to jest szansa
            żeby zobczyć w Lublinie, Legię Lechię Gdańsk, Arkę Gdynia.
            Z tego co słyszałem jesienne mecze Motor ma grać w Łęcznej, trochę to dziwne
            taka Polonia Byto grała na gorszym obiekcie niż stadion przy Zygmuntowskich
            • Gość: m Re: Motor Lublin IP: 83.238.201.* 21.06.07, 22:21
              i tu się kolego mylisz...jakbyś chciał zauwazyć to im wyższa liga tym lepsza
              kasa,lepszy stadion,więcej normlanych kibiców.Zobacz co się stało z korona
              kielca z 2 tys ludzi chodzi po 12 tys,nie ma zadym nie ma chamstwa.Lepszy
              stadion,karty magnetyczne ,kołowrotki to wyeliminowanie elementu,lepsi
              kibice,dobry doping,większe możliwości.Niższa liga to stadion
              ruina,niebezpieczeństwo itd.Zawsze skok do góry to awans w każdym calu.I
              jeszcze mi napisz a co to jest jakiś zabierzów i stróże....widzę że totlanie
              się nie znasz...bo kmita gra na stadionie krakowksiego wawelu w 2 lidze,stróże
              grały z Motorem w 3....legia jest w pierwszej a lechia w 2 z nami.Zreszta sami
              popatrzcie z kim gramy..gks katwoice,lechia gadńsk,pogoń szczecin,polonia
              warszawa,arka gdynia,odra opole,mozliwe warta poznań,stal stalowa wola,śląsk
              wrocław,gks jastrzębie..same uznane marki nie licząc tura turek,znicza i kilku
              innych zapowiadają się szlagiery jakich nie było mase lat..a dodam jeszcze
              płocką wisłe.Nie wierze ze zagramy włęcznej radom dał rade,łomza dała opole tez
              bytom tez więc jaki problem zrobić 1 tys krzesełek kupić tunel do wychdzenia.To
              żadna kasa i pieniądze...To kwestia chęci...powiem tak wielu mówi o kibciach
              Motoru zle a co powiecie jak władze miasta skopia sprawę...specjalnie i Motor
              będzie miał kłopoty ze stadionem...dla mnie wtedy zadymiarze i władza maista
              będzie równa...bo ta i ta grupa będzie niszczyć lublin,...jedna w zaciszu
              gabinetu inna efektownie na ulicy....ja nie chcę ani debili zadymiarzy ani
              miernot które nie potrafią załatwić małego remontu
              • robertw18 Re: Motor Lublin 21.06.07, 23:20
                Już zaczyna się gość czepiać władz i chce wmawiać, że to one winne zadymom. Niech sobie miłoścnicy bójek sami zbudują stadion na obrzeżach Lublina i tam urządzają bitwy między sobą, a nie niszczą Lublin, wozy i napadają na policję.

I oczywiście mogą nawet dorobić się niesłychanego majątku sprzedając bilety na to, co ich zdaniem jest tak pożądane przez innych.

Pozdr.
          • Gość: LO Re: Motor Lublin IP: 83.238.201.* 21.06.07, 22:26
            zajmij sie najpierw lekcjami bo widze że poza czytaniem kuriera i innych
            szanowanych gazet masz blade pojęcie kto jest kim,kto z kim gra
            itd...Idealizujesz sobie świat widzisz złe rzeczy a dobrych jst 100 razy
            więcej...z legia nie zagramy bo jesyt w ekstrakalsie....polonia w 2 z
            nami...kmiat gra baraż o zostanie w 2...więc nie moglismy z nimi grać....i nie
            sa żadnym fc :):):):)...ze stróżami graliśmy.ale więcej ludzi było na avii czy
            wisłoce..więc nie gadaj bzdur a najpierw zacznij się intetesowac
          • Gość: MOTOR Re: Motor Lublin IP: 83.238.201.* 21.06.07, 22:28
            nie nabijaj postów dziecko i nie strasz ludzi bo wiedze większą niż ty mają
            przedszkolaki.....a ty żadnego pojęcia o kibicach i kto gdzie gra jak widze nie
            masz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka